|
|
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2010
Her An Yeni Bir Şanstır
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 03, 2009, 07:40:02 ÖS » |
|
Kimse bozulmasın ama, artık böyle bir olay kalmadı bana göre. Birkaç arkadaşın da söylediği gibi, 2 kişi yakınlık duyuyorsa birbirlerine zamanın sayesinde olaylar gelişiyor.
Ancak, yine de konuya cevap vermek gerekirse; Türk kızlarının büyük bir bölümü, bir erkekten ilgi gördükleri zaman biraz şımarıyorlar. Ben daha iyilerine layıkım gibisinden triplere bağlıyorlar. Yurt dışına gideniniz vardır ya da giderseniz göreceksiniz, bu gibi şeyler artık kalmadı. İki şahıs yakınlık duyuyorsa, erkek ya da kız söyleyebiliyor rahatlıkla.
Bu konuda ki tabuları yıkmak gerekiyor artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tHeSiLent
Kimse sevmese de Rabb sever beni... :))) Bu yakanın delisiiii, onların sessiziiii, bir 80'ler serisiiii...:D
Harbi GencSau lu

Site puanı: 81
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006
..Her hâlukarda içimi kemiren bir teselli var..
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 03, 2009, 08:21:29 ÖS » |
|
Efdal olanı erkegin teklif eden taraf olmasıdır bence İstisnalar olabilir ama kaidenin bozulmamasını yeglerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
Site puanı: 0
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 05, 2009, 12:50:48 ÖS » |
|
Kızlar teklif ederse kız-erkek ilişkilerinin ne kadar basite indirgenmiş olduğunu tüm sülalece görürüz!
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 07, 2009, 06:24:32 ÖS » |
|
tekerlek icat olduğundan beri evet  Erkekler kullanılıp atılamaz ama öyle olanlar genelde kızlar oluyor...
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
arjinson
Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu" By>>> iLyAs...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 122
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2000 öncesi
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 07, 2009, 06:56:29 ÖS » |
|
Yok hesabı ödesinler, hani eşitlik vardı, yok teklif etsinler, eşitlik vardı, zırt pırt. Cinsiyet eşitliğini bu tarz şeylere indirgemeyelim. Bunlar hak-hukuk gerektirecek şeyler degil, muaşeret adabıdır.
Konu zaten geyik Neden Ciddiye almışsın anlayamadım hee Unutmadan Şu hesap Olayı beni Hiç açmaz... 
|
|
|
|
|
|
1O NuMaRa İmZa... (:
|
|
|
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43
Giriş Yılı: 2005
Her An Yeni Bir Şanstır
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 07, 2009, 08:11:46 ÖS » |
|
Konu zaten geyik Neden Ciddiye almışsın anlayamadım hee Unutmadan Şu hesap Olayı beni Hiç açmaz...  Arjinson herşeyi de geyiğe bağlamamak lazım dostum ve meltemm çok doğru söylemiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301
Fakülte: Adapazarı MYO
maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 07, 2009, 08:18:21 ÖS » |
|
Erkekler kullanılıp atılamaz ama öyle olanlar genelde kızlar oluyor...
hıııı görüyoruzzz beni en yakın arkadaşımla aldattı diyenler tuttaaaa parası için tercih edilenlerin hepsi bey nedense 
|
|
|
|
|
|
... ya ben terk edemiyorum konuşmayı ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum ya çok soğuk bu hava ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
|
|
|
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301
Fakülte: Adapazarı MYO
maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 09, 2009, 09:06:15 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2009, 09:08:17 ÖÖ Gönderen: mezedax »
|
|
... ya ben terk edemiyorum konuşmayı ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum ya çok soğuk bu hava ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
|
|
|
ecrinn
Takılan Üye

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 09, 2009, 09:33:16 ÖÖ » |
|
işlerine gelince ^ben erkeğim ! demeyi bilen önüne çıkınca ^benmle olur musun demeyi de bilecek arkaadaş bu böölee..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|