Esed-ül Esved
UZLET
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 371
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
Piyonluktan Şahlığa...
|
 |
« : Mart 03, 2008, 02:04:42 pm » |
|
Selamun Aleykum Gencsau'nün Değerli zırtapoz[1] üyeleri...
Bu gün sizlere Gencsau'nun kullanıcı sözleşmesinde(okuyan var mı? bilmem/bilemem) mevcut olan bir eksiklikten bahsedeciğim... "Dikkat bağımlılık yapar" maddesi...
Bu maddenin gereksinimine geçmeden önce eksikliğinin ne gibi sonuçlar doğuracağını kısaca yazayım... Gencsau de gününün %75 ini geçiren Pisgoloia Gencsau Hastalığına yakalanmış gencsau bağımlısı bir üyemiz Sözünü ettiğimiz "Dikkat bağımlılık yapar" maddesinin eksikliği sebebi ile Türk Ceza Kanunun 89. maddesi ve Avrupa İnsan hakları mahkemesinin bağımlılar ve bilgisayar başında uyuyanların haklarını savunan 6. maddesinin 3. fıkrasına göre gencsau adminine yani UnS'a 50 milyon ytl maddi, 200 milyon ytl manevi tazminat davası açabilir... (Rakamlara dikkat ederseniz maddiyat önemli değil, önemli olan maneviyat. Onun için maddiyat 50 milyon ytl gibi ufacık bir rakam tutulmuş) Bi de zırtapoz üyemiz davayı kazanır ve davadan gelen tüm gelirleri "Sakarya'lı tavşan seven şöforler derneğine" de bağışlarsa gerisini siz düşünün...
Evet maddenin önemini vurguladıktan sonra gelelim gereksinimine... Ben kendimi misal vererek olayın ne kadar trajikomik ve dramatik bir durum olduğunu izah etmeye çalışayım. Şimdi efendim ben günümün % 75 ini Gencsau de, %20 sini uykuda, % 10'unu yimek, su, konuşma gibi ihtiyaçlarda geçiren bir gencsau üyesi olarak gencsau psikologlarından yardım istiyorum. İnternetten kaçmaya çalışırken Gencsau'ye yakalandık. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk misali.. Şimdi internet hastalığına mı yakalandık(internetkolik) yoksa Gencsau hastalığına mı(Pisgoloia Gencsau Hastalığı) anlayamadım.. Bilgisayarın başına geçince ilk olarak gencsau'yü açan hatta anasayfa yapan, çarşıya çıkarken yanında laptobu taşıyan, okulda 15 dk ders arasında gencsau'ye giren, trende, vapurda, imkanı olsa otobüste, minibüste gencsau'ye girecek olan Pisgoloia Gencsau hastalığına yakalanmış, doktorların "tıppen yapılacak bir şey olmadığını" söyleyerek başından savdığı bir gencsau üyesi olarak bu durumdan şikayette bulunmanın hakkım olduğunu düşünüyorum...
Şimdi aklınıza gelebilecek bir soru olan "İyilikte yaramaz olmuş şu insanoğluna Ya Rabbim, adama site açalım eğlendirelim, muhabbet edelim dedik, geldi bizi şikayet etti ee biz ne diyelim" sorusuna karşılık "Dikkat bağımlılık yapar" maddesini koyun cevabını alırsınız...
Evet Ben "Gencsau çöp kutusunu sevenler derneği" üyesi olarak burdan yöneticilere sesleniyorum. Gencsau'ye yeni üye olan, kendine hakim olamayan, sitede gezebilecek salahiyete sahip olmayan arkadaşlar için Gencsau'nün kullanıcı sözleşmesine ve bütün üyelerin görebileceği şekilde anasayfaya "Dikkat Bağımlılık Yapar" maddesini eklemenizi rica ediyorum...
Not: Yazıyı okuduktan sonra ciddiye alan varsa baştan tekrar okusun...
[1] Zırtapoz: delidolu, deliduman, delişmen, hayta, saygısız, zıpır...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 10:49:48 pm Gönderen: Esed-ül Esved »
|
|
UZLET [ Uzlet-i Gâh ] [ Uzlet-i Güzin ] [ Uzlet-i Nişin ] [ İltizam-ı Sükut ]  
|
|
|
sibel_cancer
$!&€L
Katılan Üye

Site puanı: 15
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2008
Ne kızdırdı bilmek isterdim beni ki lanet edeyim!
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2008, 09:14:45 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Siz bilgeler,yüksek ve derin bilgili Sizler ki derin düşünür ve bilir misiniz Nasıl,nerede ve ne zaman, Çiftleştiğini her şeyin Niçin sevişildiğini,öpüşüldüğünü? Siz ulu bilgeler,yüzüme söyleyin! Kafa patlatın bakalım,bana ne olduğuna Nerede,nasıl ve ne zaman, Niçin başıma geldiğine bunların
|
|
|
Okyanus_87
merve
Harbi GencSau lu

Site puanı: 28
Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2008, 11:44:47 pm » |
|
Bu hastalığa yakalanmışsın gerçektende bende yakalanma adayıyım diyebilirim  süper olmuş ya  bravo valla
|
|
|
|
|
|
Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Ârif onu seyreyler Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler
Sen hakk a tevekkül kıl Tefviz et ve rahat bul Sabreyle ve razı ol Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler ... (Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz)
|
|
|
sevval
BALKIZ :)
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 298
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004
! ! ! S E V ! ! !
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2008, 11:47:41 pm » |
|
yok devenin bale pabucu ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ProKSima
__yorumsuz üye__
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 131
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2008, 12:08:20 am » |
|
yok devenin bale pabucu ...
msj sayına bakınca hiç bağımlı gibi durmuyorsun evet  devenin bake paucu katılıyorum canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 453
Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: 2006
Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2008, 12:35:39 am » |
|
esed harika olmuş
|
|
|
|
|
|
 ^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^
|
|
|
Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 487
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2008, 02:10:29 am » |
|
Bende yazıya hasta oldum. Zırtapoz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sEcrEt
secret_girl
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 85
Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam
nothings gonna change my love for u...
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 02:16:07 am » |
|
kuh kikikikiki bu yazıyı başka bi yerden hatırlar gibiyim..süper gerçekten tşk 
|
|
|
|
|
|
It'S tHaT YoU dOn'T KnOw AbOuT
|
|
|
apsuwa_ibrahim
non_nobis_solum
Harbi GencSau lu

Site puanı: 14
Fakülte: Diğer
hıcbırsey yoktur sadece bırsey vardır
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2008, 10:03:08 am » |
|
banada pişikolog yardum etsin hastayım 
|
|
|
|
|
|
Neden ki bu amaçsız yaratılış yok olacaksa birgün her yaratılmış
|
|
|
Serdar_
Hayat Yeşilde Yeşil Yosunda Yosunlar Boy Veriyor Kuytuluklarda...
Yasaklı
Warned
Site puanı: 54
Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: Devam
Sımsıkı Yumruk Misali Sevgimiz...
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2008, 11:33:29 am » |
|
Online Üyeler Online Üyeler 358 Ziyaretçi, 9 Üye (0 Arkadaşlar, 2 Gizli) Online olan üyeler: Serdar_, Okyanus_87, tubi, Lithium, ALİFİDAN, glnhl, apsuwa_ibrahim
358 ziyaretçi derken :S
|
|
|
|
|
|
 Yokluğundan bıkan ve bu yüzden alkol için tezahürat yapan, Ama hep bir gol daha yeme kaygısında olan, Sensizlikten yılgın bir sen taraftarıydım
|
|
|
|