hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 19, 2010, 07:16:47 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sokak Röportajları / Fabulous  (Okunma Sayısı 601 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kayıp YazıLar
Ziyaretçi
« : Temmuz 05, 2009, 01:02:16 ÖÖ »

Haydee haydee
herkes buraya toplaşsın
başlığın önünde izdiham taklidi yapın gençsaü müdavimleri
noolur ilgi istiyoruz
Kainatin en hüper güzide camiasına yeni bir röportaj ile medya taklidi yapmaya geldikkk

neysem uzatmadan konuya girelim,
bu haftaki süpriz konuğumuz fabulous arkadaşımız
tabi bu olay yalnız ona süpriz
zira iki gündür kameramanceğizimle durmadık dinlenmedik sokak sokak gezip mikrofon uzattık herkeslere
onlar içinden zamanını ayırıp bir iki kelam edenleri şimdi burda afiş ediyorz

Allah'ım herkeslerden razı olsun..

Sunumuma başlıyorum..

ilk cevabımı
ayan'dan aldım,
almaz olaydım
şaka tabi
napalım şok kere şok etti beni hıh

fabulous mu?

doğru mu anladım, sen bana fabulous mu dedin?

ahfabulous ahh.. ne günlerimiz geçti kendisiyle acı tatlı, yeri geldigüldük yeri geldi beraber ağladık, dost tanımına girebilen nadir kişifabulous..

dur bir dakika dur dur

ben fabulous u tanımıyorum ki  

hayır foruma üye midir değil midir ondan bile haberim yok  

birgün tanışırız elbet, gencsaü küçük  

dedi
eyvallah inşallah yakında daha iyi tanıdığın birini yaparım
mesela seni

bir sonrakı cevap ise yanıtını tüm site üyelerine yollamayı tercih eden
oak abiden geldi...

Aleykümselam arkadaşım...

fabulous'un yeri bende çok ayrıdır. Şimdilerde pek görüşemesekte eskiden çok paylaşımlarımız olmuş biridir.

Ben fabulous'u ilk İstanbul'da düzenlenen ''Ramazan'da Erzak Kampanyası'' buluşmasında görmüştüm.
Dahaöncesinde yine bu amaçla msn de 3-5 muhabbetimiz olmuştu. Daha sonraerzak yardımı yaptığımız dönemde sıkça görüşmeye başladık neredeysesürekli birlikteydik. O zaman ki ortam şuanda dağılmış olsada güzelgünlerdi. fatiher, aylin, su tosbası, ensargenc, fabu ve ben  (: Ozamanlar daha moderatör değildik ikimizde (:

Bir süre sonraFabu'ya modluk teklifi gelmiş aradı beni görüşmemiz lazım dedi. Üsteismini yazdığım tayfa toplandık modluk teklif ettiler site de neyapayım dedi. Ben de o zaman aynı teklifi bana etselerdi sana sormazdımsen neden bize soruyorsun kabul et tabi demiştim (: Çok vakit geçmediaradan bir süre sonra modluk teklifi bana da geldi. O zaman sormamdemiştim ama sordum tabi (: Uns'a dedim seni biraz bekleteceğim hemencevap vermemem lazım. Ardından fabu'yu aradım geldi Olayı anlattım oldedi oldum . Olma sakın deseydi olmazdım kesinlikle. Aramızda pek yaşfarkı olmasa da ben hep abi derim kendisine çünkü abim gibi severimonu. Yüreği temiz, kimseyi kırmayan mükemmel bir insandır.

Cumbalı'dayaptığımız iftarları, daha yönetimde değilken siteyi nasılgüzelleştiririz diye yaptığımız toplantılarımızı, Gencsau radyoprogramlarını, Yönetim toplantısında çok hararetli konuşmalar yapıp,milleti rahatsız ettiğimiz gerekçesiyle simit sarayından kibarcakovulmamızı, batak günlerinde Fabu ve ben eş olup, Fatih'le  Emrah'ıyendiğimiz günleri, evinde kaldığım günlerde yaptığımız playstationturnuval arını, kendi yatağını bana verip yerde yattığı zamanları vedaha böyle nice hatıraları unutamam...

Fabu'yu inanın size yazdıklarımla  anlatamam. Cidden tanınması gereken müthiş insanlardan biridir..

Şimdilerde iş güç vesaire görüşemez olduk. Sanırım en son Adapazarı'nda baharşenlikleri zamanında halı saha macı yapmıştık o zaman görmüştüm.Jimmyleri fena tokatlamıştık (:

Onun dışında kişisel bilgilervermek gerekirse fotoğraf merakını herkes bilir sanırım. Nikon'uylaçektiği fotoğrafları ünlüdür. Hala yazar mı bilmiyorum ama eskiden şiiryazardı. Çok iyi bir türkü dinleyicisidir....

Onun hakkında çokdaha fazla şey yazmak isterdim ama şuanda bu satırları iş yerindenyazıyorum. Kovulmamam için daha fazla işi aksatmam gerek sanırım. Konuaçıldıktan sonra bu yazıya ek olarak bir şeyler daha yazarım inş.

Fabulous çok doğru bir seçim olmuş. O yuzden de Kayıp Yazılar sana ayrıca teşekkür ederim ...

Selametle...

rica ederim değerli abim
asıl ben bu fabulous makalesi için teşekkür ederim
süpersin

Vee
Canım benim,güzel kardeşim
lale yanı başımda...
buyrun mikrofon sizde minik kelebekimiz

Ve Aleyküm Selam bacım Mesajına hemen cevap yazıp,bir ilk gerçekleştirmek istiyorum Aslında şu an yorgunluktan bütün organlarım bana isyan ediyor Fakat buna rağmen bu kutlu görevi yerine getiriyorum,Sayın Kayıp Yazılar msjımı ilk başta yayınla Rüşvet de teklif edebilirim Kaç para istiyon gııııııııızzz Yok ben namusuyla çalışan dürüst bi gazteciyim diyosan o zaman tehdit ediyorum,mesajımı ilk başta görecem uleeeennnnnn  

Fabulous arkadaşımız sitede mazisi olan arkadaşlarımızdan, şimdi tanıyorum desem yalan olur Bu nedenle Gözlemlerime  dayanarak bir kaç cümle söyleyeyim Fotoğraf çekmeyi çok seviyor ve gerçekten güzel kaliteli fotoğraflarçekerek bizlerle paylaşıyor...Sitedeki birçok kişi tarafından sevilenbi arkadaşımız,dediğim gibi eski üyelerden. Sitede yakın arkadaşlarızannımca UnS,Baskanyone,oak,shambala,resident_guy,...

Çektiğin fotoğraflar ve sen hep bizimle kal

yaa süpersin
defolu kardeşim benimm
öyle tehtitlere karnımıs tok bikerem hıh
bis racon kesmeyiz kafa keseriz hıh (yönetimden ricam şuraya bi tüküren ifade koyun çok lazım oluyo)

neyse bıraksalar bi ömür senle röportaj yapabiliriz
o yüzdende bırakmıyorlar kuzu

Şimdi ise sıra pek gıymatlı hocam
wolly hocamda
kendisi bu defa elimden kurtulamamış olmanın mutluluğuyla şunları söyledi

Fabu deriz ona kısaca. İlk gördüğüm yer onu sitenin 1. yaş günüydü.Eski modlarımızdandır kendisi. Tabi ben o zamanlar kendisini adminsanıyordum. Modlar sıra sıra masa dolaşıyordu. Geldi kendini taktimetti. Benim hayallerim yıkıldı. Admin değilde mod olduğunu öğrenincebüyük bir hüsrana uğradım. Sonrasında ardı ardına yapılan buluşmalar veaktivitelerde karşılaştık. Muhabbetine doyum olmaz hocamın.

Birdebir arjadştan geçende bir magazin haberi duydum. Hasan hocamla ilgilihep sormak isterdim. Biraz güldüm doğrusu. Hasanların kaldığı evinkarşısında bir tane daha öğrenci evi varmış. Arada bir havalandırmaboşluğu var mutfak camları bir birine bakıyor. Oradan yemeklik malzemelazım olduğu zaman birbirlerine gönderiyorlarmış. Hatta bir rivayetegöre orası kapı gibi kullanılıyormuş .

Uzun zamandır görüşemedik hocam. En yakın zamanda görüşmek üzere. Çamlıca buluşmasıda birilerinin gözüne battı.  

Bir taş attınnn penceremee tıhh dedii
Kimmiş o çamlıca buluşasını çekemeyenler bakiim hıh
iftira hıh
yalan hıh
tefrikaaaa hıh

neysem

şimdi ise
meltemm kardeşciğimiz konuşacak herkes sussun
buyrun efendim, ne diyeceksınız arkadaşımız için

Merhabalar,

Fabulous, benim aklıma önce Baskanyone 'ı getirir,ismini ondan çok duymuşumdur çünkü. Fotografa gönül verdigini biliyorumve çalışmalarını titizlikle takip ettiğimi bilmesini isterim. Sanatagönül vermiş herkese oldugu gibi kendisine de içten bir saygıduymaktayım. Başarılarının devamı diliyorum.
teşekkür ederiz

sıra
asde ( :'de onada bir köşe başında rastlıyoruz
bizi aniden görünce biraz çekiniyor önce
ve şöyle diyor

Fabulous GencSau forumuna üye olduğumda ilk gözüme çarpan üyelerdenbiri olmuştu. Fabu abi diyordum ( Fabulous abi ) . Mezun oldu sanırım Buradan tekrar  tebrik etmek istiyorum :)Sitede yakın zamanda çok aktifolduğunu görmedim ama konulara yazdığı yorumların da sade ve saygılıbir üslup kullanıyor .

Hayatında başarılar diliyorum. Bu kadar ( :

Allah'ım razı olsun can

ve şimdi mikrofon bu güne kadar tanısın yada tanımasın bir ikikelam da olsa muhakkak söyleyip mikrofonumuzu çevirmeme nezaketigösteren sevgili
jimmy de onun röportajinda torpil yapıp daha çok kişiye sorucam hıh

şöyle dedi kendisi...

Kendisini fazla tanımıyorum, ama radyoile ilgili birşeyler yaptığından haberdarım. Girişimci, şen-şakrakbirisi olduğuna inanıyorum... Yanlış hatırlamıyorsam bir sürede aravermişti foruma. İyidir, hoştur, yorumları mantıklıdır...

Allah'ım razı olsun  

Ve her karşılaştıımızda farklı hitab etmek zorunda kaldığım
SoN SaTıRLaR'da sıra

fabulous: Bu Adamı Tanımazdım Birgün Burak(Numberbir) ABimle BirlikteAdapazarından Hendeğimize Dönüyorduk Yol Boyunca SOhbet EdiyordukAklıma Takılan Bir Soru Olan (Ozamanlarda Daha Toydum) EskilerdenÖzlenen Kısıler KImler Dİye Bana İlk SÖylediği ''fabulous'' İsmi OlduNeyse Yolumuz Bitti Ben Yurda Çıktım Bilgisayarı Açtım Aklıma Takılanİsmi Üyelerde Aradım Gönderdiği SOn Konulara Felan Baktım YorumlarınıOkudum Bana ÇOk Samimi Geldi mail adresini ekledim Sa ile BasladığımızSOhbet Sİteye Geldi Ve Neden Geri Gelmediğini Sordum Çalısıyorum DediVe Bİraz Daha Sohbet ETTİK Konu Kapandı...Gunlerden Bir Gun Alınan BiMacta Oynadık Onun Olduğunu Bilmiyordum Ve Maç Konusunda İsmini GördümVe O An Aklıma Geldi Bu Oydu Diye Saygım Olan Biri TesekkürlerimiSunuyorum Dilerimki Her günü Her ANı Kalbi Kadar GüzelOlsun...ReturnBackE nzo....

eyvallah ufakluk

ve
enis_karaca nın yanıtına geçiyorum

yine ben ve yine tanımıyorum
Zaten sitede tanıdığım 3-4 kişi olduğu içinde gayet normal bi durum.
Ama Oak hocam sağolsun yazdıklarını yanlışlıkla banada gönderip bende okuyunca az çok fikrim oldu. Hayır işlerine gönüllü güzide gençsaülülerdenbiriymiş fabulobus hocamda. Gençsaünün kalan yüzde doksanı gibi... Allah ağız tadını eksik etmesin inşallah...
Şu ünideki kalan 2 yılımda bu güzide insanları tanıyabilmek nasip olur inşallah...

İnşallah
ama ahtım var bir kerede olsa tanıdığın birini tutturucam
« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2009, 01:08:58 ÖÖ Gönderen: Kayıp YazıLar » Logged
pSaSeTuBa
uykum gibi gelsene...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 394

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

"""FENERBAHÇEM"""

« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2009, 01:08:17 ÖÖ »

oak'ın düşüncelerini okurken yoruldum resmen Cheesy bi kısa kesseydi keşke Cheesy

tşkler kayıp yazılar alkış uğraşmışsın  alkış

bu gece yüreğine sığınabilir miyim ?

terlikli_hayvan
ayakkabı da alacam :)
Katılan Üye

Site puanı: 32

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

Söylenemiyor çok şey susmadan

« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2009, 01:09:45 ÖÖ »

wollynin hüsrana uğraması komikmiş ya  dişlek

Kim o, deme boşuna...
Benim, ben.
Öyle bir ben ki gelen kapına;
Baştan başa sen.
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005

Her An Yeni Bir Şanstır

« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2009, 01:12:09 ÖÖ »

Kayıp yazılar başarılarının devamını diliyorum  dişlek
Ayrıca saydım tam 20 kişiye sormuşsun, benim roportajımda 33 kişi isterim  hıh dişlek

Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008

« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2009, 01:30:25 ÖÖ »

Ellerine sağlık Kayıp kız Smiley Haberin ana caddesi burası dediğin gibi Smiley

Teşekkürler Esra  sarıl 

Ehl-i Keyf
[b]Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız[b]
Site Admin

Site puanı: 285

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008

Yalnız, kabullenilmiş suç gerçeği kabul ettirir.

« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2009, 01:31:32 ÖÖ »

wollynin hüsrana uğraması komikmiş ya  dişlek

O sırada bizim masadaki herkes işte şu admin diyor. Herkes bir ata oynadı. Sırayla geliyorlar. Sıra bizim masaya geldi. Herkes gelenlerin kendini takdim etmesini bekliyor. Sırayla sonuçlar açıklanırken Fabunun mod olduğunu öğrendim. Cheesy Bu arada masadaki kimse tutturamamıştı. dişlek

Eline sağlık hocam. Geç oldu ama güç olmasın. Sonunda cevap verdik. Bu arada Çamlıca olayında kesinlikle bir göz var.  dişlek Hatta gözler 1 değil 2
« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2009, 02:54:06 ÖS Gönderen: wolly » Logged

De ki: "Şüphe yok, namazım da, ibâdetlerim de, diriliğim de, ölümüm de âlemlerin Rabbi olan Allah içindir ki." (Enam 162)

Özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum. Halkım için mücadele etmeyi men eden bir dini kabullenecek olsaydım, o dinin canı cehenneme derdim.
(Malcom X)
Explode_Jrr
Hasta La Victoria Siempre
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 128

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005

Herkesi Dostu Bilen Herkesten Kopuk Bir Ben

« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2009, 02:50:08 ÖS »

Ulaaa bu sitede en çok online olan benim bi roportaj denkgelmedi mi yaww Cheesy  dişlek

fabulous
individuality
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 371

Mezuniyet Yılı: 2007

« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2009, 01:41:55 ÖS »

sağolsun arkadaşlar çok değerli yorumlarda bulunmuşlar, konudan haberim yok hatta belki girip siteye göz atıyım demesem hiç göremeye bilirdim de, haklı olarak çoğu arkadaşın tanımadığı birisiyim çünkü sitenin çehresi oldukça değişti, ayrıca son 2 senedir pek sitede yazmadığımdan ve görünmediğimden.
inanın insan duygulanıyor mutlu oluyor böylesine değerli sözler karşısında, hatta  hiç tanımadığı kişi hakkında oldukça güzel içten yorumlar yazan arkadaşların karşısında olunca, iyi niyetler hep niyet sahibine döner inş fazlasıyla, onur kardeşimede ayrıca uzun uzun ve içten yazısından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..ve tabikide bu konuyu ve aktiviteyi hazırlayan sunan emek veren kayıp yazılar kardeşime..

wollyninde o adminlik hikayesini yeni duydum ilginç geldi, sağolsun paylaştığı için, bir de bahsettiği olay doğru yanda arkadaşlarım oturuyordu hatta son sene ev arkadaşlarım oldular bize dahil ettik kendilerini, aradan bırak alış verişi bir gün tüpleri bitmiş tavadaki yemeği bana uzattılar yemeği pişirdim onlara gönderdim o kadar yani Smiley(gülsemde olay gerçektir) tabi sonrasında güzel pişmiş bir yemek karşısında tüp almayıp yemekleri bana yıkmaya çalıştılar bir süre ama neyse SmileySmileySmiley

hepinize ayrı ayrı çok çok çok teşekkürlerimle.. saygılar..

mihmandar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 211

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2009, 11:55:19 ÖS »

ben yorumu burdan yapıcam tanımıyorum kendisini, amma velakin fotoğraf sanatkarı olduğunu, buna gönül verdiğini biliyorum yeterince tanıyor sayılırız herhal Smiley
ayrıca  çektiği resimlerini gördük zamanında, ainesi iştir kişinin Smiley
fabulous
individuality
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 371

Mezuniyet Yılı: 2007

« Yanıtla #9 : Temmuz 12, 2009, 06:41:17 ÖS »

sarihan kardeşime ve diğer kardeşlerime çok çok teşekkürler.sarıhanla sağolsun güzel bir akşam gezisi yapmıştık fotoğrafları bizlere sunmuş,kendisi de sözleri kadar değerlidir, sağolsun.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!