Haydee haydee 
herkes buraya toplaşsın 
başlığın önünde izdiham taklidi yapın gençsaü müdavimleri 
noolur ilgi istiyoruz 

Kainatin en hüper güzide camiasına yeni bir röportaj ile medya taklidi yapmaya geldikkk
neysem uzatmadan konuya girelim,
bu haftaki süpriz konuğumuz fabulous arkadaşımız 
tabi bu olay yalnız ona süpriz 
zira iki gündür kameramanceğizimle durmadık dinlenmedik sokak sokak gezip mikrofon uzattık herkeslere
onlar içinden zamanını ayırıp bir iki kelam edenleri şimdi burda afiş ediyorz 
Allah'ım herkeslerden razı olsun..
Sunumuma başlıyorum..
ilk cevabımı ayan'dan aldım,
almaz olaydım
şaka tabi
napalım şok kere şok etti beni

fabulous mu?
doğru mu anladım, sen bana fabulous mu dedin?
ahfabulous ahh.. ne günlerimiz geçti kendisiyle acı tatlı, yeri geldigüldük yeri geldi beraber ağladık, dost tanımına girebilen nadir kişifabulous..
dur bir dakika dur dur

ben fabulous u tanımıyorum ki
hayır foruma üye midir değil midir ondan bile haberim yok

birgün tanışırız elbet, gencsaü küçük
dedi
eyvallah
inşallah yakında daha iyi tanıdığın birini yaparım
mesela seni 
bir sonrakı cevap ise yanıtını tüm site üyelerine yollamayı tercih eden
oak abiden geldi...Aleykümselam arkadaşım...
fabulous'un yeri bende çok ayrıdır. Şimdilerde pek görüşemesekte eskiden çok paylaşımlarımız olmuş biridir.
Ben fabulous'u ilk İstanbul'da düzenlenen ''Ramazan'da Erzak Kampanyası'' buluşmasında görmüştüm.
Dahaöncesinde yine bu amaçla msn de 3-5 muhabbetimiz olmuştu. Daha sonraerzak yardımı yaptığımız dönemde sıkça görüşmeye başladık neredeysesürekli birlikteydik. O zaman ki ortam şuanda dağılmış olsada güzelgünlerdi. fatiher, aylin, su tosbası, ensargenc, fabu ve ben (: Ozamanlar daha moderatör değildik ikimizde (:
Bir süre sonraFabu'ya modluk teklifi gelmiş aradı beni görüşmemiz lazım dedi. Üsteismini yazdığım tayfa toplandık modluk teklif ettiler site de neyapayım dedi. Ben de o zaman aynı teklifi bana etselerdi sana sormazdımsen neden bize soruyorsun kabul et tabi demiştim (: Çok vakit geçmediaradan bir süre sonra modluk teklifi bana da geldi. O zaman sormamdemiştim ama sordum tabi (: Uns'a dedim seni biraz bekleteceğim hemencevap vermemem lazım. Ardından fabu'yu aradım geldi Olayı anlattım oldedi oldum . Olma sakın deseydi olmazdım kesinlikle. Aramızda pek yaşfarkı olmasa da ben hep abi derim kendisine çünkü abim gibi severimonu. Yüreği temiz, kimseyi kırmayan mükemmel bir insandır.
Cumbalı'dayaptığımız iftarları, daha yönetimde değilken siteyi nasılgüzelleştiririz diye yaptığımız toplantılarımızı, Gencsau radyoprogramlarını, Yönetim toplantısında çok hararetli konuşmalar yapıp,milleti rahatsız ettiğimiz gerekçesiyle simit sarayından kibarcakovulmamızı, batak günlerinde Fabu ve ben eş olup, Fatih'le Emrah'ıyendiğimiz günleri, evinde kaldığım günlerde yaptığımız playstationturnuval
arını, kendi yatağını bana verip yerde yattığı zamanları vedaha böyle nice hatıraları unutamam...
Fabu'yu inanın size yazdıklarımla anlatamam. Cidden tanınması gereken müthiş insanlardan biridir..
Şimdilerde iş güç vesaire görüşemez olduk. Sanırım en son Adapazarı'nda baharşenlikleri zamanında halı saha macı yapmıştık o zaman görmüştüm.Jimmyleri fena tokatlamıştık (:
Onun dışında kişisel bilgilervermek gerekirse fotoğraf merakını herkes bilir sanırım. Nikon'uylaçektiği fotoğrafları ünlüdür. Hala yazar mı bilmiyorum ama eskiden şiiryazardı. Çok iyi bir türkü dinleyicisidir....
Onun hakkında çokdaha fazla şey yazmak isterdim ama şuanda bu satırları iş yerindenyazıyorum. Kovulmamam için daha fazla işi aksatmam gerek sanırım. Konuaçıldıktan sonra bu yazıya ek olarak bir şeyler daha yazarım inş.
Fabulous çok doğru bir seçim olmuş. O yuzden de Kayıp Yazılar sana ayrıca teşekkür ederim ...
Selametle...
rica ederim değerli abim
asıl ben bu fabulous makalesi için teşekkür ederim
süpersin
Vee
Canım benim,güzel kardeşim lale yanı başımda...
buyrun mikrofon sizde minik kelebekimiz
Ve Aleyküm Selam bacım

Mesajına hemen cevap yazıp,bir ilk gerçekleştirmek istiyorum

Aslında şu an yorgunluktan bütün organlarım bana isyan ediyor

Fakat buna rağmen bu kutlu görevi yerine getiriyorum,Sayın Kayıp Yazılar msjımı ilk başta yayınla

Rüşvet de teklif edebilirim

Kaç para istiyon gııııııııızzz

Yok ben namusuyla çalışan dürüst bi gazteciyim diyosan o zaman tehdit ediyorum,mesajımı ilk başta görecem uleeeennnnnn

Fabulous arkadaşımız sitede mazisi olan arkadaşlarımızdan, şimdi tanıyorum desem yalan olur

Bu nedenle Gözlemlerime dayanarak bir kaç cümle söyleyeyim

Fotoğraf çekmeyi çok seviyor ve gerçekten güzel kaliteli fotoğraflarçekerek bizlerle paylaşıyor...Sitedeki birçok kişi tarafından sevilenbi arkadaşımız,dediğim gibi eski üyelerden. Sitede yakın arkadaşlarızannımca UnS,Baskanyone,oak,shambala,resident_guy,...
Çektiğin fotoğraflar ve sen hep bizimle kal
yaa süpersin 
defolu kardeşim benimm
öyle tehtitlere karnımıs tok bikerem 
bis racon kesmeyiz kafa keseriz
(yönetimden ricam şuraya bi tüküren ifade koyun çok lazım oluyo
)
neyse bıraksalar bi ömür senle röportaj yapabiliriz
o yüzdende bırakmıyorlar kuzu
Şimdi ise sıra pek gıymatlı hocam wolly hocamda
kendisi bu defa elimden kurtulamamış olmanın mutluluğuyla şunları söyledi
Fabu deriz ona kısaca. İlk gördüğüm yer onu sitenin 1. yaş günüydü.Eski modlarımızdandır kendisi. Tabi ben o zamanlar kendisini adminsanıyordum. Modlar sıra sıra masa dolaşıyordu. Geldi kendini taktimetti. Benim hayallerim yıkıldı. Admin değilde mod olduğunu öğrenincebüyük bir hüsrana uğradım. Sonrasında ardı ardına yapılan buluşmalar veaktivitelerde karşılaştık. Muhabbetine doyum olmaz hocamın.
Birdebir arjadştan geçende bir magazin haberi duydum. Hasan hocamla ilgilihep sormak isterdim. Biraz güldüm doğrusu. Hasanların kaldığı evinkarşısında bir tane daha öğrenci evi varmış. Arada bir havalandırmaboşluğu var mutfak camları bir birine bakıyor. Oradan yemeklik malzemelazım olduğu zaman birbirlerine gönderiyorlarmış. Hatta bir rivayetegöre orası kapı gibi kullanılıyormuş .

Uzun zamandır görüşemedik hocam. En yakın zamanda görüşmek üzere. Çamlıca buluşmasıda birilerinin gözüne battı.
Bir taş attınnn penceremee tıhh dedii

Kimmiş o çamlıca buluşasını çekemeyenler bakiim 
iftira 
yalan 
tefrikaaaa

neysem
şimdi ise meltemm kardeşciğimiz konuşacak herkes sussun 
buyrun efendim, ne diyeceksınız arkadaşımız için
Merhabalar,
Fabulous, benim aklıma önce Baskanyone 'ı getirir,ismini ondan çok duymuşumdur çünkü. Fotografa gönül verdigini biliyorumve çalışmalarını titizlikle takip ettiğimi bilmesini isterim. Sanatagönül vermiş herkese oldugu gibi kendisine de içten bir saygıduymaktayım. Başarılarının devamı diliyorum.