@UnS "Emek dedin bu dergi için sen de dahil bir çok kişi uğraşıyor, her şey ortada olsun dedik ya bu dergi için gündüzden gece 2ye kadar bilgisayar başında uğraştım ki bu genel olarak tüm sayılar için böyle, sağ olsun Barış yanımdaydı o konuşurken vakit daha hızlı geçti (:… "
Hacı kusura bakma lan o gün harbi çok konuştum herhalde... Heee bu arada resimler tutacak demiştim sana :-)
Esed-ül Esved: Skandaaal!
@UnS "Ona sorsanız ne kadar uğraştığımı anlatacaktır size… Bu kadar uğraş içerisindeyken birçok kişi, bu olay sayesinde dergiye olan hevesim şevkim inancım inan senden çok daha fazla kırıldı…"
Hatta bu kadar uğraşılarına karşı dediklerim "Yunus sen salaksın, öküzsün olum sen.. Oğlum bana para verseler bile bu kadar uğraşmam. Hacı harbi helal olsun. Site senin bu kadar uğraştığını bilse börekten daha fazlasını yapar herhalde..." gibi şeyler..
Ama hatta adam yoruldu birtakım işleri de bana yaptırdı : )
Heee bir de dün UnS'ye gelen bir mesaj... Bak nerden geldiğini yine unuttum ama site ile alakalı
Sn. YUNUS ERTURK 56.64 USD'lik odenmemis faturaniz bulunmaktadir. 10.05.2008 tarihine kadar odemenizi yapmazsaniz hizmetiniz durdurulacaktir.Bilmem anladınız mı? Bu mesaj dün saat 22.45 civarlarında geldi.. Hee ben nerden mi biliyorum? UnS'nin eşyaları bazen bende oluyor hatta şuan da kendisi evde anahtarı bende... xD Aklıma gelmişken evine gidince vereyim anahtarını

Bir de Yunus bunları yazdığım için kızmamışsındır inşallah ama herşeyin hakkını vermek gerekir.. Kusura bakma bunları yazdığım için.. Ama şunu bil herşeye rağmen seni seviyorum.. Hihihihi

@iskocya "Diyorsun ki bana gelseydin de bu konuyu güzelce konuşsaydık,ama sen bana söylemeden o kısmı kesmişsin,benim kendime saygısızlık olarak aldığım ve üzüldüğüm kısım röportajın o kısmının silinmesinin yanında senin silerken bana haber vermemen"
Bunu da UnS'nin sorumsuzluğuna ver boşver be hacı olur böyle şeyler... xD Saygılar UnS...

Hepinizi seviyorum... Unutmayın bu sitedekiler yani
"Biz bir Aileyiz.."
"Hepimiz UnS'yiz.."
"Hepimiz COMMANDOS'uz.."
(En sonuncusu nerden çıktı bilmiyorum ama bir anlık yazdım

)
Saygılar COMMANDOS...