hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 17, 2010, 03:38:44 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Üniversitesi İlan Merkezi  (Okunma Sayısı 1390 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
UnS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 523

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2011

Kalpten düştü yaşama sevincim inan...

« : Haziran 06, 2009, 08:05:53 ÖS »

Sakarya Üniversitesi öğrencilerine büyük bir hizmet.

Ev arayıp bulamayanlar, evine arkadaş arayanlar, eşyalarını satacak kimse bulamayanlar, evine eşya arayanlar...
Artık tek tek sorup aramanıza gerek yok Sakarya Üniversitesi İlan Merkezi sizin yerinize aradığınızı bulacaktır.

Nedir avantajları;

-Üyelik gerektirmeden ilan verebilirsiniz.
-Abone olarak eklenen ilanların mail adresinize gelmesini sağlayabilir ve kolayca takip edebilirsiniz.
-Eklediğiniz ilanlar tüm abonelere gideceği için tek tıkla ilanınız bir çok kişiye ulaşır.
-Üyelik olmadığı için bağlayıcı kuralları yoktur, ilanınızı verirsiniz ve rahatınıza bakarsınız.
-Kategorilenmiş sistemi ile aradığınıza koklayca ulaşabilir ya da ilanınızı kategori altına bırakabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken siteye girdikten sonra "EKLE" sayfasından ilanınızı elemek.

Şu anda beta olan sistem sizin geri bildirimlerinizle mükemmel seviyeye ulaşacaktır. Lütfen her türlü eksiklik, hata, öneriler için iletişime geçiniz.

Sakarya Üniversitesi İlan Merkezi

---------

Sistem şu an için betadır, sizlerden gelecek eleştiri ve yorumlarla tam haline getirilecektir ve gencsau içinde de anasayfa ve forumun bazı kısımlarına entegre edilecektir...

-Forumda zaten ilan bölümü vardı buna ne gerek vardı gibi bir soru sorulursa şöyle cevap verebilirim. Forum içerisinde diğer konulara olan yoğunluktan, kişiler için önemli sayılabilecek ilan konuları gözden kaçabiliyor. Bunları bi yerde toplamak ihtiyacı olanın en kısa ve basit bir yolla ihtiyacını çözmesini sağlamak amacıyla bu bölümü oluşturduk.

Sistemin tam rayına oturması sizin şimdilik aktif kullanımınıza ve bize geri dönüşlerinize bakmaktadır. Yardımcı olacağınızdan şüphem yok : )

Eleştiri ve yorumlarınıza..

---
Mail adresinizi ekleyin ve ilan merkezine abone olun

E-mail:

« Son Düzenleme: Haziran 06, 2009, 08:23:37 ÖS Gönderen: UnS » Logged

Umutlar kalıyor ben gidiyorum

biz biR aiLeyiz
saphira_arya
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 207

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2000 öncesi
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi

« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2009, 08:11:00 ÖS »

bence çok güzel olmuş. çünkü dediğin gibi diğer konular arasında kaynayabiliyor. hem böyle isteyen istediğine daha çabuk ulaşır gibime geliyor... Hayırlı olsun siteye ...

ölüm uzak dur sevdiklerimden ...
melekk
((: мєяνєє :))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 489

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

(: Psikolojik Danışma Destek Birimi :)

« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2009, 08:11:51 ÖS »

Çok güzel oldu bence Roll Eyes

Teşekkür ederiz efemm Şirin kız

Gün oldu mutluydum çok çok
Hani varsa o yoksa o, bildiğin melekti
Gün oldu mutluydum çok çok
Dünyasa o cennetse o, bildiğin çiçek de...
numberbir
...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz...
Akademik Birimler Ve Paylaşım Bölüm Moderatörü

Site puanı: 556

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2009, 08:19:41 ÖS »

Sabah sitede gezinirken sol alttaki yeşil ilanı merak etmiştik Cheesy

Böyle yeşil yeşil renk katıyor foruma  Cheesy

Meğer buymuş Cheesy Hadi hayırlısı olsun  Şirin

Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2009, 08:23:21 ÖS »

Sistemin tam rayına oturması sizin şimdilik aktif kullanımınıza ve bize geri dönüşlerinize bakmaktadır UnS bey  Roll Eyes

Teşekkürler , hayırlı uğurlu olsun  Shocked

ayan
Sanmaki Sadece Dert Sende Var.. Sendeki Derdi Nimet Sayanlarda Var.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2004

Her Hakkım Saklıdır®™

« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2009, 09:17:12 ÖS »

çok iyi bir iş çıkarmışsınız. tebrik etmiyelimde neyapalım. Sakarya ve Sakarya üniversitesi için ilklerden bu. takdire şayan bir fikir.

Çıktığı ini bilmeyen, kırk asırlık kini bilmez.. Soyunu sopunu bilmeyen, gün gelir haddini bilmez..
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 464

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

TroubleMakerzZ

« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2009, 11:04:00 ÖS »

sağlam iş yunus Cheesy

iskoçya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 605

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2009, 08:02:15 ÖS »

Yav o yeşil ilan merkezi yazısını bir yere taşısan,çok göz önünde gözümüzün içine giriyor  pörtlek pörtlek

Ama güzel bir şey yapmışsın genel olarak,tebrikler  alkış alkış

Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2009, 08:04:24 ÖS »

Yunus Design...

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2009, 03:37:21 ÖS »

Yunus o mekan karışık be olum anlaşılmıyor biraz daha anlaşılır birşey oluşturabilirsin.

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!