hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 08, 2008, 12:52:25 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: GencSau Magazin | Mayıs  (Okunma Sayısı 4629 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
el@
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 342

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

bir sevdadan daha fazla....

« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2008, 11:51:37 pm »

öyle bir saatte incelenecek bakılıp geçilecek bi dergi değil her sayfası dopdolu emeği geçen herkesi kutluyorum  alkış
geçen sayıda burçlar çok güzeldi keşke bu sayıda da olsaydı Smiley
fotolara bakarken çok eğlendim yunus dan da korkmadım desem yalan olur  Grin
bu sayının kapağı da çok hoş emeği geçen herkese teşekkürler Cheesy

kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 118

Giriş Yılı: 2007

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #21 : Mayıs 03, 2008, 12:13:09 am »

sonunda ben de görebildim Smiley çok güzel olmuş ellerinize sağlık... özellikle şu satanizm bölümünü çok beğendim Smiley

cerenefe
dönüş-alıngan üye
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 54

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #22 : Mayıs 03, 2008, 12:41:54 am »

süper süper süper

ÖLÜMÜN BİZİ NEREDE BEKLEDİĞİ BELLİ DEĞİL,İYİSİ Mİ BİZ ONU HER YERDE BEKLEYELİM!!!
sehlenur
Herkes Kaderine boyun eğmeli(mi??)!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #23 : Mayıs 03, 2008, 01:11:20 am »

hazırlayan arkadaşlar gerçekten çok güzel olmuş yine..
resimlerde çok güzel olmuş...
keşke cüneytin röportajı da kesilmeseydi...

Şooook şoookk şokkkkk!!!

işte mayıs sayısından bazı röportaj başlıkları..

"Sitede dini konularda ahkam kesip birçok kişi tarafından tanınan sonra da eve kız atan bir Gencsau üyesi var''"

"Ayın üyesi seçimlerinde haksızlık yapılıyor!!!"

"Yönetim kadrosunda büyük değişiklikler olmalı!!"

"Gencsaüden birisiyle karşılıklı olarak aşk yaşamak üzereyim"

Sevilen bir isimle yaptığım bu röportajda samimi cevaplarla karşılaştım hepsi ve daha fazlası için Gencsau magazin dergisi "Mayıs" Sayısını mutlaka okuyun...

çok ta güzel reklamı olmuştu.. Cheesy Cheesy Cheesy
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 01:14:41 am Gönderen: sehlenur » Logged

serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 282

Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak,ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2008, 02:25:45 am »

öncelikle harıka olmuş,teşekkür ediyorum,fotolar da çok hoş,bizim ömerin fotografı(esed)na yapılan yorum harıka,lithium a teşkkür edıyorum,röportajında adımı söyeldıgı için,tamer dayıogluna saygılar sunuyorumm

COMMANDOS
asd
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 136

Fakülte: Diğer

Tek Yol Devrim

« Yanıtla #25 : Mayıs 03, 2008, 02:40:19 am »

Ajdarın tek rakibi ha  tih. gösteririm ben sana UnS  hınk
Saygılar abi UnS'me laf atma Grin

Konu dışı mesajlar atmayalım lütfen..
KaPaK!

öncelikle harıka olmuş,teşekkür ediyorum,fotolar da çok hoş,bizim ömerin fotografı(esed)na yapılan yorum harıka
Rica ederim ne demek Smiley  Skandal...

Lan UnS, adam benim adımı da yazardı Grin o kadar copy-paste yaptım... Yok sana börek çörek...

Bu arada UnS ben sana demedim mi isimleri silme diye!! Bak hacı adama ayıp oldu ama sen sitemizin büyüğüsün, sen daha iyi bilirsin... Saygılar iskoç abi Grin

Heee bir de yeter ama her ay ben mi uyaracam canım sanki biraz DİKKAT!!! --- GencSau Magazin Nisan Sayısı!!!

Altta da yanıp sönen serkan_rap kardeşimiz Allah razı olsun kendilerinden gece boyunca güldürdü bizi, adam bizim için şarkı yazıyor boyuna Grin vi lav yu serkan_rap and Metalika

Bir de sekmeler de Facebook|Search var o bizzat *saubjk_08* e aittir.. Eleman gece boyunca kız arıyor Cheesy

« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 08:35:48 pm Gönderen: COMMANDOS » Logged

Devrim'e yardım kampanyası;

Bundan böyle Devrim abimde mübarek bir insan olsun dedim. Ve onunda hacı olması gerektiği kanısına vardım. Bu sebeple Devrim'i Küba'ya, haccını ifa etmesi için gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz?

Go Devrim Küba.

Saygılar COMMANDOS.
serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 282

Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak,ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #26 : Mayıs 03, 2008, 02:55:58 am »

yeter artık barış abiyi çok ay lav yu dıyorum

iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 332

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #27 : Mayıs 03, 2008, 03:02:15 pm »

Bu konuyu Yunusla konuşsaydın daha iyi olurdu sanırım. Bu konu diğer kişileri o kadar da ilgilendirmiyor bence. :/

3. kişilerin hakkını koruyabilecek kişilerin başında Yunus geliyor. Biraz fazla kızmışsın.

Tamerim bu konu bence herkesi ilgilendiriyor,burada bir emek veriyorsak bu sitedeki insanlar için veriyoruz emeğime böyle saygısızlık yapılmasına katlanamam,ayrıca 3.kişi demişsin ya burası devlet dairesi filan değil,her röportajda isim veriliyor bu röportajda ve bir önceki röportajda ensarın adı verildi o neden kesilmedi?O kaçıncı kişi?

Ve bana hiç haber verilmeden kesiliyor ancak dergide görüyorum kesildiğini  Undecided

Şimdi kesilen yeri ben yayınlıyorum,bakın kesilmeyi hakedecek bir şey mi?(Ayrıca o isim verilen kişiler kendini pekala burada savunabilir)

Soru :“BİZ BİR AİLEYİZ”KELİMESİNİ FORUMDA EN ÇOK KULLANAN İSİMLERİN BAŞINDA GELİYORSUN,AMA SİTEYE ÜYE OLAN KİMİ İNSANLAR KIZ TAVLAMAK,ONA BUNA SARKINTILIK YAPMAK AMACIYLA ÜYE OLUYORLAR,AİLE İÇİNDE BUNLARIN OLMAYACAĞI KESİN,O TİP İNSANLARA NE SÖYLEMEK İSTERSİN?

Lithium:Eskiden scorpion vardı,şimdi aşk adam,armagedor,gizemli sau  isimli üyelerin özel msj yoluyla kızları rahatsız ettiği duyumlarını alıyorum.Yanlış şeyler tabiî ki bunlar..

Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1253

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #28 : Mayıs 03, 2008, 03:30:24 pm »

O kadar da önemli değilmiş ya. Hatta ben 10-15 isim daha verebilirim. Grin Grin

Ama sana sorup da silmesi daha doğru olurdu belki ama çok da aman aman bi şey değilmiş. Roll Eyes

Sıkma canını da bu kadar. (: Bu site pisnakevsiz yaşamaya alıştı ama senin röportajların olmazsa yaşayamaz. Grin Cheesy Cheesy

Shambala Cross Action Power _ 3 Açılı Tuvalet Kağıdı _ Ben Buldum!  karizma:uzaylı:
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 118

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #29 : Mayıs 03, 2008, 03:36:11 pm »

Tamerim bu konu bence herkesi ilgilendiriyor,burada bir emek veriyorsak bu sitedeki insanlar için veriyoruz emeğime böyle saygısızlık yapılmasına katlanamam,ayrıca 3.kişi demişsin ya burası devlet dairesi filan değil,her röportajda isim veriliyor bu röportajda ve bir önceki röportajda ensarın adı verildi o neden kesilmedi?O kaçıncı kişi?

Ve bana hiç haber verilmeden kesiliyor ancak dergide görüyorum kesildiğini  Undecided

Şimdi kesilen yeri ben yayınlıyorum,bakın kesilmeyi hakedecek bir şey mi?(Ayrıca o isim verilen kişiler kendini pekala burada savunabilir)

Soru :“BİZ BİR AİLEYİZ”KELİMESİNİ FORUMDA EN ÇOK KULLANAN İSİMLERİN BAŞINDA GELİYORSUN,AMA SİTEYE ÜYE OLAN KİMİ İNSANLAR KIZ TAVLAMAK,ONA BUNA SARKINTILIK YAPMAK AMACIYLA ÜYE OLUYORLAR,AİLE İÇİNDE BUNLARIN OLMAYACAĞI KESİN,O TİP İNSANLARA NE SÖYLEMEK İSTERSİN?

Lithium:Eskiden scorpion vardı,şimdi aşk adam,armagedor,gizemli sau  isimli üyelerin özel msj yoluyla kızları rahatsız ettiği duyumlarını alıyorum.Yanlış şeyler tabiî ki bunlar..

sadece bu isimler olsa iyi...  daha çok var da haberiniz yok sanırım .... Smiley

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!