|
|
zoe_jane
ScHiZoPhReNiC!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 350
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam
..
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2008, 11:54:11 am » |
|
çok hoş olmus hele piknik fotograflarına bayıldım 
|
|
|
|
|
|
Hayırlı İşler..!
|
|
|
resident_guy
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
Co-Admin

Site puanı: 396
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004
zeyno_no & resident_guy
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2008, 02:40:24 pm » |
|
Ajdarın tek rakibi ha gösteririm ben sana UnS 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 422
Güzel Kızlar da Osurur
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2008, 06:06:52 pm » |
|
valla okudum en güzel sayıydı diyebilirim...hele bi fotoğraf varki ona bittim en kısa zamanda arkadaşı sahnelerde görmek istiyoruz  tamer abininde katkısı olması çok güzel  ellerimize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1358
Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: 2009
We're In The Services Of Great Turkish Nation_
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2008, 06:16:38 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
 "Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
|
|
|
s_tuba
İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHi RACİUN!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 269
Mezuniyet Yılı: 2008
SAİLORMOON
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2008, 06:56:09 pm » |
|
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Gerçekten beğenerek okudum çok güzeldi. Satanizm ile ilgili bilgi, şiirler, ilkler, kitap köşesi, röportaj... Hepsini keyifle okudum ellerinize sağlık. Teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidus
-asi-
Harbi GencSau lu

Site puanı: 65
Giriş Yılı: 2003
acıdan uyuşur ya yaran, işte aynen öyle...
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 07:57:53 pm » |
|
yine çok başarılı olmuş tebrik ediyorum herkesi 
|
|
|
|
|
|
Öyle bir hayat yaşadım ki,son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman,hep acele etmem bundan anladım
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersi
|
|
|
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2008, 08:32:16 pm » |
|
Röportajları severek yapıyordum ta ki bu aya kadar.. Belli bir emeğin ürünü olan röportaj bölümünde bu ay başta bana olmak üzere ersine(verdiği cevaplar yayınlanmadığı için)sonra da röportajı son kez kontrol edip Yunusa yollayan Cihana bir saygısızlık yapıldığını üzülerek gördüm. Röportajda Ersin kimi yerlerde isim vermişti ama nedenini anlayamadığım bir şekilde nedense isim verilen yerler sevgili adminimiz tarafından kesilmiştir  Röportaj işi zor,uğraştıran bir iş,önce karşıdakinin söylediğini bir kağıda yazıyorum sonra o kağıtta yazdıklarımı düzenleyip bilgisayarda tekrar yazarak cihana yolluyorum o da son kez kontrol ederek Yunusa yayınlaması için yolluyor.Eğer yanlış bir şeyler yazılmaması gereken şeyler varsa önce onu ben silerim yayınlanmasını istemem,daha sonra da zaten Cihana yollarım o da bir sorun görmezse Yunusa yollar.Ama bu ay öyle olmadı.Ersin zaten yanlış olduğunu düşündüğü bir şeyin yazılmasını istemez ve söylemez ama Yunus hem beni hem Ersini hem de Cihanı hiçe sayarak kimi yerleri kesmiştir.O kesilen yerleri ben yine de bu konu içinde ayrı olarak yayınlayacağım.
Röportaj her ne kadar zor uğraştıran bir şey olsa da çok severek yapıyorum eğlenceli olmasının yanında kafada dağıtmış oluyorsun,ama böyle kimi yerler kesilecekse röportaj yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.Bundan sonra da röportajlarda ki kimi yerler kesilecekse severek yaptığım röportajı bu ay noktalamak istiyorum.Yazdıklarının kesilmesine razı olacak birisi varsa buyursun o yapsın..
Şu ana kadar gerek dergiye gerekse de röportaj bölümüne gösterdiğiniz ilgiden dolayı siz değerli üyelere sonsuz teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resident_guy
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
Co-Admin

Site puanı: 396
zeyno_no & resident_guy
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2008, 09:38:17 pm » |
|
Röportajları severek yapıyordum ta ki bu aya kadar.. Belli bir emeğin ürünü olan röportaj bölümünde bu ay başta bana olmak üzere ersine(verdiği cevaplar yayınlanmadığı için)sonra da röportajı son kez kontrol edip Yunusa yollayan Cihana bir saygısızlık yapıldığını üzülerek gördüm. Röportajda Ersin kimi yerlerde isim vermişti ama nedenini anlayamadığım bir şekilde nedense isim verilen yerler sevgili adminimiz tarafından kesilmiştir  Röportaj işi zor,uğraştıran bir iş,önce karşıdakinin söylediğini bir kağıda yazıyorum sonra o kağıtta yazdıklarımı düzenleyip bilgisayarda tekrar yazarak cihana yolluyorum o da son kez kontrol ederek Yunusa yayınlaması için yolluyor.Eğer yanlış bir şeyler yazılmaması gereken şeyler varsa önce onu ben silerim yayınlanmasını istemem,daha sonra da zaten Cihana yollarım o da bir sorun görmezse Yunusa yollar.Ama bu ay öyle olmadı.Ersin zaten yanlış olduğunu düşündüğü bir şeyin yazılmasını istemez ve söylemez ama Yunus hem beni hem Ersini hem de Cihanı hiçe sayarak kimi yerleri kesmiştir.O kesilen yerleri ben yine de bu konu içinde ayrı olarak yayınlayacağım.
Röportaj her ne kadar zor uğraştıran bir şey olsa da çok severek yapıyorum eğlenceli olmasının yanında kafada dağıtmış oluyorsun,ama böyle kimi yerler kesilecekse röportaj yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.Bundan sonra da röportajlarda ki kimi yerler kesilecekse severek yaptığım röportajı bu ay noktalamak istiyorum.Yazdıklarının kesilmesine razı olacak birisi varsa buyursun o yapsın..
Şu ana kadar gerek dergiye gerekse de röportaj bölümüne gösterdiğiniz ilgiden dolayı siz değerli üyelere sonsuz teşekkürler. +1 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1358
Mezuniyet Yılı: 2009
We're In The Services Of Great Turkish Nation_
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2008, 09:45:46 pm » |
|
Benim yazdıklarım seninkinden daha güzel, onun için çekememezlik yapıyorsun değil mi.  Bu konuyu Yunusla konuşsaydın daha iyi olurdu sanırım. Bu konu diğer kişileri o kadar da ilgilendirmiyor bence. :/
3. kişilerin hakkını koruyabilecek kişilerin başında Yunus geliyor. Biraz fazla kızmışsın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2008, 09:52:51 pm Gönderen: Shambala34 »
|
|
 "Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
|
|
|
|