Daha önceden
bu konuda belirtmiştik, eğitime destek olarak yardım yapacağımızı...
Bunun için bazı okullarla iletişime geçtik, ve şimdilik yardım yapacağımız okul hakkında öğretmenden aldığım maili okuyarak bilgi alabilirsiniz...
Aldığım maili hiç değiştirmeden burada yazıyorum;
Öncelikle msj cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Köy okulu olduğumuzdan dolayı öğrencilerimin sıkıntıları çok.Yardım olarak sadece ansiklopedi alabildik bir yerden.
Öncelikle okulumuzda 60 öğrenci mevcut.Bunlardan ana sınıfı 10 1.sınıf 8 2.sınıf 14 3.sınıf 8 4.sınıf 7 5.sınıf 12 öğrencimiz mevcuttur.
İhtiyaçlarımız her:
1. sınıfa uygun okuma kitapları.
2. Öğrencilerimizin özellikle 1.sınıflar için el yazısı defterleri,okul çantası, resim defterleri,matematik,sulu boya ve kuru boya ve çizgili defterler.(Köyde olduğumuz için bunları hemen karşılayamıyoruz.)
3. 3,4,5. sınıflar için cetvel ,pergel ,silgi ,kalem,boyalar vb kırtasiyeler...
4. 4.ve 5.sınıflar için kaynak kitaplar...ansiklop edi, okuma kitapları vb.
Benim aklıma gelenler bu kadar..Sizin aklınıza gelirse farklı şeyler gelirse göndeririseniz seviniriz.
Şİmdiden öğrencilerim adına teşekkürler...
Selam ve Saygılarımla...
Okul; Yelpe İlköğretim Okulu, Şehir;Tokat
Hocamızın da mailde belirttiği gibi, hikaye kitapları, kaynak kitaplar, ansiklopesi, kırtasiye malzemeleri, defter, kalem vs. gerekenler... Maddi olarak yardım toplamayacağız, fakat yakın bir süre içinde t-shirt satışı olacak ve bundan elde edilen karın tamamı bu yardımlarda kullanılacak.
Gerekli kitap ve malzemeleri Sakarya'da ulaştırabileceğiniz kişiler;
resident_guy , serkan_rap , musi ...
Her biri ile iletişime geçerek istediklerinizi ulaştırabilirsiniz...
Toplanan malzemeleri kargo ile göndereceğiz...
Şimdi destek zamanı hepinizi bu desteğe davet ediyoruz....
Saygılarımla..