Aralık ayı:denizci_33:
Yine siteye hızlı giriş yapan hızını konu ve yorumlarındada gösteren bir üye ayın üyesi olarak gencsaunun tozlu sayfalarında yerini aldı.Açtığı bir sürü konuyla gerek yönetimin gereksede üyelerin beğenisini kazanan denizci_33 açtığı bir konudan dolayı yoğun eleştirilere maruz kaldı.Hatta o konudan sonra bir üye üyeliğini sildirmek istemişti.Ama denizci_33(Faruk)yaptığının yanlış olduğunu kabul ederek kendini yeni konulara verdi,eleştiriler karşısında yılmadan mücadele eden faruk sonunda azminin zaferi olarak ayın üyesi olmayı başardı.
Bu üye aynı zamanda Eskişehirden Sakaryaya gecenin bi vakti gelmiş ve Hendeğe araba bulamamıştır,sitenin yardımsever üyelerinden iskocya ona evinin sıcak kapılarını açarak dışarıda kalmasını engellemiştir.
Spn durum:Yapı olarak çapkın olduğu söylenen denizci_33 sitede herhangi bir çapkınlık faaliyetinde bulunmadı.O da aktifliğini bi hayli azaltmış olsa da sitede üye olarak Gencsau yaşamına devam ediyor..
iskoçumm o geceyi hiç unutamıomm ya saolasınn valla ondan sonraki hafta bir daha kaldım yolda kar yagıoo en siddetli vakti cebimde 2 tlfn ve ikisinide sarjı yokk :S gecenin 1i taksiye atladım kampüsün yurduna gideyim diee taksi cıkamadı yokuşu :S Allahtan tüvasaş'ın memur-sen baskanı yakın tanıdıgımdırda misafirhanesinde kaldımm keske kalmaz olaydım iki eski toprak baslamaz mı siyaset konuşmaya sabah 5 e kadar ayıp olmasın die onları dinledim adam sigara yakmak için sustu hemen koltuğa kıvrıldım bir iki seslendi duymazlıktan geldim vurdum kafayı yattım

.. Bu arada basımızı kasımaya vaktimiz yok tiyatrodan capkınlık yapacak vakitmi kalıokiii