hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 08, 2008, 02:21:30 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Dünden Bugüne Ayın Üyeleri.. << Biten Uygulama>>  (Okunma Sayısı 2924 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 332

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« : Aralık 10, 2007, 09:42:22 pm »

Bu konuyu açmamdaki amaç şu ana kadarki ayın üyelerini genel olarak hatırlamak ve toplu olarak  bir konularının olmasını sağlamaktı.Kişileri kendimce yorumladım…

Ocak ayı:Shambala_34..

Sitenin ilk ayın üyesi..

İstanbul plakalı dev adam shambala..Sitede taraflı tarafsız birçok kişinin beğenisini kazanan sitenin en sevilen üyelerinden biri olan tamer(shambala34)sitenin hemen her yerinde aktifliğiyle bence tüm ayların üyesi olabilecek nitelikte bir insan..Yazdığı mesaj sayısı şu günlerde 10000in üzerinde olan tamer bu alanda rekoru kendisinde bulundururken yanınada kimse yaklaşamayacak gibi duruyor.Bir çok kişiye gerek kişilik gereksede forum içindeki davranışlarıyla örnek olabilecek birisi..

Son durum:Site polisi ünvanı alarak(moderatör)konular kilitlemekte,korkunç videolar açmakta ve aktifliğine devam etmektedir.

Şubat ayı :the_answer..

Özellikle güncel haberlere açtığı konularla dikkat çekti.Site içinde paylaşımcı oluşunun yanında ayrıca sitenin baya köklü ve eski üyelerindendi.Zaman zaman tartışma konularındada gördüğümüz özge(the_answer)bir üyeyle yaşadığı tartışma sonucu siteden ayrıldı..
Son durum:Artık aramızda değil..

Mart ayı: O ay sitede resmi tatil ilan edildi,bayraklar yarıya indirildi o ay ayın üyesi seçimi yapılmadı..

Nisan ayı:Lithium..

Sitede önce ersin_evanessence kullanıcı adıyla tanındı.Daha sonra kullanıcı adını uzun bulduğu için ve bencede daha güzel olan bi kullanıcı adına geçti “lithium”
Özellikle saygılı kişiliği,üyelere karşı hoşgörüsü,renkli ve eğlenceli kişiliğiyle dikkat çeken bir üye..Olumlu özellikleri ve müzik dünyasına olan ilgisi ona gencsaude müzik moderatörlüğünün kapılarını açtı.. 

Son durum:Siteye sessiz veda etmeyi düşünürken “iskocya” isimli üye tarafından gittiği tüm gencsau halkına duyurulmuştur.Siteden ayrılma sebepleri olarak ailevi ve duygusal sebepler olarak ön plana çıktı.Gencsaunun en unutulmaz isimlerinden birisi olarak tozlu gencsau yapraklarında yerini almış durumda..

Mayıs ayı: iskocya

Öhööö öhööö utandım şimdi ne yazsam bilmem ki   Embarrassed

Uzun yıllar össye girdikten sonra Sakarya üniversitesini kazanan Cüneyt(iskocya)in hayatı gencsau ile tanışmasıyla değişti.Başarı ve kariyer için geldiği üniversitede istediği ortamı bulamayan bu üye kendini gencsau forumuna verdi vaktinin birçoğunu burada harcaması derslerini olumsuz etkiledi şu anda 1,8 barajını geçmek için yoğun çaba ve stres içinde olduğu aldığımız duyumlar arasında..
Dahada yorum yapmıyorum bu üyeye  Grin

Son durum:Eski aktifliğini,eski konularını göremesekte site içinde yinede aktif olarak devam ettiriyor  üyeliğini ,hala gitmedi  Cheesy Giderse şaşırmayın.

Haziran ayı: Zakk Wylde (expulse)

Eğitim fakültesinin ilk ve tek ayın üyeliği bu üyenin elinde bulunmakta.Osman(expulse)özellikle spor konularında aktifliğiyle dikkat çekmesinin yanı sıra şu anda sitenin en fazla konu açan üyesi konumunda..
Esprili,sevecen bazen asabi olabilen Osman bu günlerde aktifliğini azalttı..
Son durum:Eski aktifliğini birçok üye gibi yitirsede şu anda yinede sitenin en önemli üyelerinden biri konumunda..Ve ayrıca spor bölümü yöneticiliğini de yapmaktadır.

Temmuz ayı:silent

Özgeden sonra uzun bir süre hiçbir bayan ayın üyesi  olamamıştı.Aslı(silent)erkek hegomanyasına son vererek ayın üyesi oldu,ayrıca Sakarya üniversitesi dışından ayın üyesi olan tamerle birlikte iki kişiden biri.
Ayın üyesi olduktan çok kısa bir süre sonra üyeliğini sildirmesi birçok kişiyi şaşırttı,kendisini ayın üyesi seçenleri bir nevi mahcup etti  Roll Eyes Ama ayın üyeliği bitimine yakın bir süre sonra siteye geri döndü.

Son durum:Siteye geri döndükten sonra tahminen bir daha dönmemek üzere siteye veda etti..

Ağustos ayı:Anksiyete(heyetin_hayaleti-metalhayaleti)..

Sitedeki en zor seçimlerden birisi sonucu ayın üyesi ipini göğüsledi.Üye olduğu ay,ayın üyesi olmayı bekleyen bir üye siteden ayrılma kararı aldı.Tartışmalar yaşandı ortam az da olsa gerildi ama sonradan ayın üyesi olmayı bekleyen kişi, Eyüp(metalhayaleti)ten özür dileyerek gerginliği bitirdi.
Ayın üyesi olana kadar birçok kişi tarafından(ben dahil)kullanıcı adı metalheyeti olarak biliniyordu ama ayın üyesi olunca herkes doğruyu anlamış oldu  Sonradan heyet ve hayaleti birleştirirerek yeni ve hoş bir kullanıcı adı aldı.
Özellikle diğer üyelere olan yardımseverliği ayın üyesi olmasında etkili olmuş..

Son durum:Kullanıcı adı değiştirme rekoru üstünde olan Eyüpün imzasında ki bir yazı şu anda hala kulislerde tartışılmaktadır.Aktif olarak gencsaude yazılarını bulabilirsiniz..

Eylül ayı:Raistlinmajere

Eyüple aynı sınıfta olan Raşit(raistlinmajere)ayın üyesi seçilerek kendi sınıflarında bir keramet olduğunu göstermiş oldu.Birçok konuya yazdığı yorumlarla ve yorumların sonuna yazdığı”saygılar”kelimesiyle milyonların gönlünde taht kurdu.Birçok gencsau buluşmasına giderekte aktif olduğunu girişimci olduğunu göstermiş oldu.

Son durum:Genel bir özellik oldu artık aktiflikleri azaltmak o da aktifliğini azaltarak yine “saygılı”bir biçimde üyeliğini devam ettiriyor..

Ekim ayı:psasetuba

Sitede ukala olupta ayın üyesi olmayı başarabilen tek üye olan Tuğba(psasetuba)ayrıca fen edebiyattan ayın üyesi olan tek kişi.Güleryüzlülüğü,eğlenceli kişiliği ve özellikle vurgulamak istediğim tatlı ukelalığı ile dikkat çeken bir üye.Bir insan bu kadar ukala olabilir yalnız Her ne kadar bugünlerde ukala değilim desede bence hala aynısın Tuğba  Grin
Bir ara canı bir şeylere sıkıldı ve sessiz sedasız siteden ayrıldı sonra sevenlerinin desteğiyle siteye geri döndü.

Son durum:Bu üyenin sonuda bundan önceki bayan üyelerin sonuyla aynı oldu maalesef Sad
Siteden  ayrılarak kendine yeni bir hayat kurdu..

Kasım ayı:mike_c..

Siteye hızlı giriş yapan üyelerden birisi olan cihan(mike_c)üyelere olan saygısı,neşeli kişiliği hoşgörüsyle dikkat çeken bir üye.Yakın zamanda(aralıkta) askere gidecek olan cihana ayın üyeliği sitede yaptığı paylaşımlar ve aktifliği sonucu hediye sayılabilir,artık askerde “ayın üyesiydim ben normal hayatta”diyerek hava atabilecek bir konumda bulunuyor.

Son durum:Askere gittiği için bir süre sitede aktif olamayan cihan,askerliğini sağ salim bitirerek gencsaude bir çok konuya yorum yazmakta, özellikle sohbet merkezinin değişilmez adamlarından birisi olarak hoş sohbetine devam etmektedir..

Aralık ayı:denizci_33:

Yine siteye hızlı giriş yapan hızını konu ve yorumlarındada gösteren bir üye ayın üyesi olarak gencsaunun tozlu sayfalarında yerini aldı.Açtığı bir sürü konuyla gerek yönetimin gereksede üyelerin beğenisini kazanan denizci_33 açtığı bir konudan dolayı yoğun eleştirilere maruz kaldı.Hatta o konudan sonra bir üye üyeliğini sildirmek istemişti.Ama denizci_33(Faruk)yaptığının yanlış olduğunu kabul ederek kendini yeni konulara verdi,eleştiriler karşısında yılmadan mücadele eden faruk sonunda azminin zaferi olarak ayın üyesi olmayı başardı.
Bu üye aynı zamanda Eskişehirden Sakaryaya gecenin bi vakti gelmiş ve Hendeğe araba bulamamıştır,sitenin yardımsever üyelerinden iskocya ona evinin sıcak kapılarını açarak dışarıda kalmasını engellemiştir.
Spn durum:Yapı olarak çapkın olduğu söylenen denizci_33 sitede herhangi bir çapkınlık faaliyetinde bulunmadı.O da aktifliğini bi hayli azaltmış olsa da sitede üye olarak Gencsau yaşamına devam ediyor..

Ocak ayı:Pasiflora

Antidepresan ilaç anlamına gelen kullanıcı adıyla siteye girip üyeler üzerinde antibiyotik etkisi yarattı.Kısa zamanda sitenin önemli üyeleri arasında yerini aldı.Siteye en hızlı giren üyelerden birisi olan pasiflora(Özge) aktifliğinin,paylaşımcılığının hediyesi olarak ayın üyesi olmayı haketti.
Uçuk kaçık,çılgın bir insan olduğu kulislerde konuşuluyor.Tecavüz ve cinsel konular üzerine kitap yazacağı tahmin edilmektedir.
Son durum:Bilindiği gibi bundan önceki bayan üyeler üyeliklerini sildirerek siteden ayrıldılar.Şu anda eski aktifliğinde olmasa da sitede zaman zaman yorumlarını yazan Pasiflora’nın diğer bayan üyeleri gibi üyeliğini sildirip siteden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu..

Şubat ayı:Esed-ül Esved

Kullanıcı adından da anlaşılacağı üzere sitenin en mübarek üyelerinden birisi olan Esed-ül esved(Ömer),genellikle dini konularda insanı sıkmayan,objektif yorumlarıyla dikkat  çekti,Sitenin önde gelen isimlerininde dikkatini çekmiş olmalı ki onun ayın üyesi olması yolunda oylarını kullandılar.
Ayın üyesi olduktan sonra yazdığı yorumda sitede iskocya kullanıcı adıyla tanınan bir üyenin konularından ilham aldığını kamuoyuna açıkladı.
Son durum:Kendi çizgisinde,tartışmalara belli yer ve zamanlarda girerek yine eski aktifliğinde Gencsaudeki yaşamına devam ediyor..

Mart ayı:serkan_rap

Bir zamanlar raptiye rap rap diye bir şarkı vardı bu kullanıcı adı bana onu hatırlatıyor Geyve meslek yüksekokulundan kopup gencsauye üye oldu,kısa sürede çoğu üye ile kaynaşarak sevilen birisi haline geldi,Gencsaunun adını taa Geyvelere duyurdu,adeta Gencsaunun Geyve büyükelçisi gibi olan bu üye site içinde kopmalarıyla biliniyor.

Son durum:Aktif bir şekilde Gencsaunun her yerinde yazılarını görebilirsiniz.Ne zaman kopan biri görürseniz bilin ki o Serkandır..Sohbet merkezinin de müdavimlerindendir..

Nisan  ayı:kurbaa
Mesleği düşünmek olan kurbaa(Mehtap)sitede güler yüzlülülüğü ile tanındı.Mesajlardaki “hahahahası”ile gönüllerde sevgi  tanecikleri oluşturdu.Bu tanecikler üst düzey yönetim tarafından da güzel görüldü ve bu “hahahaha”kopan üyeyi ayın üyesi seçtiler.
Tabi “hahaha”sı yüzünden ayın üyesi seçilmedi.Sitede yardımcı,güler yüzlü hemen hemen her konuya mesaj yazabilen ve özellikle üyelere karşı üslubunda saygıyı elden bırakmayan bu üyenin ayın üyesi seçilmesinden sonra bir kesim ayın üyesi seçilmesini yanlış buldu.Hafif tartışmalardan yılmayan kurbaa aktifliğini de devam ettirerek ayın üyesi seçilmeyi hak ettiğini göstermiş oldu.
Son durum:En son gördüğümüzde yine bir yerlerde siteye faydalı konular açmakta,yine “hahaha”ile kopmakta,saygıyı elden bırakmamaktadır.Gensaudeki yaşamı umarım böyle devam eder..
Mayıs ayı:pshashe_54

Ayın üyeliği uygulaması sona erdiği için pshashe_54(Kübra)son bayan ayın üyesi olarak tarihe geçti.Site içinde hemen hemen her yere yazılar yazdı,özellikle de kendi kültürünün bir koruyucusu olarak Kafkasların haklarını gencsau ahalisiyle beraber tüm dünyaya duyurmaya çalıştı.Daha öncede oturduğu köyünden psasetuba  ayın  üyesi seçilmişti.Köylerinde bir hikmet bir keramet olduğu gencsau halkı arasında konuşuluyor.
Son durum:Öss sonucunu köyünde heyecanla bekleyerek mütevazi yaşamına devam ediyor,gencsaude de olabildiğince aktif olmaya çalışıyor umarım bir çok ayın üyesi gibi ayın üyesi olduktan sonra bu üye de aktifliğini azaltmaz..

Haziran Ayı:summer winter
Türünün son örneği..
Summerwinterdan(Tarık) sonra ayın üyeliği uygulaması sona erdi.Seçildiği ay olaylı geçti.Başta iskocya olmak üzere bu seçime birkaç kişi itiraz etti.Sebebi ise etiklikti.Seçildiği aya cinsiyet tartışmaları damgasını vurdu.Summer açtığı “Summerwinter” aslında erkek konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.Profilinde bayan yazıyordu.Konulara yazdığı değişik yorumlarla dikkat çeken Summer son ayın üyesi olması itibariyle de dikkat çekiciydi.

Son durum:Amerikaya gideceği konuşuluyordu.Yakın zamanda gidebilir.Şu anda sitede aktif olarak yaşamına devam ediyor.

Bu uygulama sona ermiştir, yorumlarda sürçü lisan ettiysem affola…

“İSKOCYA”

« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2008, 11:53:38 pm Gönderen: iskocya » Logged

omar
Üzgünüm, bir müddet beklemeden karma eylemi gerçekleştiremezsiniz. 72 saat. :)))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 183

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..

« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2007, 09:45:18 pm »

iskoç başka işin yok muydu be kjardeşim d: Cheesy

iskocya
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2007, 09:47:16 pm »

iskoç başka işin yok muydu be kjardeşim d: Cheesy

Oturuyordum abi düşündüm düşündüm bu çıktı  Smiley

Ne olur ne olmaz belki site kapanır böyle bi konu olsun  Grin

omar
Üzgünüm, bir müddet beklemeden karma eylemi gerçekleştiremezsiniz. 72 saat. :)))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 183

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..

« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2007, 09:53:37 pm »

iy
Oturuyordum abi düşündüm düşündüm bu çıktı  Smiley

Ne olur ne olmaz belki site kapanır böyle bi konu olsun  Grin
i bakiim abis en yaparsın da biz okumaz mıyız vatan borcu Cheesy Cheesy

mike_c
___(:han___
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 308

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

beN meLaNKoLik biR adAmıM : ))

« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2007, 10:19:17 pm »

çok güzel özetlemişsin askoçum durumları Wink
son + larımdan birini de sana vereyim Cheesy

ark.lar yarın aranızdan ayrılmış bulunucam...dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
siz gençsau de güzel vakit geçirin die biz sizin için nöbette olucaz...Allah'a emanetsiniz hepiniz Roll Eyes

Sevdirmeye gayret etme kendini, Sevilmeye terket!...

Yalnızlık İki Satır!...Ben Hüsrana Komşuyum!...
Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 75

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2007, 10:51:05 pm »

Ne diyeyim ya Cheesy

Allah kolaylık versin mike_c..Gittiğin gibi gel..
iskocya
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #6 : Aralık 11, 2007, 09:46:48 am »

çok güzel özetlemişsin askoçum durumları Wink
son + larımdan birini de sana vereyim Cheesy

ark.lar yarın aranızdan ayrılmış bulunucam...dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
siz gençsau de güzel vakit geçirin die biz sizin için nöbette olucaz...Allah'a emanetsiniz hepiniz Roll Eyes
Gider ayak bi artıda ben sana vereyim  Smiley

Cihanım hayırlı tezkereler yolun açık olsun,dualarımız seninle kardeşim..  Wink

psasetuba
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2007, 09:49:05 am »

cüneyt oturup bunları yazmış olmana inanamıyorum Cheesy süper hatırlatmışsın ayın üyelerini;gidenleri,kalanları Smiley eline sağlık Smiley

bu arada gerçekten ukala değilim artık Roll Eyes Tongue Grin Grin
bahar
sade evde yüzüm asık dışarda sempatik takılıyorum..!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 187

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2008

şafak: 33 :((

« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2007, 10:45:40 am »

kimler geldi kimler geçti şu siteden vay be Shocked -ayın üyeleri-  diye yazdığın bu üyelerden hepsini tanımasam da eminim yazdıklarının hepsi doğrudur, iskoç yazmışsa vardır bi bildiği Grin...
ayrıca hayırlı tezkereler mike_c dualarımız seninle  Roll Eyes

Nehrim ol gel ak yine, Kelebek ol gel uç yine, Çiçeğim ol gel aç yine,Rüzgar oool..
Hurrem Sultan
Sitenin Ablası
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 81

Fakülte: Sosyal Bilgiler Enstitüsü
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

Ben O'nu SeViYoRuM HeM De ÇoK

« Yanıtla #9 : Aralık 12, 2007, 10:57:52 am »

iskoççççççççççç güzel yapmışsın aferin sana Cheesy

Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!