hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 30, 2008, 07:48:00 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ayın Üyesi | Nisan Ayı  (Okunma Sayısı 1885 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 323

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2008, 06:22:37 pm »

Bende kutlamak istiyorum  Roll Eyes

resident_guy
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
Co-Admin

Site puanı: 343

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004

zeyno_no & resident_guy

« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2008, 06:25:57 pm »

oLdukça aktif bir ay geçirdin, hızını kesmemen diLeğiyLe.. TebrikLer..

delidüş
-asi-
Harbi GencSau lu

Site puanı: 53

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2003

acıdan uyuşur ya yaran, işte aynen öyle...

« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2008, 06:29:04 pm »

tebrik ederim arkadaşım, aktifliğinin devamını dilerim Smiley Smiley Smiley

yemyeşil bir deniz senin gözlerin
ne bir sandal,ne bir ada,ne bir sahil var
boğuluyorum
...
vazgeçtim bugün herşeyden,halsiz şu kalbim
kan revan içinde hep kanamaz denen yerleri
Anksiyete
Lafzatullah Önünde Nun Gibi Olmak...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 237

Fakülte: Mühendislik Fakültesi

« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2008, 06:43:53 pm »

Oldukça saçma bir seçim olmuş.

Ayın üyesi olması  gereken onca insan varken kurbaanın olması açıkcası hayal kırıklığına uğramama sebep oldu. Örnek Serkan_rap commandos vardı.

Commandosun açtığı konulara bakılırsa büyük bir kısmı araştırma konuları olup adamın kendi emekleri ile yazdığı yazılardır. Ancak kurbaa'nın yazmış olduğu konuların büyük bir kısmı güncel haberler olup siteden kopyalama yapıp açtığı şeyler ile sitemizde var olan yazılara ufak bir eklenti yapılmış hallerinden başka bir şey değil.

Commandosu bizden biri diye seçmemiş olabilirsiniz. Unslarda birkaç gece kalmasının yanısıra tüm yönetimle arasının ii olması sebebi ile onun ayın üyesi olmasını engellememektedir. Sonuçta bu ayın üyeliği  hakedene ve de bu iş için çalışana kişi gözetmeksizin verilmelidir.

Beni ayın en yardımsever vs vs ve efendi üyesi olarak seçtiğiniz o zaman bu yana seçilen en saçma ayın üyeliği  oldu. Yönetimin böyle bir gaflette bulunmasının sebebi nedir daha anlamış değilim. Ayın üyeliği sitede online olmak ile geyiklere bakmak  ise bu konuda en aktif üye gene commandostur. Sİtede bir çok yerde geyik yapmakta olmasına karşın bir takım önemli konularda güzel yazıları da mevcuttur.

Yanlış yapılmış olup dönüş olmaz ya neyse. Sağlık olsun dicem ama içim buruk bunu da bilin.

Not: Özelden bir şey yazmayın benimle bu konu hakkında görüşmek veya konuşmak isteyen  varsa sitede herkesin görebilceği yer olan burada sözünü yazsın!.

Saygılarımla!
Editörünüz Anksiyete

... .. .
..  .
.

Gencsau Blogum Tıklayın
bahar
sade evde yüzüm asık dışarda sempatik takılıyorum..!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 187

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2008

şafak: 33 :((

« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2008, 06:46:03 pm »

Oldukça saçma bir seçim olmuş.

Ayın üyesi olması  gereken onca insan varken kurbaanın olması açıkcası hayal kırıklığına uğramama sebep oldu. Örnek Serkan_rap commandos vardı.

Commandosun açtığı konulara bakılırsa büyük bir kısmı araştırma konuları olup adamın kendi emekleri ile yazdığı yazılardır. Ancak kurbaa'nın yazmış olduğu konuların büyük bir kısmı güncel haberler olup siteden kopyalama yapıp açtığı şeyler ile sitemizde var olan yazılara ufak bir eklenti yapılmış hallerinden başka bir şey değil.

Commandosu bizden biri diye seçmemiş olabilirsiniz. Unslarda birkaç gece kalmasının yanısıra tüm yönetimle arasının ii olması sebebi ile onun ayın üyesi olmasını engellememektedir. Sonuçta bu ayın üyeliği  hakedene ve de bu iş için çalışana kişi gözetmeksizin verilmelidir.

Beni ayın en yardımsever vs vs ve efendi üyesi olarak seçtiğiniz o zaman bu yana seçilen en saçma ayın üyeliği  oldu. Yönetimin böyle bir gaflette bulunmasının sebebi nedir daha anlamış değilim. Ayın üyeliği sitede online olmak ile geyiklere bakmak  ise bu konuda en aktif üye gene commandostur. Sİtede bir çok yerde geyik yapmakta olmasına karşın bir takım önemli konularda güzel yazıları da mevcuttur.

Yanlış yapılmış olup dönüş olmaz ya neyse. Sağlık olsun dicem ama içim buruk bunu da bilin.

Not: Özelden bir şey yazmayın benimle bu konu hakkında görüşmek veya konuşmak isteyen  varsa sitede herkesin görebilceği yer olan burada sözünü yazsın!.

Saygılarımla!
Editörünüz Anksiyete

ağzına sağlık kardeşim duygularıma tercüman oldun.. +1
 hakkını yemeyin barışımın...neyse olan olmuş:( Sad Sad...

Nehrim ol gel ak yine, Kelebek ol gel uç yine, Çiçeğim ol gel aç yine,Rüzgar oool..
resident_guy
Co-Admin

zeyno_no & resident_guy

« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 07:25:57 pm »

COMMANDOS'un mesajLarının yarısından çoğu ve konuLarının büyük bir kısmı ''Çöplük''te...

Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 480

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2008, 07:54:56 pm »

Barış da bu ay ayın üyesi adaylarımızdan biriydi. Aslına bakarsak arkadaşlar bu ay kurbaa'nın dışında 3 tane daha adayın ismi geçti. Fakat sonuçta oy birliği ile kurbaa adlı arkadaşımız seçildi.

Kurbaa dışında ayın üyesi adayları :

el@
commandos
cerenefe

Oy kullanan arkadaşlarımız :

Uns
Resident_guy
Shambala
Lithium.

eko, ceye, zoe jane, aylinizm, wolly gibi diğer yetkili arkadaşlarımız oy kullanmadı. Açıkcası ben tüm yetkili arkadaşlarımızın ayın üyesi seçiminde oy kullanamasından yanayım ama maalesef site içinde yorum dahi yazmıyorlar. Bu konudan yana çok dertliyim ama burası yeri değil.

Öte yandan oy birliği ile seçilen bir üye var. Açıkcası bu açıklamalarla onun ayın üyesi seçimine gölge düşürmekde pek etik değil. Eyüp arkadaşım senin ayın üyesi olduğun ay da çok değerli bir arkadaşımız hakettiği halde ayın üyesi seçilememişti. Çünkü oy birliğine göre sen daha çok oy almıştın. Şimdi de buna benzer bir durum var. Daha sağduyulu olalım.
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 08:11:00 pm Gönderen: Lithium » Logged
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 115

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2008, 07:56:22 pm »

tam sevinmiştim ki son mesajlarla çok üzüldüm... hepnize teşekkür ederim...

resident_guy
Co-Admin

zeyno_no & resident_guy

« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2008, 08:05:57 pm »

Barış da bu ay ayın üyesi adaylarımızdan biriydi. Aslına bakarsak arkadaşlar bu ay kurbaa'nın dışında 3 tane daha adayın ismi geçti. Fakat sonuçta oy birliği ile kurbaa adlı arkadaşımız seçildi.

Oy kullanan arkadaşlarımız :

Uns
Resident_guy
Shambala
Lithium.

eko, ceye, zoe jane, aylinizm, wolly gibi diğer yetkili arkadaşlarımız oy kullanmadı. Açıkcası ben tüm yetkili arkadaşlarımızın ayın üyesi seçiminde oy kullanamasından yanayım ama maalesef site içinde yorum dahi yazmıyorlar. Bu konudan yana çok dertliyim ama burası yeri değil.

Öte yandan oy birliği ile seçilen bir üye var. Açıkcası bu açıklamalarla onun ayın üyesi seçimine gölge düşürmekde pek etik değil. Eyüp arkadaşım senin ayın üyesi olduğun ay da çok değerli bir arkadaşımız hakettiği halde ayın üyesi seçilememişti. Çünkü oy birliğine göre sen daha çok oy almıştın. Şimdi de buna benzer bir durum var. Daha sağduyulu olalım.

+1

TouchY
|...CoMPoSeDLy...|
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 247

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

|...SeNsiTiVe...|

« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2008, 08:37:40 pm »

tebrik ederim kurbaa arkadaşım   Roll Eyes

|...Yüreğimin Devrik Hükümdarlığı İsyanın Eşiğindedir...|
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!