iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2008, 06:22:37 pm » |
|
Bende kutlamak istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resident_guy
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
Co-Admin

Site puanı: 396
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004
zeyno_no & resident_guy
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2008, 06:25:57 pm » |
|
oLdukça aktif bir ay geçirdin, hızını kesmemen diLeğiyLe.. TebrikLer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidus
-asi-
Harbi GencSau lu

Site puanı: 65
Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2003
acıdan uyuşur ya yaran, işte aynen öyle...
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2008, 06:29:04 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Öyle bir hayat yaşadım ki,son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman,hep acele etmem bundan anladım
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersi
|
|
|
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2008, 06:43:53 pm » |
|
Oldukça saçma bir seçim olmuş.
Ayın üyesi olması gereken onca insan varken kurbaanın olması açıkcası hayal kırıklığına uğramama sebep oldu. Örnek Serkan_rap commandos vardı.
Commandosun açtığı konulara bakılırsa büyük bir kısmı araştırma konuları olup adamın kendi emekleri ile yazdığı yazılardır. Ancak kurbaa'nın yazmış olduğu konuların büyük bir kısmı güncel haberler olup siteden kopyalama yapıp açtığı şeyler ile sitemizde var olan yazılara ufak bir eklenti yapılmış hallerinden başka bir şey değil.
Commandosu bizden biri diye seçmemiş olabilirsiniz. Unslarda birkaç gece kalmasının yanısıra tüm yönetimle arasının ii olması sebebi ile onun ayın üyesi olmasını engellememektedir. Sonuçta bu ayın üyeliği hakedene ve de bu iş için çalışana kişi gözetmeksizin verilmelidir.
Beni ayın en yardımsever vs vs ve efendi üyesi olarak seçtiğiniz o zaman bu yana seçilen en saçma ayın üyeliği oldu. Yönetimin böyle bir gaflette bulunmasının sebebi nedir daha anlamış değilim. Ayın üyeliği sitede online olmak ile geyiklere bakmak ise bu konuda en aktif üye gene commandostur. Sİtede bir çok yerde geyik yapmakta olmasına karşın bir takım önemli konularda güzel yazıları da mevcuttur.
Yanlış yapılmış olup dönüş olmaz ya neyse. Sağlık olsun dicem ama içim buruk bunu da bilin.
Not: Özelden bir şey yazmayın benimle bu konu hakkında görüşmek veya konuşmak isteyen varsa sitede herkesin görebilceği yer olan burada sözünü yazsın!.
Saygılarımla! Editörünüz Anksiyete
|
|
|
|
|
|
8 7 6 5 4 ...

|
|
|
bahar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 234
Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2008
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2008, 06:46:03 pm » |
|
Oldukça saçma bir seçim olmuş.
Ayın üyesi olması gereken onca insan varken kurbaanın olması açıkcası hayal kırıklığına uğramama sebep oldu. Örnek Serkan_rap commandos vardı.
Commandosun açtığı konulara bakılırsa büyük bir kısmı araştırma konuları olup adamın kendi emekleri ile yazdığı yazılardır. Ancak kurbaa'nın yazmış olduğu konuların büyük bir kısmı güncel haberler olup siteden kopyalama yapıp açtığı şeyler ile sitemizde var olan yazılara ufak bir eklenti yapılmış hallerinden başka bir şey değil.
Commandosu bizden biri diye seçmemiş olabilirsiniz. Unslarda birkaç gece kalmasının yanısıra tüm yönetimle arasının ii olması sebebi ile onun ayın üyesi olmasını engellememektedir. Sonuçta bu ayın üyeliği hakedene ve de bu iş için çalışana kişi gözetmeksizin verilmelidir.
Beni ayın en yardımsever vs vs ve efendi üyesi olarak seçtiğiniz o zaman bu yana seçilen en saçma ayın üyeliği oldu. Yönetimin böyle bir gaflette bulunmasının sebebi nedir daha anlamış değilim. Ayın üyeliği sitede online olmak ile geyiklere bakmak ise bu konuda en aktif üye gene commandostur. Sİtede bir çok yerde geyik yapmakta olmasına karşın bir takım önemli konularda güzel yazıları da mevcuttur.
Yanlış yapılmış olup dönüş olmaz ya neyse. Sağlık olsun dicem ama içim buruk bunu da bilin.
Not: Özelden bir şey yazmayın benimle bu konu hakkında görüşmek veya konuşmak isteyen varsa sitede herkesin görebilceği yer olan burada sözünü yazsın!.
Saygılarımla! Editörünüz Anksiyete
ağzına sağlık kardeşim duygularıma tercüman oldun.. +1 hakkını yemeyin barışımın...neyse olan olmuş:(  ...
|
|
|
|
|
|
Beni bırakın Kendi halimE Çok bitkin ve de YorgunuM..! Terapi ordularınızı Geri çekin artıK Son günler de DurgunuM!..
|
|
|
resident_guy
Co-Admin

zeyno_no & resident_guy
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 07:25:57 pm » |
|
COMMANDOS'un mesajLarının yarısından çoğu ve konuLarının büyük bir kısmı ''Çöplük''te...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 487
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2008
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2008, 07:54:56 pm » |
|
Barış da bu ay ayın üyesi adaylarımızdan biriydi. Aslına bakarsak arkadaşlar bu ay kurbaa'nın dışında 3 tane daha adayın ismi geçti. Fakat sonuçta oy birliği ile kurbaa adlı arkadaşımız seçildi.
Kurbaa dışında ayın üyesi adayları :
el@ commandos cerenefe
Oy kullanan arkadaşlarımız :
Uns Resident_guy Shambala Lithium.
eko, ceye, zoe jane, aylinizm, wolly gibi diğer yetkili arkadaşlarımız oy kullanmadı. Açıkcası ben tüm yetkili arkadaşlarımızın ayın üyesi seçiminde oy kullanamasından yanayım ama maalesef site içinde yorum dahi yazmıyorlar. Bu konudan yana çok dertliyim ama burası yeri değil.
Öte yandan oy birliği ile seçilen bir üye var. Açıkcası bu açıklamalarla onun ayın üyesi seçimine gölge düşürmekde pek etik değil. Eyüp arkadaşım senin ayın üyesi olduğun ay da çok değerli bir arkadaşımız hakettiği halde ayın üyesi seçilememişti. Çünkü oy birliğine göre sen daha çok oy almıştın. Şimdi de buna benzer bir durum var. Daha sağduyulu olalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 08:11:00 pm Gönderen: Lithium »
|
|
|
|
|
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
ölüm gözyaşlarını döküyor!!
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2008, 07:56:22 pm » |
|
tam sevinmiştim ki son mesajlarla çok üzüldüm... hepnize teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resident_guy
Co-Admin

zeyno_no & resident_guy
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2008, 08:05:57 pm » |
|
Barış da bu ay ayın üyesi adaylarımızdan biriydi. Aslına bakarsak arkadaşlar bu ay kurbaa'nın dışında 3 tane daha adayın ismi geçti. Fakat sonuçta oy birliği ile kurbaa adlı arkadaşımız seçildi.
Oy kullanan arkadaşlarımız :
Uns Resident_guy Shambala Lithium.
eko, ceye, zoe jane, aylinizm, wolly gibi diğer yetkili arkadaşlarımız oy kullanmadı. Açıkcası ben tüm yetkili arkadaşlarımızın ayın üyesi seçiminde oy kullanamasından yanayım ama maalesef site içinde yorum dahi yazmıyorlar. Bu konudan yana çok dertliyim ama burası yeri değil.
Öte yandan oy birliği ile seçilen bir üye var. Açıkcası bu açıklamalarla onun ayın üyesi seçimine gölge düşürmekde pek etik değil. Eyüp arkadaşım senin ayın üyesi olduğun ay da çok değerli bir arkadaşımız hakettiği halde ayın üyesi seçilememişti. Çünkü oy birliğine göre sen daha çok oy almıştın. Şimdi de buna benzer bir durum var. Daha sağduyulu olalım.
+1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TouchY
|...CoMPoSeDLy...|