Şu ana kadar yanlışlıklar da olsa ayın üyesi seçimlerini çok eleştirmemişimdir ayın üyesinin seçiliş biçimini eleştirmişimdir.Ama şimdi ayın üyesini de bu güzel gününde az da olsa eleştireceğim.
Summerwinter sevdiğim değer verdiğim biridir.Msnde rast gelirsek görüşürüz de.Sitede yaptığı yorumlarla da biliyorumki bir çok kişinin de takdirini kazanmıştır.Yalnız ayın üyesi seçildikten sonra sevdiğim bi arkadaşın siteden uzaklaşacak duruma gelmesi beni üzmüştür.Siteden uzaklaşacak kişi summerın seçilmesinden çok kendi seçilmesini de biraz bekliyordu ama bu uğurda konu açmıyordu tabiî ki.İsim sormayın söylemek etik olmaz.
Şimdi neden summerwinterin ayın üyesi seçilmesini eleştireceğim söyleyim:
1)Bildiğim kadarıyla summer bu ay içinde yönetim tarafından tam sebebini bilmediğim bir yüzden uyarı almıştır ve bir süre kullanıcı adının altında “warned”yazarak dolaşmıştır.Tamam uyarı alan bir kişi ayın üyesi seçilebilir bunda bir sorun yok ama ayın üyesi olduğu ay o kişi sitede güzel işler yapmıştır ki ayın üyesi seçilmiştir demi?Peki bir kişiye 1 ay içinde hem ayın üyesi seçip hemde uyarı vermek ne kadar doğru?Tezat oluşturmaz mı bu?
2)Summerwinterla ilgili benim ve bir kişinin bildiği etik olmayan bir şey var o bilen kişiye de yanlışlıkla ben söyledim.O bildiğim şeyi burada açıklayamam, zaten o şeyi summer kendisi de biliyor ve ona bu şeyin etik olmadığını ve yanlış yaptığını ona da söyledim.Tabi bunu yönetim bilemez ve muhtemelen de bilmiyor ama ben summerdan bunu açıklamasını istiyorum ona kimseye söylemeyeceğim dediğim için ben de açıklayamıyorum.
Ayın üyeliği seçimleri ile ilgili bir konu açtım umarım okur yorumda bulunursunuz.
http://www.gencsau.com/forum/gorus-oneri-istek-sikayetler/gensaude-ayin-uyesi-olmak-ve-secimler-uzerine-t53035.0.html;msg648757;topicseen#newSon olarakta her ne kadar yanlışlar da olsa summer tanıdığım görüşlerini sevdiğim birisidir.Kendisini tebrik eder hayatında da başarı ve mutluluklar temenni ederim..