Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46
Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010
|
 |
« : Temmuz 02, 2009, 05:22:49 ÖS » |
|
3. GencSau Kitap Yardımı Kampanyası
Sadece bir düşünceyle yola çıktığımız ilk ve ikinci kampanyamızda kitaplar geldikçe ümitlenmeye ve hep daha fazla yardım ,daha fazla dostluk için uğraşmaya gayret gösterdik ,ihtiyacı olan okullara kitaplarımızı ulaştırdık .
Daha önceki kampanyalarımıza katılan , bir şekilde yardımlarını ulaştıran herkese buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve devamını gerçekleştirmek için desteklerinizi bekliyoruz .
İhtiyacımız olanlar; *Bolca kitap, *Kullanılabilir durumda kırtasiye malzemeleri, defter, kalem, silgi vb.. *Kitapların tesliminde araç gerekecek, bu ihtiyacımızı giderecek biri lazım olacaktır.. *Okulların tesbitinde ve küçük ayarlamalarda yardımcı olabilecek kişiler (yazın burada kalanlardan) *Bizim aklımıza gelmeyen sizlerin aklına gelen her türlü ihtiyaç.
Siz de kitap yardımımızda yanımızda olun!! Unutmayın ,yapılan yardımlarda bizler okuduk , gelecek nesil de okusun !! Daha önceki kampanyamız hakkında ve bir kaç fotoğraf  Destekte bulunmak isteyenlerin iletişime geçeceği kişiler;
Yunus Ertürk; mail/msn: uns@gencsau.com Seda Topçu; mail/msn: seda@gencsau.com
Değerli Adminimiz , Genel Moderatörümüz , Akademik Birimler Moderatörümüz ve Değerli üyelerimizden bilgi alabilirsiniz.Cnmelekk numberbir | numberbir@hotmail.compSaSeTuBaDoncarlos
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2009, 02:24:57 ÖÖ Gönderen: melekk »
|
|
|
|
|
|
|
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2009, 05:42:20 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2009, 05:47:00 ÖS Gönderen: asde ( : »
|
|
|
|
|
numberbir
...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz...
Akademik Birimler Ve Paylaşım Bölüm Moderatörü

Site puanı: 556
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2009, 05:45:46 ÖS » |
|
Çok güzel ve faydalı bir kampanya olacağını düşünüyorum  Umarım hayırlı olur,çok ince bir düşünce  Çok teşekkürler değerli moderatörüm  Hep destek tam destek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
Site puanı: 0
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2009, 09:53:14 ÖS » |
|
Güncel...
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2009, 11:22:31 ÖS » |
|
İletişim konusunda , yeterli bilgiye sahip olmak için ;
Değerli Adminimiz ,Akademik Birimler Moderatörümüz , Kültür Sanat ve Paylaşım Moderatörümüz ve Değerli üyelerimizden bilgi alabilirsiniz.Cnmelekk numberbir | numberbir@hotmail.compSaSeTuBa
Desteklerinizi bekliyoruz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2009, 02:27:27 ÖS Gönderen: asde ( : »
|
|
|
|
|
|
|
pSaSeTuBa
uykum gibi gelsene...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 394
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
"""FENERBAHÇEM"""
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2009, 11:34:29 ÖS » |
|
muhteşem bi kampanya olacak bu  eminim ben  herkesten kitap toplamam lazım yaz boyunca da sakaryada olurum hani  vee kitap kampanyası bittikten sonra da ramazan geliyooo 
|
|
|
|
|
|
bu gece yüreğine sığınabilir miyim ?

|
|
|
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 04, 2009, 12:48:12 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can_ke
Sana karşı nötr..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 60
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 04, 2009, 01:43:34 ÖS » |
|
İstenen kitaplar sadece ilkokul kitapları mı ? ben de bişeyler yapmak isterim ama biraz açıklarsanız sevinirim.. En azından araştırmak isterim çevremde
|
|
|
|
|
|
ßeni Yormayın! --> Çok üşengecim ßana yalan söylemeyin ! --> Nefret Ederim ßana bişey sormayIn! --> ßiLmiyorum Ciddi olmayın --> ßen gülüyorum İçelim demeyin! --> Kullanmıyorum Gidelim diyin! --> Geliyorum Dalga geçelim. --> ßayılıyorum Derdinmi var ? --> Dinliyorum Çok mu zor? --> Ugraşıyorum ßana aşIk olma! --> ßen Haketmiyorum
Sıkıldım senden Hayat
|
|
|
|