hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 11:34:06 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 50   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İsim Vermeden Forumdaki Birisi İçin İstediğin Yorumu Yap... (v.2)  (Okunma Sayısı 7785 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #210 : Ağustos 29, 2008, 02:02:41 pm »

bu kelimeleri senin için yazıyorum senin kadar öküzünü , embesilini görmedim eminim bu sitede görmemiştir..lanet olsun senin gibi insana be ne kadar haysiyetsiz şerefizmişsin..yazıklar olsun sana...

mezedax
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 211

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2007

ha gayret kala kala 52 güncük kaldı = ]

« Yanıtla #211 : Ağustos 29, 2008, 02:23:38 pm »

iyiki tanışmışım leyn senle çok güldürüyon beni dostluğunla arkadaşlığınla da gurur veriyorsun sağolasın hep böyle kal =)

oradaki ışığı görüyormusun?hergün güneş batmadan,ay görünmeye başladığı andan itibaren hep sabit kalan ışığı.
o ışık aynı içimdeki sen gibi.
aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #212 : Ağustos 29, 2008, 05:13:00 pm »

ewtt başlıoruss yineee.. Grin  öhm.. ;

birinci x kişisi; bazen sana çok kızıyorum.. ama dile getiremiyorum.. sonuçda banane.. yada sen sanane diyebilirsin hakkındır.. ama insanların duygusal anlamda; bi beklentisi olmamalı diye düşünüyorum sanal alemde.. herkese potansiyel olarak o gözle bakarsan; elbetteki üzülürsün.. böle siteler; sadece eğlenmek; öğrenmek; bilgi alışwerişi yapmak içindir; duygu alışwerişi diil.. ha şu war; tabiki de herkesi sewebilirsin (yüzeysel olarak).. aama arkadaş dan öteye gittiğinde; saçma gelio bana.. gitmes çünkü...  we bunu deneyenleri gördüğümde; ki insan az çok kendini belli edio.. uyuz oluyorum..  tih. neyse öle işte.. Smiley

ikinci x kişisi; ya ben kimse hakkında kötü düşünmem kolay kolay... ama bence sen ciddi anlamda karaktersizin önde gidenisin... hergün yeni bişeyler öğreniyorum hakkında... umrumda deil ya; hani umrumda olmadığı için; daha çok sölüolar sanki.. düzelmeni umut ediyorum ama; senin için umut yok sanırım.. bu yaşına kadar böle gelmişsin; böle de gidersin.. senin için dost kavramı yok; herkesin arkasından konuşmayı alışkanlık haline getirmişsin.. yüzlerine gülmek ne kadarda kolay..  sanal alemle reeldeki halin arasındaki fark; biçok yönden ipucu verio aslında.. ama anlayana.. Smiley

üçüncü x kişisi; senin benim sandığımdanda daha iyi bir insan olduğuna eminimmm.. eminim işte... sewdiklerimin sewdiği; benim içinde sewgilidir.. her ne kadar bazen uyuz; önyargılı olsanda; bazen beni anlamasanda; yobazın önde gideni olsanda..... zamanla daha iyi tanışıp; daha iyi anlaşcas inşş.. Smiley

dördüncü x kişisi; kıs sen ne kadar tatlısın yahu... Cheesy bu sitede pek çok tatlı kıs tanıdım; Allah için.. hepsinide çok sewiorum... ama sende bi başkasın.. anlaşmamızı unutma emi; sen gülersen bende gülerim.. Şirin güsel haberlerini bekliyorummm canımcımm... Smiley

aslında sölemek istediğim daha çok sey olabilir.. bu oyunda biraz saçma mı ne.. Grin eğer sölediğimiz kişiler belli olmayakca ne anlamı war.. yada kim oldukları hakkında ipuçları mı wermeliyis.. e peki belli edersek oyunun adı ile çelişmes miyiss.. Smiley  yada herkes hakında tüm düşündüklerimisi sölemeli miyis...  tih.

benim bu sitede anlamadığım çok şey oluo bazen.. mesela sitede olduğundan farklı karakter çizenleri; bunun için çaba sarfedenleri anlamıyorum.. sen sensindir sonuçta.. amaç ne ki.. farklı görününce ne oluoo!? yani sitede daha ağırbaşlı göründün.. daha beyfendi hanımefendi.. ee noluo yanii...  Undecided  alkış mı topluyors.. yada kendinden başka bi kimlikle beğenildin.. hımm sonuçç...  Huh?

hım sonraa... ne zaman baksamm sürekli ösel msj gönderen bi tip war.. yahu hiçç mi yorulmazsın sen.. hayır bütün sitee seni anlamış durumda zaten.. yaa aradığın ne.. çok mu tipsizsin.. ne bileyim.. nikinle uyumlu bi şekilde sürekli bi aktivite içindesin.. sana cvp weren war mdıır acabaa..  Undecided

neyse ben realist bi insanım; ikiyüzlü olmakdan kaçınmışımdır.. şimdi dedim ya bu sitede sewdiğim insanlar war diye.. mantıklı olalım; sonuçda bunu reel bi sewgiyle karşılaştıramayıs.. (reelde tanışana kadar...) sanaldaki sewgiler belki yüzeyseldir...  ama bu sınırlar içinde; bence yine de bişeydir.. yani fikirlerini beğendiin; takdir ettiğin; cana yakın yada hoşsohbet bulduğun bi insanı; sırf bunlardan ötürü sewebilirsin.. o yüsden sewiorum sizi...  Şirin

ay çok uzattım; neysee bu kadarrr.... Deli

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
pshashe_54
adigepşaşe&adigechale
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 137

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #213 : Ağustos 29, 2008, 05:35:39 pm »

ilginç bi yapın var  pörtlek kalbin mi kötü yoksa gerçekten iyi niyetli misin hala çözemedim tih.

KanLı GözyaşLarıma Şahid oL Karadeniz,
NaLçik Maykop neye yarar Bizsiz,
KaLsakta atsız siLahsız Nefersiz,
Sen biLiyorsun Ya Rabb
KAFKASYAnın Sahibi Biziz...
Elit-girl
GöLgE oYuNu
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 186

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2000

Sesinde Olsun; Sessizliğinde...

« Yanıtla #214 : Ağustos 29, 2008, 05:39:30 pm »

ewtt başlıoruss yineee.. Grin  öhm.. ;

birinci x kişisi; bazen sana çok kızıyorum.. ama dile getiremiyorum.. sonuçda banane.. yada sen sanane diyebilirsin hakkındır.. ama insanların duygusal anlamda; bi beklentisi olmamalı diye düşünüyorum sanal alemde.. herkese potansiyel olarak o gözle bakarsan; elbetteki üzülürsün.. böle siteler; sadece eğlenmek; öğrenmek; bilgi alışwerişi yapmak içindir; duygu alışwerişi diil.. ha şu war; tabiki de herkesi sewebilirsin (yüzeysel olarak).. aama arkadaş dan öteye gittiğinde; saçma gelio bana.. gitmes çünkü...  we bunu deneyenleri gördüğümde; ki insan az çok kendini belli edio.. uyuz oluyorum..  tih. neyse öle işte.. Smiley

ikinci x kişisi; ya ben kimse hakkında kötü düşünmem kolay kolay... ama bence sen ciddi anlamda karaktersizin önde gidenisin... hergün yeni bişeyler öğreniyorum hakkında... umrumda deil ya; hani umrumda olmadığı için; daha çok sölüolar sanki.. düzelmeni umut ediyorum ama; senin için umut yok sanırım.. bu yaşına kadar böle gelmişsin; böle de gidersin.. senin için dost kavramı yok; herkesin arkasından konuşmayı alışkanlık haline getirmişsin.. yüzlerine gülmek ne kadarda kolay..  sanal alemle reeldeki halin arasındaki fark; biçok yönden ipucu verio aslında.. ama anlayana.. Smiley

üçüncü x kişisi; senin benim sandığımdanda daha iyi bir insan olduğuna eminimmm.. eminim işte... sewdiklerimin sewdiği; benim içinde sewgilidir.. her ne kadar bazen uyuz; önyargılı olsanda; bazen beni anlamasanda; yobazın önde gideni olsanda..... zamanla daha iyi tanışıp; daha iyi anlaşcas inşş.. Smiley

dördüncü x kişisi; kıs sen ne kadar tatlısın yahu... Cheesy bu sitede pek çok tatlı kıs tanıdım; Allah için.. hepsinide çok sewiorum... ama sende bi başkasın.. anlaşmamızı unutma emi; sen gülersen bende gülerim.. Şirin güsel haberlerini bekliyorummm canımcımm... Smiley

aslında sölemek istediğim daha çok sey olabilir.. bu oyunda biraz saçma mı ne.. Grin eğer sölediğimiz kişiler belli olmayakca ne anlamı war.. yada kim oldukları hakkında ipuçları mı wermeliyis.. e peki belli edersek oyunun adı ile çelişmes miyiss.. Smiley  yada herkes hakında tüm düşündüklerimisi sölemeli miyis...  tih.

benim bu sitede anlamadığım çok şey oluo bazen.. mesela sitede olduğundan farklı karakter çizenleri; bunun için çaba sarfedenleri anlamıyorum.. sen sensindir sonuçta.. amaç ne ki.. farklı görününce ne oluoo!? yani sitede daha ağırbaşlı göründün.. daha beyfendi hanımefendi.. ee noluo yanii...  Undecided  alkış mı topluyors.. yada kendinden başka bi kimlikle beğenildin.. hımm sonuçç...  Huh?

hım sonraa... ne zaman baksamm sürekli ösel msj gönderen bi tip war.. yahu hiçç mi yorulmazsın sen.. hayır bütün sitee seni anlamış durumda zaten.. yaa aradığın ne.. çok mu tipsizsin.. ne bileyim.. nikinle uyumlu bi şekilde sürekli bi aktivite içindesin.. sana cvp weren war mdıır acabaa..  Undecided

neyse ben realist bi insanım; ikiyüzlü olmakdan kaçınmışımdır.. şimdi dedim ya bu sitede sewdiğim insanlar war diye.. mantıklı olalım; sonuçda bunu reel bi sewgiyle karşılaştıramayıs.. (reelde tanışana kadar...) sanaldaki sewgiler belki yüzeyseldir...  ama bu sınırlar içinde; bence yine de bişeydir.. yani fikirlerini beğendiin; takdir ettiğin; cana yakın yada hoşsohbet bulduğun bi insanı; sırf bunlardan ötürü sewebilirsin.. o yüsden sewiorum sizi...  Şirin

ay çok uzattım; neysee bu kadarrr.... Deli

Ama bana yorum yok burda  Sad  Sad  Cry

Bende yorum yapayım:

O benim toprak  Cheesy Bende deliyim o da deli ordan çekiyoruz birbirimizi  Deli  Cheesy  Cheesy

Sohbeti de kendisi gibi çok tatlı  sarıl

İnşAllah seninle bi gün görüşürüz toprağım  Cheesy  Cheesy

Seviyorum seni  kısss  Deli  Deli

Biri için daha yorum yapayım: Nıckı gibi bi melek benim için  sarıl Çok tatlı, çokk sevimli biri  Şirin kız Bizim sohbetlerimizin vazgeçilmezinden biri de o Cheesy Cheesy Müzik grubumuzun bir üyesi  Cheesy  Cheesy

Bize iş kuracak aynı çatı altında toplayacak evdeki çocukları yorgan yemekten kurtacak Cheesy Seviyorum senide tatlım  Şirin kız

Forumun Unutulmayan Derin Devlet Kızlar Topluluğu

H.A.T.D.A.G        Deli   Deli  Deli    

TouchY
|...CoMPoSeDLy...|
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 334

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

|...SeNsiTiVe...|

« Yanıtla #215 : Ağustos 29, 2008, 07:03:30 pm »

amacın ne anlayamadım...  Undecided

|...Yüreğimin Devrik Hükümdarlığı İsyanın Eşiğindedir...|
CüRüKdüSleR
Ağlamaktan korkma! Zihindeki ızdırap veren düşünceler gözyaşı ile temizlenir.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 345

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2012

.....................

« Yanıtla #216 : Ağustos 29, 2008, 09:04:07 pm »

onu tanımadan çok sevdim.bundan sonra daha çok konuşucaz canım benım sarıl sarıl

Safid
Harbi GencSau lu

Site puanı: 155

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2002
Mezuniyet Yılı: 2006

« Yanıtla #217 : Ağustos 29, 2008, 11:08:26 pm »

ya sana acayip sinir oluyorum ve seni sevmeye çalışıyorum inatla ama olmuyo yapamıyorum seni sevemiyorum aksine dahada senden nefret ediyorum bigün seninle çok pis kapışcam. sen kendini ne sanıyosun ya resmen .ötünü kaldırmışlar senin bu sitedekiler. ben o .ötü çok güzel indirmesini bilirim ama sabrediyorum bigün çok fena olcak. seni öldürebilirim bile yaa o derece tiksinti duyuyorum yaşamaya hakkı olmayan bi böcek gibi görüyorum seni. şunuda belirteyim seni sevmeye çalışmam tamamen kendimi düşündüğümden çünkü seni sevebilirsem -ki bu durumda imkansız gibi duruyor- belki biraz olsun sakinleşirim ve sen belki biraz olsun katlanılabilir bişey olursun...
CooLBye
Feel the Moment
Harbi GencSau lu

Site puanı: 50

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004

yEaaaH sHow Mea!

« Yanıtla #218 : Ağustos 29, 2008, 11:15:31 pm »

ici kipir kipir masum sevecen ama bazen kotumser...kotumser ama kendine! cok iyi kalpli.. hayatin sansi yuzune gulsun Wink

Goklerde hisset........impOw ner....
brfdamla
...SiYaH üZüM....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 67

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2014

god,please forgive me....

« Yanıtla #219 : Ağustos 30, 2008, 02:36:06 am »

sandığımdann daha sewimli ve daha tatlımışş yaaa Cheesy
« Son Düzenleme: Ağustos 30, 2008, 02:39:14 am Gönderen: brfdamla » Logged

Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime
Gidiyorum gözüm yaşlı
Ah yine yol yol üstüne
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın yüzüme...
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 50   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Myspace Generators | Problem Mortgage | Almudena grandes | Free Credit Reports | Car Loan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!