hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 22, 2008, 04:09:54 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Eğitime Destek | 2008 Yardım 1

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Seçme Fragmanlar - 1 ( Yabancı )  (Okunma Sayısı 309 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aylinizm
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 292

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2007

Mєℓαñкøℓíк

« : Temmuz 15, 2007, 10:36:46 am »

*Büyük Baskın  ( Gerçek hikâyeden yola çıkılarak yapılan THE GREAT RAID filmi, Amerikan ordusunun en başarılı ve iftihar edilen kurtarma görevini anlatıyor.)
///

*Avanaklar Mangası(Gönüllü askerlik yapan üç kafadarın yaşadığı komik olaylar. . .)

///
*Ben Sana Söylemiştim(Michael Lehmann’ın yönettiği ve Diane Keaton, Mandy Moore, Tom Everett Scott ile Stephen Collins’in oynadığı filmde Eileen iyi niyetli fakat her şeye fazlasıyla burnunu sokan bir annedir. Güzel ama bekâr kızı Milly’nin ilişkilerdeki başarısızlıklarına daha fazla dayanamayarak gizlice ona koca aramaya başlar.)

///
*Bir Başkanın Ölümü(Yönetmen: Gabriel Range. Oyuncular: Hend Ayoub, Brian Boland. 19 Ekim 2007 tarihinde ABD Başkanı George W. Bush’un bir suikaste kurban gider...)

///
*Başkalarının Hayatı(The Lives of Others / Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck / Oyuncular: Martina Gedeck, Ulrich Mühe, Sebastian Koch, Ulrich Tukur / Konu: Başkalarının Hayatı, Glasnost'un ve Berlin Duvarı'nın yıkılışından beş yıl önce 1984 Doğu Berlin'inde başlar ve izleyiciyi iki Almanya'nın birleştiği 1991 yılına kadar götürür. Başkalarının Hayatı'nda Doğu Almanya'nın çok güçlü gizli polis örgütü Stasi için çalışan Yüzbaşı Gerd Wiesler'in yavaş yavaş oluşan düş kırıklığı anlatılır.)

///
*Beethoven`ı Anlamak ( Yönetmen: Agnieszka Holland Oyuncular: Diane Kruger, Ralph Riach, Matyelok Gibbs, Ed Harris Ludwig von Beethoven’ın son eserini tamamlarken yaşadığı takıntılı aşk...)

///
*Çılgın Motorcular(Yönetmen: Walt Becker Oyuncular: Tim Allen, John Travolta , Martin Lawrence , William H.Macy Maceradan maceraya koşan orta yaşlı dört erkek arkadaşın yaşadıkları...)

///

*Böcek(Eski kocasıyla trajik bir geçmişi olan ve harabe bir hotelde taciz korkuları içinde yaşayan yalnız bir garson, garip bir adamla romantik anlar yaşamaya başlayınca yeniden hayatla ilgili umutlanır. Fakat paranoyak ve heryerde böcek gördüğünü söyleyen, eski asker olan sevgili için hayat o kadarda toz pembe değildir)

///
*Boş Oda(Yönetmen: Nimród Antal Oyuncular: Kate Beckinsale , Luke Wilson. Araları açık bir karı kocanın arabasının gecenin geç bir saatinde gözlerden uzak bir taşra yolunda bozulması akla hayale gelmeyecek bir kabusa yol açar.)

///
*Kaynak(Yönetmen: Darren Aronofsky Oyuncular: Hugh Jackman , Rachel Weisz. Bir erkeğin sevdiği kadını kurtarmak için giriştiği ebedi savaş...)

///
*Kan ve Çikolata( Yönetmen: Katja von Garnier Oyuncular: Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez, Katja Riemann. Kurt adamlar aramızda!)

///
*Kirli Sırlar(Yönetmen: Robert De Niro Oyuncular: Matt Damon, Angelina Jolie )

///
*Kara Kitap(Yönetmen Paul Verhoeven bizi II. Dünya Savaşı'nın son zamanlarına götürüyor.)

///
*Kraliçe(Prenses Diana'nın anlatıldığı muhteşem film . . . )

///
Örümcek Adam 3( Efsanevi Marvel Comics dizisine dayanan “Spider-Man 3/Örümcek Adam 3”te, Peter Parker nihayet Mary Jane’e (M.J.) duyduğu tutku ile süper kahramanlık görevleri arasındaki dengeyi kurar. Ancak, ufukta belirmeye başlayan bir fırtına vardır. Peter’ın Örümcek Adam kostümü birden bire değişip siyaha dönüşerek güçlerini pekiştirmeye başlayınca, Peter da değişmeye başlar.)

kaynak : e-kolay

Düzenleme : AylinWink
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2007, 03:15:38 pm Gönderen: aylinizm » Logged

BaSKaNYoNe
BASKANYONE
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 134

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2007

@Onur Savaşcısı@

« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2007, 10:54:40 am »

Fİlimlere baktım GErçekten güzel filmler Prenses Diana'nın bu film favorierden bide çılgın motorcular hoşuma gitti çok güldüm fragmanlarda Eline saglık aylin Wink

Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 74

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2007, 10:58:27 am »

Ellerine saglık =) 300'ün fragmanı da bayagı guzeldi ben cok begenmistim =)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!