Ben sasyal bilimlerr enstitüsüne kabul edildim tezsize fakat gididp gitmemekte kararsızım ders durumu, İstanbuldan ulaşım, Ders günleri ve saaatler, devama nekadar önem verdikleri, hocaların zorlayıp zorlamadığı vs. hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. Bu konuda benim duyduklarım hocaların çok zorladıkları devamsızlığa çlok dikkat etiikleri vs. eğtim yönetimi ve denetimi alanında okuyan biri varsa çok sevinirim..
sosyal bilimlerde tezsiz MBA ler yapıyor bildiğim kadarıyla ya da uzaktan eğitimler...Sen normal öğrenimden bahsediyorsan üzgünüm ki

tez hazırlayacaksın..
ders konusuna gelince derslere katılım için hocalar pek zorlamıyor ama katılman senin için faydalı..çünkü yüksek lisans desleri lisanstaki gibi değil daha çok tartışma günlük hayattan ibaret ve dolayısıyla sınavlarıda belli bir kitaba dayalı değil...
ben ilk sene yani ders döneminde istanbuldan gidip geldim..derslerimi mümkün olduğunda 1 ya da 2 güne toplamaya çalıştım.. böylelikle iş yerinden haftada bir gün izin alıyordum ve her hafta değişiyordum günleri

ama ilk dönem işe girmekte zorlanmıştım..

adamlar hem eğitime önem veriyorlar destek olmaya geldiğinde köstek oluyorlar...
bence madem kazandın kesinlikle devam et..hocalarla konuşursun çalıştığını ve izin almakta zorlandığını söylersin..ama mail yoluyla mutlaka derslerle ilgili iletişim kur hocalarla..bide sınavları kesinlikle kaçırma...üstesinden gelirsin