hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 11:11:02 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Mütercim Tercümanlık BÖLÜMÜ  (Okunma Sayısı 8203 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 487

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #140 : Mart 20, 2008, 12:15:24 am »

Efe çalışmalarınız için sizi tebrik ederim. Ama bugün gittiğimizde film altyazılı değildi. Bende sizin bölümden olmayan biri olarak filmi anlamakta zorlandım Sad Arasıra misafir öğrencilerin gelebileceğini düşünerek altyazılı filmleri yayınlarsanız sevinirim Smiley
meltemm
Harbi GencSau lu

Site puanı: 126

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2009

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #141 : Mart 20, 2008, 02:42:14 am »

Efe çalışmalarınız için sizi tebrik ederim. Ama bugün gittiğimizde film altyazılı değildi. Bende sizin bölümden olmayan biri olarak filmi anlamakta zorlandım Sad Arasıra misafir öğrencilerin gelebileceğini düşünerek altyazılı filmleri yayınlarsanız sevinirim Smiley

bizim de işimize geliyo Lithium alt yazıları okumak.yani ister istemez alt yazıları okursun.şey de var biz de "nasıl çevirmişler"
diye kontrol edicem derken  bi bakmışın filmi türkçe seyretmişin... Cheesy  ama dedigin gibi arada olmalı,misafirleri düşünmeli..kalabalık oluyo mu,ilgi var mı bugünlere Huh?

ben şu an yurtdısında oldugum için bu güzel bi faaliyete katılamıyorum maalesef.ama öğrendigimde  bölümümde böyle aktivitelerin yapılmasından duydugum sevinci tarif edemem Smiley seneye dönünce ben de çalışmalara katılmak istiyorum mümkün oldugunca ve sorumlular uygun gördügünce..başarılar...

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
el@
eLaaaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 478

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #142 : Mart 20, 2008, 05:11:41 pm »

meltem sinema klübü herkese açık inşallah gelince sen de katılırsın Wink

benim sana sormak istediğim şey erasmusla ilgili bugün son başvuru günüydü 2.sınıfta olmaz da sence 3.sınıf için başvuruda bulunsam mı yoksa son seneyi mi beklesem  Huh? sen kaçıncı senende başvurdun Smiley

Emeklerim Dostluktan yana, ama olmuyor ! Anneme sordum niçin böyle? Ama baktım o da ağlıyor...
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #143 : Mart 20, 2008, 05:15:12 pm »

özele gel bu konu burda konuşulcak bişe degil  hınk
 Cheesy Cheesy Cheesy

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
el@
eLaaaa
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #144 : Nisan 28, 2008, 04:37:17 pm »

meltem konuyu kilitlemişsin resmen ya o günden beri kimsecikler yazmamış  Cheesy Cheesy Cheesy

Emeklerim Dostluktan yana, ama olmuyor ! Anneme sordum niçin böyle? Ama baktım o da ağlıyor...
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #145 : Nisan 28, 2008, 06:03:06 pm »

meltem konuyu kilitlemişsin resmen ya o günden beri kimsecikler yazmamış  Cheesy Cheesy Cheesy

nasıl bir imaj çizdiysem artık hınk

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

MSL-zng
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 1

Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #146 : Mayıs 17, 2008, 09:51:14 pm »

ben tarihte okuyorum ama arkadaşımdan biliyorum bazı şeyleri özellikle çeviri tarihi diye bi ders var sanırım zormuş valla ne diym herşeyin bi zorluğu var herkesin bölümü zor allah kolaylık versin herkese inş
el@
eLaaaa
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #147 : Mayıs 17, 2008, 10:47:43 pm »

ben tarihte okuyorum ama arkadaşımdan biliyorum bazı şeyleri özellikle çeviri tarihi diye bi ders var sanırım zormuş valla ne diym herşeyin bi zorluğu var herkesin bölümü zor allah kolaylık versin herkese inş
çeviri tarihi kolay bi ders en azından türkçe sen karıştırdın galiba arkadaşın çeviriye giriş dersi demiştir ki en baba ders canımız çıkıyor vallahi Smiley

meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #148 : Mayıs 20, 2008, 11:49:51 pm »

Zor olan çevirinin tarihini yazmak arkadasım Cool

Cheesy Cheesy Cheesy Tongue

ekin54
dünya bir gündür o da bugündür
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 90

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #149 : Mayıs 21, 2008, 05:30:52 pm »

Gerçekten çok zor bir bölüm..Mesleki ingilizcede bile çeviri yapıcam diye canımız çıkmıştıki o zamanlarda sizin işinizin ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım..Allah kolaylık versin..

Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Credit Cards | Cash ISA | Loans | Online Loans | Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!