hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ekim 16, 2008, 02:04:54 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Ekim

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Coğrafya Bölümü  (Okunma Sayısı 2314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
püflek
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #20 : Mayıs 04, 2008, 07:35:24 pm »

bedo ort konusunda tamamen katılıyorum sana herkes yarış içinde ders çalışmak eziyet oldu artık,kalır mıyım derdi kabusu oluyor insanın.velhasıl coğrafya deyip geçmeyelim saü coğrafya sonuçta:)
bedir_1903
Tanrı Misafiri
*

Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #21 : Mayıs 05, 2008, 09:59:13 pm »

YA ARKADAŞLAR BU NE BİÇİM BİR SİTE YA İNSANLAR BİR AÇIKLAMA YAPMAYA ÇALIŞIYOR BUNA KARŞIN SİTE YÖNETİCİLERİ ÜYELİĞİ İPTAL EDİYOR. BU MANTIKLA HİÇBİR YERE VARILMAZ SAÇMA SAPAN MUHABBETLERLE İNSANLARIN VAKİTLERİ ÇALINIYOR BİRİLERİ GÜZEL BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRKEN ENGELLENİYOR. BU MANTIKLA YÖNETİLEN BİR TOPLULUKTA BENİM YERİM YOK  PROTESTO EDİYORUM VE  ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİYORUM.......
 Kendi isteği üzerine...
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1310

Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #22 : Mayıs 05, 2008, 10:08:17 pm »

YA ARKADAŞLAR BU NE BİÇİM BİR SİTE YA İNSANLAR BİR AÇIKLAMA YAPMAYA ÇALIŞIYOR BUNA KARŞIN SİTE YÖNETİCİLERİ ÜYELİĞİ İPTAL EDİYOR. BU MANTIKLA HİÇBİR YERE VARILMAZ SAÇMA SAPAN MUHABBETLERLE İNSANLARIN VAKİTLERİ ÇALINIYOR BİRİLERİ GÜZEL BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRKEN ENGELLENİYOR. BU MANTIKLA YÖNETİLEN BİR TOPLULUKTA BENİM YERİM YOK  PROTESTO EDİYORUM VE  ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİYORUM.......

Üyeliğiniz en kısa zamanda iptal edilecektir.

Atatürk dirilse söyleyeceği ilk söz; "Keşke save etseymişim" olurdu.
madgirl
Tanrı Misafiri
*

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #23 : Temmuz 11, 2008, 08:31:28 pm »

yha slm arkadaşlar.. ben buraya yeni kayıt oldum ama üniversite okumuyorum daha lisedeyim we lisenin 4 sene olması banada wurdu yhani bu sene lise 4'e başlicam..çoğrafya bölümünü wede sakarya üni. okumayı çok istiyorum sizler benden büyüksünüz we sizcede bi sakıncası yoksa sizlerden birşeyler öğrenmek yani tecrübe kazanmak istiyorum we beni blinçlendirip bu bölümü kazanmama yardımcı olmanızı istiyorum bi sakıncası yoksa tabii?? Sad Smiley ama eğer illa üni. okuyan we çoğ.bölümünde olanlar girebiliyorsa buraya hemen kaydımı silerim benim için sorun olmicaktır ama tabii bunu istemem ?? Azn
çernobil
;.?*^
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 207

« Yanıtla #24 : Temmuz 12, 2008, 12:46:07 pm »

yha slm arkadaşlar.. ben buraya yeni kayıt oldum ama üniversite okumuyorum daha lisedeyim we lisenin 4 sene olması banada wurdu yhani bu sene lise 4'e başlicam..çoğrafya bölümünü wede sakarya üni. okumayı çok istiyorum sizler benden büyüksünüz we sizcede bi sakıncası yoksa sizlerden birşeyler öğrenmek yani tecrübe kazanmak istiyorum we beni blinçlendirip bu bölümü kazanmama yardımcı olmanızı istiyorum bi sakıncası yoksa tabii?? Sad Smiley ama eğer illa üni. okuyan we çoğ.bölümünde olanlar girebiliyorsa buraya hemen kaydımı silerim benim için sorun olmicaktır ama tabii bunu istemem ?? Azn

yok kardeşim ne sakıncası olacak hoşgeldin aramıza umarım coğrafyacı arkadaşlar sana yardımcı olacaktır inşallah istediğin yerlere gelirsin kal sağlıcakla

hesaba cekılmeden hesaba cekelım kendımızı

madgirl
Tanrı Misafiri
*

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #25 : Temmuz 12, 2008, 02:28:53 pm »

teşekkürler Smiley
gamzeli58
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: -1

Giriş Yılı: 2008

« Yanıtla #26 : Temmuz 26, 2008, 07:54:22 pm »

slm ben de bu sene öss'ye girdim ve çok  istiyorum sakaryayı çap da var coğ veya tarih isitiyorum ama coğ olucak büyük ihtimal bana yurtlar kampüs hocalar vb. hakkında bilgi verirmisiniz
loko1988
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #27 : Ağustos 31, 2008, 04:44:17 pm »

slm arkadaslar
 ben yani üye oldum
 site güzel yeniden merhaba
loko1988
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #28 : Ağustos 31, 2008, 04:49:41 pm »

slm gamzeli58
 insallah senide aramızda görürüz
 kampüs harika süper bi manzarası var, okul kalite bakımından iyi hocalarda genel itibariyle iyi bazı hocalarımız mükemmel diyebilirim, devlet yurtları bildiğin gibi ama özel yurtlart iyidir  belki şehire alışmakta nbiraz sıkıntı çekersin ama iyidir. sana şimdiden hoşgeldin diyorum
İİBF
genc yöneticiler klubü
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: -7

iktisadi ve idari bilimler fakültesi

« Yanıtla #29 : Eylül 18, 2008, 03:57:43 pm »

slm tanısabılırmıyız...bende ısletme 4sınıfım ıstersen yardımcı olabılırım bazı konularda.

1 cevapsız arama
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!