arkadaşlar dil edebiyat olarak sizlerde kobay durumundasınız. bende mütercim tercumanlık ilk mezunlarındanım. Sizlerde bizim gibi bazı sorunlar yaşayacaksınız ama halinize şükredin BİNNAZ hoca var bölüm başkanı olarak. Öğrenciyi sever kollar korur ilyas gibi değil, başarılar diliyorum hepinize .
bu arada biz mütercim tercumanlığa başladığımızda dil edebiyat öğrenci almıyordu, elindeki öğrencileri mezun etmeye çalışıyordu şimdide bölümün açıldığını duyunca şaşırdım.
biz mütercim tercumanlık olmamıza rağmen hocalarımızın dil edebiyat kökenli olduğu için dil edebiyat dersleri de gördük almanca şiirler okuduk, faust, goethe falan okuduk ilginç bir öğrencilik dönemi geçirdik şimdi öğretmenler daha bilinçli eğitiyor galiba bizler kobay olmuştuk

. iş bulma konusunu kafasına takan arkadaşlar için söylüyorum sizlerde bizim gibi almış olduğunuz eğitimin dışında bir işte çalışabilirsiniz (internet cafe gibi

). Şaka bir yana da ingilizce bilmiyor olsaydım bakkal, internet cafe falan açardım herhalde bizim bölümlerde iş imkanı biras sıkıntılı oluyor kendinizi geliştirmeye bakın