Gönderen Konu: 'Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?§ok Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?zledim...'dediÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?inz?  (Okunma sayýsý 23141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Azar boncuÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?u

• Oksijensiz bir ortamda nefes almaya Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?§alÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?mak gibi bir Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?eydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?mak..
  • GencSau DemirbaÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±
  • Ýleti: 1695
  • Site puaný: 362
  • Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?nemli olan dÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?¶nmek deÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?il; bulmak..
Sayfada sohbetim olan iyi ya da �������±yy dedi��������im herkesi �������§ok �������¶zledi��������imi farkettim ��������u an.. ��������ok sa��������lam dostluklar da kurmu��������uz ki, hala g�������¶r�������¼���������������¼yoruz bi k�������±sm�������±yla.. Ama �������¶zledim ya hu g�������¶remediklerimi de.. :( :-\
BEKLENEN
/>Ne hasta bekler sabah�������±,
/>Ne taze �������¶l�������¼y�������¼ mezar.
/>Ne de ��������eytan, bir g�������¼nah�������±,
/>Seni beklediÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?im kadar.
/>
/>Ge�������§ti istemem gelmeni,
/>YokluÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?unda buldum seni;
/>B�������±rak vehmimde g�������¶lgeni,
/>Gelme, art�������±k neye yarar?

Çevrimdýþý ejderman

• €jderMan
  • Ýleti: 2044
  • Site puaný: 45
  • Fakülte: Sakarya Meslek Yüksekokulu
  • Kayýt Dönemi: 2006
Kimlerle g�������¶r�������¼���������������¼yorsun mesela :) nik isim ?
€jderMan
/>
/>-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/>SENSIZLIGI BUZLARA YAZDIM; GUNESTE ERISIN DIYE. HASRETI SAHILE YAZDIM; DALGALAR GOTURSUN DIYE. ADINI KALBIME YAZDIM; BIRLIKTE GOMULSUN DIYE...  :)
/>---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/>
/>
€jderMan

Çevrimdýþý desantos

• Ýleti: 2642
  • Site puaný: 72
  • Hudut SubayÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±
  • Fakülte: Mühendislik Fakültesi
  • Kayýt Dönemi: 2005
bu site ilk kuruldu��������u zaman 29 ki��������iydik. o insanlar�������±n sohbetini �������¶zl�������¼yorum :/

/>
/>8) Lieutenant 8)

Çevrimdýþý aRmagedoR

• ' ...youR heRo..!!
  • Emektar Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?ye
  • *
  • Ýleti: 5124
  • Site puaný: 204
  • ' pRagmatizm...!!
KimLer geLdi, kimLer ge�������§ti..
/>NeLer neLer ya��������and�������± bu sitede..
/>Hepsi ama hepsi bitti..
/>��������imdi sadece EV ARKADA��������I VE �������°LAN S�������°TES�������° OLDU..
/>Bunu kabuL etmeLiyiz art�������±k.. Elimizden geLeni yapt�������±k yeniden aya��������a kaLd�������±raL�������±m diye ama maaLesef..
' ....Bazen, daha sa��������Lam in��������aa etmek i�������§in �������¶nce y�������±kmak geRekiR...!!!
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
' ... s�������¶n�������¼p gitmek isteyen ya��������ama ��������aRap veRin.. ve �������§�������¼R�������¼y�������¼p gitmek isteyen bedeni ��������aRapLa y�������±kay�������±n.. biR kefen veRin bana asma yapRakLaR�������±ndan..sonRa da beni biR bah�������§eye sessizce g�������¶m�������¼n...

Çevrimdýþý Azar boncuÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?u

• Oksijensiz bir ortamda nefes almaya Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?§alÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?mak gibi bir Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?eydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?mak..
  • Ýleti: 1695
  • Site puaný: 362
  • Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?nemli olan dÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?¶nmek deÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?il; bulmak..
Kimlerle g�������¶r�������¼���������������¼yorsun mesela :) nik isim ?
/>

/>Aktif devam edenler; Psasetuba,  ulyam,  commandos, numberbir,  iskocya,  s-Tuba,  esedul esved,  mezedax,  barbie54.. AslÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±nda bi kac kiÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?i daha var ama Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?§ok sÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±k olmasa da aralÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±klÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?± gorusuyoruz.. Telefonum deÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?iÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?ene dek mike-c, nicki hatÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±rlamÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±yorum ama halil ibrahim vardi aikanaryo telperian mÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±ydÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?± neydi son aldÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?± nick,  metal hayaleti,  norris, doncarlos, atlantis ile de sohbetimiz devam etti.. aklÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?±ma gelenler Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?u an bu kadar..
/>
/>Bu arada serkan'i �������¶zledim.. Birbirimizi yedik zaman�������±nda.. :D Ama �������§ok sa��������lam dostumdu evlenene kadar.. Herkes evlendi zaten.. :D
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2015, 01:47:01 ÖS Gönderen: Azar boncuÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?u »
BEKLENEN
/>Ne hasta bekler sabah�������±,
/>Ne taze �������¶l�������¼y�������¼ mezar.
/>Ne de ��������eytan, bir g�������¼nah�������±,
/>Seni beklediÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?im kadar.
/>
/>Ge�������§ti istemem gelmeni,
/>YokluÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?Â?unda buldum seni;
/>B�������±rak vehmimde g�������¶lgeni,
/>Gelme, art�������±k neye yarar?

Seo4Smf Tagleri:

Facebook Comments