hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 29, 2008, 08:36:06 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 2008 ÖSS : Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrenciler İçin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Bilgileri

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 13 14 [15]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sizce hendek neye benziyo?  (Okunma Sayısı 4105 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
afyonlu
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #140 : Haziran 12, 2008, 05:17:41 pm »

HENDEK neye benziyo? arkadaşlar bu soruyu acaba çok mu düşündünüz?hendeği bu kadar kötülemenin bi anlamı yok.daha iyi bi kampüs alanı istiyosanız daha iyi üniversitelerden birini kazanacaktınız kusura bakmayın ama türkiyenin yarısı bu ve buna benzer ilçelerde yaşıyo siz sürekli bu şekilde şikayet içinde günlerinizi geçireceğinize daha faydalı bişeyler yapmaya çalışınhele istanbuldan gelenler yokmu efendim burda yaşanmazmış,hiç bi şey yokmuş...kardeşim daha iyisini istiyosan boğaziçini kazansaydın.habire şikayet elinizdekilerle yetinin...
sevval
BALKIZ :)
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 290

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004

! ! ! S E V ! ! !

« Yanıtla #141 : Haziran 12, 2008, 05:22:27 pm »

vayyyyyyyyyy sinir yapmış arkadaş Cheesy Cheesy

ben kurtuluyorum artık neye benzediği beniz bağlamaz ohhhhhhhhhh sefam olsun Cheesy

kankalar görmese bile hisseder Cool it's written by mike_c Cheesy Cheesy

cıstak cıstak... kuffi kuffi...clap your hands...tey teyyyy Cheesy Cheesy Cheesy
bilader
Harbi GencSau lu

Site puanı: 53

« Yanıtla #142 : Haziran 12, 2008, 05:28:43 pm »

HENDEK neye benziyo? arkadaşlar bu soruyu acaba çok mu düşündünüz?hendeği bu kadar kötülemenin bi anlamı yok.daha iyi bi kampüs alanı istiyosanız daha iyi üniversitelerden birini kazanacaktınız kusura bakmayın ama türkiyenin yarısı bu ve buna benzer ilçelerde yaşıyo siz sürekli bu şekilde şikayet içinde günlerinizi geçireceğinize daha faydalı bişeyler yapmaya çalışınhele istanbuldan gelenler yokmu efendim burda yaşanmazmış,hiç bi şey yokmuş...kardeşim daha iyisini istiyosan boğaziçini kazansaydın.habire şikayet elinizdekilerle yetinin...

Sen de elindekilerle yetin kardeş eldeki öğrenci bu

speedy..
tamerhan
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #143 : Temmuz 08, 2008, 11:57:19 pm »

hendekte okuyan yada okumus sikayet eden arkadaslara suanda guldugum yerdir.Halkın gecim kaynaginin ogrenci degil neredeyse her ailenin bir fındık bahcesi olduğu 40 bin nüfüsa sahip olup coğu ilde bulunmayan bir sanayi potansiyeline sahip olup gençlerinin iş seçtikleri, ilçe olmasina rağmen sosyal aktivite yok diye sızlanan öğrencilerin  2 tane sinema salonu bulunan ve filmlerin 1 hafta sonra burada bulunup 3 ytlden gösterime girdiği halde öğrencilerin burayı küçümseyip sinemaya dahi gitmediği, çoğu öğrenci arkadaşın hayatında görmediği göremiyeceği tiyatro sanatçılarının gösteri düzelediği Levent Kırca dahil, ünlü yazarların panel verdiği, kazıklanıyoruz paranoyası ile gezen arkadaşların 1.5 ykr ye döner ekmek ayran yiyebileceği bir lokantadan karnını 5 ytl ye doyurabileceği lüx resturantlarda 4 ceşit yemeğin 5 ytl satılabileceği ızgara çeşitlerinin 5 ytl olduğu ev kiralarının en pahalısının 400 ytl olduğu büyük şehirlerde para ile satılan suların çeşmeden aktığı büyük şehirlerde   20 km gideceğin kadar zamanda istanbula varabileceğin kampüsten adapazarı merkeze inmekten hendekten adapazarı merkeze gitmedin 10 dk fazla tutacağı ankaraya 3.5 saatte varabileceğin kızların çoğunun ıyyyy hendekli deselerde hendekli her gencin neredeyse bir üniversite öğrencisi kız arkadaşının olduğu insanlarının insanlara hakettiği gibi davrandığı her yerde olduğu gibi başlarda dışarıdan insanı yadırgamış meydanında önemli maçların dev ekranda verildiği insanların dışarı çıkarken gasp ,kapkaç tecavüz korkusu yaşamadığı haftada 3 gece canlı müzik bulabileceğin küçük şirin okumak için ideal bir yer
Delibey
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 69

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2008

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #144 : Temmuz 09, 2008, 12:00:58 am »

hım içi boş veya dolu, toprak seviyesinden düşük küçük bir kanal : )

is HeBeLeHuBeLe
melekk
((: мєяνєє :))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 235

Mezuniyet Yılı: 2010

๒เг tє๒єรรü๓üภє ๒ย cคภ є๓คภєt...

« Yanıtla #145 : Temmuz 09, 2008, 01:01:05 am »

hendekime laf yok hıh

ѕöуℓєѕєм тєѕιяι уσк, ѕυѕѕαм göηüℓ яαzı ∂єğιℓ...

Ŧยzยlเ

Hayatıma Giren Herkese Yaşanmış Herşeye Teşekkürler..Büyüyorum Sizinle Smiley ...
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1243

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #146 : Temmuz 09, 2008, 01:02:24 am »

Deveye sormak lazım. tih.

Shambala Cross Action Power _ 3 Açılı Tuvalet Kağıdı _ Ben Buldum!  karizma:uzaylı:
Serdar_
Hayat Yeşilde Yeşil Yosunda Yosunlar Boy Veriyor Kuytuluklarda...
Yasaklı
Warned
*

Site puanı: 54

Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: Devam

Sımsıkı Yumruk Misali Sevgimiz...

« Yanıtla #147 : Temmuz 09, 2008, 01:08:31 am »

İstanbuldan buraya gelip beğenmeyenlerin hepsi bebekte sarıyerde etilerde oturuyolarya napsınlar haklılar Grin Grin Grin

Yokluğundan bıkan ve bu yüzden alkol için tezahürat yapan,
Ama hep bir gol daha yeme kaygısında olan,
Sensizlikten yılgın bir sen taraftarıydım
melekk
((: мєяνєє :))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 235

Mezuniyet Yılı: 2010

๒เг tє๒єรรü๓üภє ๒ย cคภ є๓คภєt...

« Yanıtla #148 : Temmuz 09, 2008, 01:20:01 am »

Deveye sormak lazım. tih.

devede memnun halinden tih.

ѕöуℓєѕєм тєѕιяι уσк, ѕυѕѕαм göηüℓ яαzı ∂єğιℓ...

Ŧยzยlเ

Hayatıma Giren Herkese Yaşanmış Herşeye Teşekkürler..Büyüyorum Sizinle Smiley ...
Sayfa: 1 ... 13 14 [15]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!