hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 08, 2008, 12:37:46 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Eylül

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ramazan ABACI beşiktaşın psikolojik danışmanı olmuş  (Okunma Sayısı 1645 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zoe_jane
ScHiZoPhReNiC!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 328

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

..

« Yanıtla #10 : Eylül 03, 2007, 04:08:08 am »

Hem saülü biri olarak, hem de Beşiktaş futbol takımını tutan biri olarak çok sevindim bu habere.
aynen kardeşim.. hocamızın bu görevde olması gurur verici.. başarılarının devamını diliyorum..

Hayırlı İşler..!
süs balığı:)
Takılan Üye

Site puanı: -1

OkYaNuSlAr ÜzÜlSüN bEnSİz KaLdIKlArI İçİn...

« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2007, 01:05:37 pm »

tabi ki tebrik ederim ben de hocamızı ama derslerinden yola cıkarak öööööeeeöö ben boston daykeeeeeen ya da öööööööööee amsterdam daykennnn die başlayan bir kaç cümle dışında bişi hatırlamıorum Roll Eyes Roll Eyes çok ciddiyim ya!

Gülüş bir yanaşımdır öbür bir kişiye,
Birden döndürür iki kişiyi bir kişiye.
Anılardan kale yapıp sığınsa bile
Yetmez yanlız başına bir ömür bir kişiye...
gecekuşu
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2007, 04:38:30 pm »

süs balığı kusura bakmada bu durum senin kapasitenle ilgili gibi geliyor bana. ders anlatmaktan anladığn şu şudur bu budur gibi tanım vermek sanırım. bu yüzden hiç bir şey hatırlamamana şaşmıyorum. derslerine araştırma görevlilerini gönderiyordu hep diye eleştirsen sana hak verirdim. ama birşey hatırlamamak senin sorunun. dikkat et özel öğrenme güçlüğü olabilir sende Smiley))))))
Shangri-La
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2007, 04:41:25 pm »

süs balığı kusura bakmada bu durum senin kapasitenle ilgili gibi geliyor bana. ders anlatmaktan anladığn şu şudur bu budur gibi tanım vermek sanırım. bu yüzden hiç bir şey hatırlamamana şaşmıyorum. derslerine araştırma görevlilerini gönderiyordu hep diye eleştirsen sana hak verirdim. ama birşey hatırlamamak senin sorunun. dikkat et özel öğrenme güçlüğü olabilir sende Smiley))))))

bu kadar ağır eleştirilmeyi haketmiyodu sanırım konuyu neden saptırdın anlamadım da Huh?
Takılan Üye

« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2007, 11:54:57 am »

bu kadar ağır eleştirilmeyi haketmiyodu sanırım konuyu neden saptırdın anlamadım da Huh?
insanlar kalitelerini böyle belli edio arkadaşım. o yüzden cevap bile vermicem Cheesy böle basitlikleri takacak olsaydım psikoloji okumzdım Wink hayatta böle insanlar çokkkk ::)bu arada özlem teşekkür ederim bu basitliği farkettiğin için.
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2007, 12:00:51 pm Gönderen: süs balığı:) » Logged

Dogan
Bakınan Üye
**

Doğan AYDIN

« Yanıtla #15 : Eylül 04, 2007, 12:13:15 pm »

Ah anam biri bana şaka olduğunu söylesin hatta öyle zannettim ama harbiden öyle olmuş. Şimdi alcak Ramazan Abacı, Noberi'yi karşısına ve şöyle bir muhabbet geçecek :
R : Nobre, Tom Crus yakışıklı mı?
N : Evet yakışıklı.
R : Hım peki ben yakışıklı mıyım?
N : Evet hocam sizde yakışıklısınız.
R : Peki Tom mu yakışıklı ben mi yakışıklıyım?
N : AA verirseniz siz yakışıklısınız Hocam..

euehueheuehuehue
Adam bize ders namına hiçbirşey anlatmadı, sırf ukala tavırlar, artiz artiz hareketler. Öğrenciyi aşağılayan konuşmalar, bir örnek vereyim :
Türkçecilere söylemiştir bu sözü : Sizin benimle aynı masada oturup yemek yiyebilmeniz için ABD'de mastır yapmanız gerek.
Ay allahım ben seninle kedi köftede bilem oturup yemek yemem ki Smiley

Herneyse orası BJK kocaman bir dünya kulübü onlara böyle davranamaz ama pek çok yazıdaki gibi biri değil bence Ramazan Abacı, ne derse girer ne birşey! Bunu 4. sınıf olduğunuzda Gelişim-Öğrenme çalışırken anlarsınız dersinize girdiyse. Tayfun Hocada onun yolunda ilerliyor, koca dönemde 3-4 kere girdi dersimize! Rehberlik namınada birşey öğrenemedik valla...

bütün bjk camiasına hayırlı uğurlu olsun...

Eğitim Fakültesi öğrencileri için KPSS Kaynak sitesi... http://www.egitimfakultesi.net - Doğan AYDIN
Takılan Üye

« Yanıtla #16 : Eylül 04, 2007, 12:17:43 pm »

Ah anam biri bana şaka olduğunu söylesin hatta öyle zannettim ama harbiden öyle olmuş. Şimdi alcak Ramazan Abacı, Noberi'yi karşısına ve şöyle bir muhabbet geçecek :
R : Nobre, Tom Crus yakışıklı mı?
N : Evet yakışıklı.
R : Hım peki ben yakışıklı mıyım?
N : Evet hocam sizde yakışıklısınız.
R : Peki Tom mu yakışıklı ben mi yakışıklıyım?
N : AA verirseniz siz yakışıklısınız Hocam..

euehueheuehuehue
Adam bize ders namına hiçbirşey anlatmadı, sırf ukala tavırlar, artiz artiz hareketler. Öğrenciyi aşağılayan konuşmalar, bir örnek vereyim :
Türkçecilere söylemiştir bu sözü : Sizin benimle aynı masada oturup yemek yiyebilmeniz için ABD'de mastır yapmanız gerek.
Ay allahım ben seninle kedi köftede bilem oturup yemek yemem ki Smiley

Herneyse orası BJK kocaman bir dünya kulübü onlara böyle davranamaz ama pek çok yazıdaki gibi biri değil bence Ramazan Abacı, ne derse girer ne birşey! Bunu 4. sınıf olduğunuzda Gelişim-Öğrenme çalışırken anlarsınız dersinize girdiyse. Tayfun Hocada onun yolunda ilerliyor, koca dönemde 3-4 kere girdi dersimize! Rehberlik namınada birşey öğrenemedik valla...

bütün bjk camiasına hayırlı uğurlu olsun...

KESSİNLİKLE Grin Grin Grin BU KADAR OLUR YA Grin Wink

Shangri-La
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Eylül 04, 2007, 07:36:10 pm »

insanlar kalitelerini böyle belli edio arkadaşım. o yüzden cevap bile vermicem Cheesy böle basitlikleri takacak olsaydım psikoloji okumzdım Wink hayatta böle insanlar çokkkk ::)bu arada özlem teşekkür ederim bu basitliği farkettiğin için.

önemli diil canım gereksiz buldum sadece Roll Eyes
anididioooo
derwish
Harbi GencSau lu

Site puanı: 7

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: Devam

Bir Oyuncak Gmi Yaparım Kara Kara Sayfalardan

« Yanıtla #18 : Ekim 19, 2007, 02:09:59 am »

beşiktaşınpsiolojik danışmanı bıraksınlar bu ayakları beşiktaşlı futbolcuların hiçbirisinde beşiktaşlılık ruhu yok eskiden böylemiydi be kalecemiz yokkken bile feneri yeniooduk şimdi kıçı kırık iki avrupa takımına bile kendi ewimizde yeniliyoruz beşiktaşın başta şa değişmesi lazım özellikle yıldırım dömiörenini bırakması lazsım

dilek_pdr
Tanrı Misafiri
*

Fakülte: Eğitim Fakültesi

« Yanıtla #19 : Kasım 17, 2007, 03:59:45 am »

Arkadaslar ya bunu ögrenmekte baya gec kalmıssınz,uzun süredir Danısmanıydı,zaten Ertugrul saglamla yakın bi dostlugu var!!beraber çalısıyolar, ne yazıkki bölüm başkanlıgımız bıraktı,duydugumda Danimarkadaydım arkadaslar saka yapıyor sanmıstım,ama acı gercekleri anlama uzun sürmedi:)!!! daha önce biz ikinci sınıfatykende ayrılam durumu cıkmstı ama aosnra ikna olmus,kalmıstı!!sanırım, yönetimle ve Ersin hocayla pek anlasamıyolar,gözlemlerim ve duyduklarım bu yönde...Ramazan hocanın ilk göz agrısı biz pdr 4 lerin bütün üzüntüsü büyük,önceleri herkes "Ramazan hocanın" ögrencileri bunlar diye bilirdi bizi,şimdi ise yetimler:)
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!