hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 06, 2008, 09:18:39 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Peygamber (sav) Evinize Gelse...  (Okunma Sayısı 1627 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
REİS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 103

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2008, 11:01:41 pm »

reis sağol paylaşım için taha söylüyodu dimi?
gerçekten insan bi düşünüyo napardım die ama gelsin o yeterki gelsin...

evet taha söylüyor aynı zamanda ibrahim sadride şiir olarak söylüyor..gelsin yeterki bütün canlar feda ona lafla degıl yürekle diyoruz..

glassy
Bakınan Üye
**

Site puanı: -4

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #21 : Ocak 25, 2008, 11:06:04 pm »

nerde o günler biz kim yeryüzü uğruna yaratılmış o en yüce insanı ağırlamak kim keşke...
COMMANDOS
asd
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 136

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007

Tek Yol Devrim

« Yanıtla #22 : Ocak 25, 2008, 11:15:54 pm »

ya Allah aşkına bunun olması mümkün değil... hiç olmazsa birkaç hadis ve ayet olsaydı daha makbule geçerdi..
Ya abi sana helal olsun nasıl böyle farklı bir açıdan bakabildin hem bu yanılmıyorsam İbrahim Sadri'nin seslendirdiği birşey..
Sadece kendimize çeki düzen verilmesi maksadıyla hem sen gelmiyor mu zannediyorsun veli gibi zatlara?

Devrim'e yardım kampanyası;

Bundan böyle Devrim abimde mübarek bir insan olsun dedim. Ve onunda hacı olması gerektiği kanısına vardım. Bu sebeple Devrim'i Küba'ya, haccını ifa etmesi için gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz?

Go Devrim Küba.

Saygılar COMMANDOS.
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 68

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #23 : Ocak 26, 2008, 12:04:08 am »

selamun aleykum,
canlaar!... sayıynan gendinize gelin daa! ya, nokta kadar taşı, gözünüze doğru tutup dağ kadar yapmayın yaa!... gençlik, onun sevgisi aşkı söz konusu olan, " bihubbi ala resulillah" yani, vallahi önce şunu düşünelim: " önce gönlümüze misafir o güllerin en güzeli, ev neki, beytullah bile gönül kabesinden sonra gelir bilene,KÖRE NE! bir ve beraber olan güzelliklere dikkat lütfen , melekleri çağırın yardıma, anladın sen onu Smiley
madLove
Sen Bu Kurtlar Sofrasından Çıkamazsan Ona Yanarım.!
Harbi GencSau lu

Site puanı: 52

Giriş Yılı: 2006

Şehir Beni Sordu, Ben Şehri Sorguladım.!! ReIsS

« Yanıtla #24 : Şubat 10, 2008, 10:34:27 pm »

O Gelsede Hasretimiz Dinse, Gelsede Ona Yazılmış Şiirleri Dinlediğimi Görse, Gelsede Gözyaşlarımı Görse, Gelse O Gül Kokusunu İçimize Çeksek Doya Doya, o Gelse Gizli Gizli Onu Seyretsem, SOnra Baksa Gözlerime Demiş ya Şair Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir... Keşke Gelse'de Gözyaşlarım Biraz Dinse O Gelse Görsemde Ne Malım Kalsa Ne Pulum... Anam, Babam Sana Feda Olsun Ya Rasulallah.

Vatan Benim;
Kundak Bezim; Kefen Bezim; Alın Yazım...
Olsun OĞUL Başım Gözüm Üstüne...

REİS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 103

« Yanıtla #25 : Nisan 23, 2008, 09:07:19 pm »

Gel ey, konuşurken dudaklarına tebessümler karışan!..
Gel ey, yüzüne üzgünlerin üzüntüsünü dağıtmak yaraşan!..

Gel ey, ateş-i aşkına yanmak için âşıkları birbiriyle yarışan!..

Gel ey!..

Ayrılığında çoğalan alevleriyle arınalım aşkının; yanalım yandıkça ve yandıkça yanalım. Aşk yüzünden elbisesi yırtılan da, Hak uğruna gözlerini kurutan da seni arzulamakta şimdi. Bizi kendine madem yine sensin bağlayan ve ayrılığının derdine yine sensin ayrılıkla derman olan, o hâlde gülümse bize Efendim, bize gülümse.Allah onları sever; onlar da Allahı sever sırrına ermekte rehberimiz ol, tut günahkâr ellerimizden; günahkâr ellerimizden tut.

Sen ey!..

Gelsen hayallerimize bir kez Ve üzerine sepet sepet güller döksek biz. Gelsen düşüncelerimize bir an Ve baharları sersek ayağına çiçek çiçek, mevsim mevsim, ıtır ıtır Dolunaylar yerine doğsan dünyamıza bir vakit Ve zatını gündüz değilse, hayalini gece göstersen bizlere. Girsen ansızın düşlerimize, şevkat parmaklarınla okşasan başımızı ışık ışık Ve ışığına düşsek pervaneler gibi; pervaneler gibi ışığına düşsek.

Gel Efendim

Bir kez doğ içimize de isterse kaybolsun dolunaylar güneşle Gir gözümüze de bir nefes, isterse silinsin tutyalar, sürmeler& İlham olup ak gönlümüze bir anda, isterse yitirilsin uçtan uca naatlar ve gazeller, beyitler ve dizeler uçtan uca yitirilsin isterse

Gel Efendim, dostluğuna muhtacız; umutsuz ve çaresiz bırakma çaresizlerini. Gel yeter ki, hakkımızda verilecek her hükme razı olalım.

Gel ey, bitir bitmeyen hasretini içimizde!..

Gel ey, onsuz mutluluk bulamadığımız!..

Gel ey, kendisine lâyık olamadığımız!..

Gel benim Efendim, bir kez olsun dokun yüreğime, yüreğime dokun bir kez olsun

Yüreğim kanıyor efendim, kanıyor yüreğim!..

Çığlık çığlığa beşeriyet, çiğnenmiş reyhanlar misali hep seni arıyor. Uyandır, zindanlara koyduğumuz Yusufî sevdalarımızı efendim! Uyandır, bahtını üftadelerinin

ÇilEm
Ele GüNe KaRŞı YaPaYaLNıZ...
Katılan Üye

Site puanı: 30

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #26 : Haziran 16, 2008, 08:59:58 pm »

Heralde o zamana kadar yapmadıklarımdan dolayı o anda hiç bişey yapmaya yüzüm olmaz...Yer yarılsa diye dua ederim belki utancımı kapatır Sad bunu her okuduğumda utancımdan kahroluyorum.O bizim için neler yapmış ümmeti için nelere katlanmış, biz Onun ümmeti olarak Allah için ne yapıyoruz:(

Allah diyenden korktukları kadar Allah'tan korksalardı dünyada cenneti yaşardık...
GuNMG
* * *G u N M G * * *
Harbi GencSau lu

Site puanı: 82

Mezuniyet Yılı: 2010

GuNMG

« Yanıtla #27 : Haziran 16, 2008, 09:50:46 pm »

bence bu konunun pek konuşulacak bi yanı yok. imam-hatipteyken hocalarımızlada bu konu üzerinde baya konuşmuştuk ve vardığımız kanı, bu zamandu bunu kimsenin isteyecek yüzünü yok malesef :S

aramızdan biri çıkıpta benim bunu isteyecek yüzüm war diyecek bişi kişi war mıdır acaba Huh? Huh? Huh?

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!