symbol20
.:.GüLYüZLü HaBiBiM.:.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 44
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam
.:.DüNYaDa DoSt İsTeR İsEn Hz. Allah YeTeR.:.
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 30, 2007, 02:35:38 am » |
|
Değil evime rüyalarıma gelse yinede yeterdi onun aşkı dünya üzerinde baska bir kula duysaydım eminim cok farklı olurdu.Ama hiçbir beşeri aşk ona duyduğum aşkı ifad edemez.Uğruna çekinmeden ölürdüm...
|
|
|
|
|
|
 Mü’minler ancak kardeştirler.[/size
|
|
|
ide_ali_st
CESARET Mİ, KORKUSUZLUK MU?
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 12
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
CESARET BÜTÜN SİLAHLARIN MERMİSİDİR...
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 30, 2007, 11:27:51 pm » |
|
"mümkün değil" diye bir şey yokturrrr... Allah istediğini yapacak kudrete sahiptirrr.. Sende arkadaşımızın anlatmak istediğini düşünsen iyi olurr. SAolun hocam ,Paylaşım içinnn
mümkün diye bir şey olmadığını ben de biliyorum... ama Allah bize biraz mantıklı olmamız için akıl vermiş...
|
|
|
|
|
|
İmzam beni ifade eder,öyleyse:Ben (DAİMA) elhamdülillah Müslümanım, (DAİMA) Atatürkçüyüm(Kemalist), (DAİMA) Özgürlükçüyüm, (DAİMA) Milliyetçiyim, (DAİMA) Gerçeklerin,Doğruların yanındayım, (ASLA) Herhangi bir siyasi 'ideoloji' ye bağlı olmam. Ben (DAİMA) adalet için savaşanlar safındayım
|
|
|
tuana58
tuana58
Katılan Üye

Site puanı: 3
fy
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 30, 2007, 11:43:52 pm » |
|
reis sağol paylaşım için taha söylüyodu dimi? gerçekten insan bi düşünüyo napardım die ama gelsin o yeterki gelsin...
|
|
|
|
|
|
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? "Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.
|
|
|
black-white_bjk
disisleri bakani
Harbi GencSau lu

Site puanı: 3
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Kartallar Yuksekten ucar
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 01, 2007, 01:16:13 pm » |
|
ya Allah aşkına bunun olması mümkün değil... hiç olmazsa birkaç hadis ve ayet olsaydı daha makbule geçerdi..
eğer allah isterse herşey mümkündür ama evimize gelecek kadar bi hayat yaşadığımızı zannetmiyorum... ama öle bişey olsaydı kalp krizinden giderdim herhalde
|
|
|
|
|
|
ilim ilim bilmektir. ilim kendini bilmektir. sen kendini bilmezsen. bu nice okumaktir.
|
|
|
msefali
Katılan Üye

Site puanı: 22
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 01, 2007, 01:35:11 pm » |
|
mümkün diye bir şey olmadığını ben de biliyorum... ama Allah bize biraz mantıklı olmamız için akıl vermiş...
aklı vermiş düşünmeyide beraaberinde vermişşş... tabe şuda var allah kulunun ondan en çok istediğini verir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide_ali_st
CESARET Mİ, KORKUSUZLUK MU?
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 12
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
CESARET BÜTÜN SİLAHLARIN MERMİSİDİR...
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 01, 2007, 02:17:01 pm » |
|
aklı vermiş düşünmeyide beraaberinde vermişşş... tabe şuda var allah kulunun ondan en çok istediğini verir...
akıl düşünmeden bir işe yaramaz zaten... Allah kulunun ondan en çok istediğini verir ama her şeyin bir akli açıklaması vardır... bazı şeyleri biz insanlar aklımızla açıklayamamızın nedeni akıl ile açıklanamamasından değil, bize verilen aklın sınırlı olmasıdır... yoksa Allah her şeye kadirdir, her şeyi bilir... ki mükafatların en güzelleri ahirette verilecektir...
|
|
|
|
|
|
İmzam beni ifade eder,öyleyse:Ben (DAİMA) elhamdülillah Müslümanım, (DAİMA) Atatürkçüyüm(Kemalist), (DAİMA) Özgürlükçüyüm, (DAİMA) Milliyetçiyim, (DAİMA) Gerçeklerin,Doğruların yanındayım, (ASLA) Herhangi bir siyasi 'ideoloji' ye bağlı olmam. Ben (DAİMA) adalet için savaşanlar safındayım
|
|
|
peri06
Katılan Üye

Site puanı: 6
MEVLANA TORUNU!
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 25, 2007, 03:49:01 pm » |
|
O(SAV) her zaman bizimle zaten çok güzel konu açmışsın arkadaşım saolasın...(ANLAYANA)
|
|
|
|
|
|
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? (HZ. MEVLANA)
|
|
|
maksit
Bakınan Üye

Site puanı: -3
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 25, 2007, 09:52:10 pm » |
|
ah!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LODOS
lodos
Harbi GencSau lu

Site puanı: -11
Hayatı Yaşamak Sanattır..
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 29, 2007, 09:36:11 pm » |
|
işte bunu düşününce ne kadar eksik olduğumuzun farkına varabiliyoruz. paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Allahım! Bana senin sevgini, seni sevenin sevgisini, senin sevgine ulaştıracak olan her sevgiyi nasip et." 
|
|
|
|
aynur
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 29, 2007, 10:24:59 pm » |
|
Yoksa rahat bir nefes mi alacaksınız.Ziyareti bitip gittiğinde?
bir nebze düşünüldüğünde ne kadar ağır bir cümle.. O Sultan'ı karşılamayı, misafir etmeyi bırakın adını dahi anmaya ne kadar yüzümüz var ki : (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|