hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 22, 2008, 03:52:37 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Ağustos

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Mahşerde Hepsi Yüzümüze Tükürecek  (Okunma Sayısı 362 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Esed-ül Esved
UZLET
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 258

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

Militan

« : Haziran 25, 2008, 12:04:12 am »

Erkeklere;
Futboldan; içinde hava olan topun peşinden koştunuz, Hakk’a koşup kendinizi geliştirmediniz. Bize yardımcı olmadınız. Kız arkadaşlarınızla kahkakalar atmak hoşunuza gitti. Acaba ruhunuzun mu nefsinizin mi hoşuna gitti ??

Ezan okunurken hiç içiniz titremedi dimi ? Haydi kurtuluşa, haydi kurtuluşa derken; Siz neden adımlarınızı daha hızlı attınız, Hakk’ın çağrısından neden kaçtınız ??

Tv; başlı başına bela. Avrupa’nın ahlâktan mahrum gençlerine özendiniz baka baka.. Neden ? Hakk’ın bir gün hesap soracağını neden unuttunuz ?

Cebinizde marka marka telefonlar, birinin ağırlığı 100 gram, neden 25 gram ağırlığında olan bir takke yok ki cebinizde, bu mu Hakk’a saygı sevgi ?

Kızlara;
Arkadaşınızın doğum günü partisine gittiğinizde neden Kuran okumadınız ? şeytan öyle istedi çünkü... Şeytan işini en mükemmel şekilde yaparken sen naptın, onun istediklerini yaptın .

Sokağa çıkacağınız zaman yarım saat aynanın başında kendinizi süslediniz. Allah’ın rızası için namaz kılacağınız abdesti neden 10 saniyede aldınız ? Allah’ın rızası için namaz kılıyor musunuz ? Tadil-i erkana dikkat ediyor musunuz ? Dua ederken zulüm altındaki din kardeşlerinizi düşünüyor musunuz ?

Bir erkeğin peşinden aylarca koştunuz da Hakk’ın peşinden gitmediniz. Kafirlerin şarkıları ile çoştunuz onları ezberlediniz. Allah’ın ayetlerini ezberlemediniz ? Yarın Allah; hafızanı nerelerde kullandığını sorunca ne diyeceksiniz ?

Tv; gene karşımıza çıktı bu baş belası.. Yahu Allah sizi televizyon bakın diye mi yarattı ?? Kafirleri izliyorsunuz hoşunuza gidiyor, daha sonra onlar gibi olmaya özeniyorsunuz.. Hoşunuza felan gitmiyo şeytan öyle gösteriyor..

Elinizde taşıdığınız çantanın içinde bir çok işe yaramayan eşya.. Neden birde başörtüsü yok ? Allah’ın emri değil mi ? Dininin emri değil mi ?? Siz hangi dine mensupsunuz ??

Kalblerimiz o kadar kararmış ki, Haram olan şeylere o kadar gitmişiz ki; bişey olmaz diye diye.. Bir kağıda hergün 10 nokta koyun bakalım 15 yıl sonra onda temiz bir yer bulamazsınız. Kalbler o kadar kararmışki, şeytan istediğini bize istediği gibi gösteriyor. 

Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de o, kalplerinizi birleştirmişti. İşte onun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de o sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz. (Âl-i İmrân 103)

Alıntıdır ve herkesi kapsamamaktadır : )

UZLET  [ Uzlet-i Gâh ] [ Uzlet-i Güzin ] [ Uzlet-i Nişin ] [ İltizam-ı Sükut ]

aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 157

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2008, 12:14:16 am »

Kalblerimiz o kadar kararmış ki, Haram olan şeylere o kadar gitmişiz ki; bişey olmaz diye diye.. Bir kağıda hergün 10 nokta koyun bakalım 15 yıl sonra onda temiz bir yer bulamazsınız. Kalbler o kadar kararmışki, şeytan istediğini bize istediği gibi gösteriyor. 

buna aynen katılıyorum; kendimde dahil hergün binlerce kez daha şahit oluorum buna; öle bi zamandayıs ki günahlar haramlar öle sıradan olmuş ki; kararmış kalplermisle bizler bunu ayırt edemiorus artık; bilsekde kalbimizde hiissedemiors.

yazık bize allah hepimsii ıslah etsin.. saolasın yazı için kardeş; allah razı olsun.

~......нαуıя αℓєℓα∂є ιи¢ιzαρℓαяı, вüуüк αşкℓαя∂αи αуıямαк ℓαzıм; нєя αℓ∂αтı¢ı ѕєωgιує αşк ιѕмιиι ωєямєк вιя ιѕяαƒтıя!!..... ~
gökçekimi
Yerçekimine inat Gökçekimi...
Katılan Üye

Site puanı: 32

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2008, 12:14:31 am »

Eyvah eyvahh!  Cry
Yine çok güzel paylaşımlar.. Allah razı olsun Esed.

Esma-i hüsna dilimize yerleştikçe, gönlümüz yeniden Rahimde ağırlanır.
Böylece hem eşyanın kalbini kazanmış oluruz;daha çok sever ve seviniriz, hem de eşyaya eşyanın kalıbından öte bir bağla bağlanmış oluruz.
Bir nevi “gökçekimi”ne tutulmuş oluruz.
Senai Demirci
SummerWinter
Vicious Dark Angel >_< ......... Pikachu Mode
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 120

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2007

I am not emotinaaal. Just little bit sensitive ...

« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2008, 12:17:02 am »

Durum vahim...

ÇilEm
Ele GüNe KaRŞı YaPaYaLNıZ...
Katılan Üye

Site puanı: 30

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2008, 12:34:22 am »

Aaafff Rabbim aafff Sad Sad Sad Hangi yüzle giderim Sad

Allah diyenden korktukları kadar Allah'tan korksalardı dünyada cenneti yaşardık...
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 64

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2008, 01:07:45 am »

doğrudur...
ama her yöneliş niyeti de bir yönelme kabul edilir, her yüz kızarması bir tövbedir, her iç sıkıntısı daralma...
bir şey eksik diyorsak, içimizde onu aramalıyız, ve buyur etmeliyiz güzel olan ne varsa,
çok huzlı koşuyorsak, durup ruhumuzun da bize yetişömesini beklemeliyiz, her güzellik , bir kötü şein bizden uzaklaşmasını sağlar, çiçek kokar , dört yanımız, bahar bahçe oluverir farkedemeden... Smiley ümid ediyoruz, rahmetin bizi de sarmasını...
serkan_rap
SeRKaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 253

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak,ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2008, 01:41:24 am »

Ömer bombalamış.

Eeee sofi adamın kalemi gerçekçi olur.Herkes için geçerli kurallar.Sağo kardeşim.

BlueGreeN
Harbi GencSau lu

Site puanı: 26

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2008, 03:19:38 am »

paylamşım için tşkler esed..

CooLBye
Feel the Moment
Katılan Üye

Site puanı: 29

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi

SnowSkater

« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2008, 03:41:18 am »

buna aynen katılıyorum; kendimde dahil hergün binlerce kez daha şahit oluorum buna; öle bi zamandayıs ki günahlar haramlar öle sıradan olmuş ki; kararmış kalplermisle bizler bunu ayırt edemiorus artık; bilsekde kalbimizde hiissedemiors.

yazık bize allah hepimsii ıslah etsin.. saolasın yazı için kardeş; allah razı olsun.
katiliyorum,gunumuzde haramlar gercekten siradanlasti,basitlesti..belkide sebepleri war.. neyse,Allah bizleri affetsin Sad

Goklerde hisset...Istikbal Goklerdedir...
aRmAgEdOr
--->> by eRtaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 62

Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

....kaN RevaN içinDeyim...AY TENLİM....

« Yanıtla #9 : Haziran 25, 2008, 09:20:38 am »

benCEde çok doğRu biR yazı evet baktığımızDa hepimiz heR dk neRedeySe günah işLer oLduk günah işLemek için biR çabamız biLe yok zaten o kenDiLiğinDen oLuyoR biR tane sevap işLediğimizDe hemen de ne kadaR çok seviniyoRuz ama biR düşüneLim biR sevap işLeyene kadaR onLArca günahımız oLdu..
işimiz zoR yoL çetRefiLLi Allah(c.c)hepimizi affeyLEsin..

Ne oLurSun güzeLim YENİDEN sevSen beni
yaR deyipte sinene saRsan SIMSIKI beni...
..
hamDım..
piştim..
oLgunLaştım..
ve şimdi koLLaRımı sonSuzLuğa açtım..
teşekküRLer tanRım..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!