hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 17, 2010, 10:51:47 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: .. Sevgiyi Tatmış  (Okunma Sayısı 274 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abdullah
Harbi GencSau lu

Site puanı: 116

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2000 öncesi
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi

Edep ya hû

« : Temmuz 01, 2009, 10:06:18 ÖS »

Hakiki manada Allah sevgisini tatmış bir kulun kalbinde ne huzursuzluğa ne de gaflete yol bulunur. O Rabbinden ,Rabbi de ondan razıdır. Mahlukata karşı herkesten daha halim, herkesten merhametli ve şefkatlidir.Yaratılana karşı sevgisi Yaratan'a olan sevgisinden gelir.

O,halka karsi çok mutevazi,fakat halk içinde bile Hak'la beraberdirHer ani yeni bir vuslata acilirIbadet ve taate oylesine tutkundur ki,hadis-i kutside bildirildigi gibi bu onu Yuce Allah'in sevgisine mazhar kilarak adeta isiten kulaği,goren gözü,konuşan dili haline getirir (Buhari)

Kurtuluş için bize gereken de bu degil mi?

Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2009, 10:10:19 ÖS »

Çok güzel bir yazı Smiley İmanı bilen , inancı olan insanlar çok az huzursuz olurlar, ve ahlakın en üstünü onlardadır bence Smiley

Senin de yazdığın gibi hem soruna cevap ve sözüne ilave kurtuluşumuz için gerekli olan Hak yolunda ilerlemektir.

Paylaştığın için teşekkürler...

numberbir
...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz...
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 556

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2009, 10:23:07 ÖS »

Allah razı olsun Abdullah hocam  Smiley

Allah sevgisiyle yanıp tutuşan kullarından olmayı nasip etsin mevlam  Şirin

abdullah
Harbi GencSau lu

Edep ya hû

« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2009, 10:41:48 ÖS »

Rabbim öyle bir Rab ki, elbet yarattığı her mahlukatı sever. Önemli olan, biz O'nun sevgisine layık mıyız?

Rahman hepimizden razı ola  Azn
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2009, 05:24:42 ÖS »

Bende Allah'ı seviyorum ama sanırım sözde...

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
abdullah
Harbi GencSau lu

Edep ya hû

« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2009, 05:26:53 ÖS »

Kimse kimsenin sevgisini, ihlasını, samimiyetini ölçemez. O'nu ancak Allah bilir.
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2009, 05:29:41 ÖS »

Yaptıklarıyla kendini bilir ama yine de büyük bir sevgisi vardır yanılmıyorsa... Kişi sevdiğinin dediğini yaparmış!

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
abdullah
Harbi GencSau lu

Edep ya hû

« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2009, 05:33:14 ÖS »

Elbet kul kendini (Yaratan'dan sonra) daha iyi bilir. Ehhh sevdiğinin (Rahman'ın) emir ve yasaklarına uymuyorsa o kişinin sevgisi de kuru bir iddia gibi olur. Ama az da olsa gayret sarfediyor, yaptığı hatalardan pişmanlık duyuyor ve bir daha aynı hatalara düşmemek için uğraşıyorsa sevgisini fiiliyata da dökmeye başlamış demektir inş...

O'nun sevgisine layık kullardan olabilmek duasıyla..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!