Ben de bu yıl kazandım sanırım yardımcı olabilirim yeni sistem hakkında
Ben çok ders çalışan bi Eşit Ağırlıkçı değildim, sözelim çok iyiydi ve buna güvenirdim. 2.dönem matematik hocam askerden geldi ve özel derslere başladık, ciddi bi tempoyla çalıştım, neticesinde istediğim yerden daha yüksek bi bölüme girdim -sadece 2.dönemdeki çalışmamla-.
Gezdim, eğlendim, konserlere gittim, alışverişler yaptım, kendimi kısıtlamadım. Ama şu bilince ermelisin ki, kazanabilesin. Eğer işim 2 saat sürecekse ben 2 saat geç yatar o günü öylece telafi ederdim. Ya da yemeğimi ders çalışırken yer, ordan kazanırdım. Sadece 2 dizi vardı takip ettiğim, haberleri bile dershaneden öğrenirdim

Ayrıca dershanelerde yapılan denemeleri ve dersleri asla kaçırmamalısın..
Okulda da matematik derslerinde 1.dönem en çok kopyaya ihtiyacı olan ben, 2.dönemde türev integral gibi konularda en çok kopya verene dönüşmüştüm.. İşin sırrı ön sıraya oturmak, ineklik gibi algılanmasın sadece hocayı dinle ve 2.örneği kendin yapmaya çalış. 3.de olmazsa 4.olur rahat ol

Herşeyden önce ders çalışmanın zevkine vardım ki tavsiye ediyorum, onu sevmeden asla başaramazsın. Yemiyor merak etme
Hem genel kültür oluyor, eğer yeni bişeyler öğrenmeyi sevenlerdensen, ÖSS bahanen olsun, sen heybene bişeyler daha katmaya bak

Allah kolaylık versin arkadaşım, umarım herşey gönlüne göre olur..