hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 08, 2008, 03:51:23 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Eylül

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: 5 zayıflı 4.sınıf öğrencisi uzatmadan okulu bitirebilir mi?  (Okunma Sayısı 960 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tmcntkmkc
özel mesaj yasak

Site puanı: -1

« Yanıtla #10 : Şubat 24, 2007, 10:54:19 pm »

arkadaşlar bittmezz bu okul heleki 18 kredinin iki ders yani 9 kredisi ff ve 3 kredesi dd ise hiç bitmezzz ama umut fakirin ekmeği
eko
EKO
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 259

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

gülücük koymaya üşenen insan idare edin

« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2007, 11:08:01 pm »

biter ya biter az sıakrssan biter yaz okulunda faazla kredi vermiyolarmı size
16 kredi ordan bide tek ders bitir işte

şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 75

Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #12 : Şubat 24, 2007, 11:12:10 pm »

valla ortalamam 1.28 6 7 yılda okulu bitiririm herhalde daha 1. sınıftayım balık başatan kokuyo sanırım Wink
saka mı bu..Ben de 1. sınıfım bnm ortalama 0.33 ben kendimi asayım o zaman Grin
Bu arada bir sorum olacak ilk donem 4 ff ım var 2. donem kac ff ım olacak Grin
Ayrıca 2. sınıfta kalır mıyım ? Kalmama sansım 100de kac  Grin
legend1907
Bakınan Üye
**

Site puanı: -5

« Yanıtla #13 : Mart 14, 2007, 01:18:29 am »

sen çok sordun sıra bende 5 sınıf ve 25 zayıfı olan adam okuldan atılırmı?gelde bunu cvpla
mecid
mecid
Takılan Üye

Site puanı: 3

hoşgeldin

« Yanıtla #14 : Mart 17, 2007, 01:34:27 pm »

ne olacak bu 6S in hali  ay pardon Smiley

3.sınıfım ilk dönem alttan 3 dersim kaldı seneye mezun olabilir miyim SmileySmileySmiley

1907
e.s.o.s
FİLEYİ KOPARAN EFSANE VOLEYBOLCU :D
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 294

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2007

BOSNA__SANDZAK....

« Yanıtla #15 : Ekim 16, 2007, 06:51:38 pm »

aramızda 9 tane zayıfı olup bitirmeye çalışanlar var hocam sen hayli hayl bitiririsin Grin

nezihe
Takılan Üye

Site puanı: 4

« Yanıtla #16 : Ekim 16, 2007, 06:59:25 pm »

uzatmadan geçebilene brova bence...
hayrassan
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2006

« Yanıtla #17 : Mart 03, 2008, 02:03:41 pm »

vallah ben kendimden bahsedeyim ben99 senesinde deprem olduğunda kazandım ve bileceğiniz duyacağınız gibi o günler cok zordu 200veye 240kişi d4teki sınıflara girdik su yok yol yok yok...ve dersler ensononde sınavlar başladı tabiiki zayıflar başladı ilkdönem 28şubaT TA başladı haziran ortası bitti derslere bakarsan tek mat dd diğerleri ff diikinci dönem de aynı böyle oldu 2dönem ağustosta filan bitti ondan sonra üniversite senatosu bize af sınavları tanıdı böylace ikincisınıfa gecebilidik tabii ortalamayı 1donem 1.8 ikinci donem1.1. e cıkarttık  bizim donem herdonem 1.8 ve ya bir üç iki dört kuralı gecerliydi yani genel ortlama 1.8 den düşükse o dönemden bir önceki  dönemin ortlalamsı bakılırdıve ben anca 2 sınıfa birinci dönemim zar zor getirdiğim 1.8ile  3 dönemi okudumfakat sakaryada yasama koşullarının cok zor odugunu(su yoktu tüm şehrin altyapısı cökmüştü taki ben 5.senem de altyapı calışmaları bitmiş yollara ancak asfalt dökülebildi...?) 4 dönemi okuyamadım ve tekrar 2 donemde şartlı ve ffleri tekrar aldım yazın de 4dönemden ders alırım diya bir düsüncem vardı böyleve ailemi üzmeden ve onlara hissettirmeden bu işi kapatmaya calıstım.ancak bu hayatımın en  büyük hatalarından biriydi. aileme 4.dönemi okumadığımı söylemedim.bu benim kendi başıma ördüğüm çoraplarının en büüyüğüdür.tabii ki derslerden gectim 2 dönem derslerimn bazılarını verdim  fakat yazokluuna kalcağımı söyleyince annem kızılca kıyameti kopardı. fakat babamdan olabileceğimi yazoklulunekadar süreceğiğini sorduve kaca paraya mal olacağını sordu ve bana bu parayıverdi başka bir şey sormadı çünkü bana güveniyoru keşeke gerçeğiaçık ve alenen söyleseydim   ama insen o şartlarda dugu ve düşünme tarzı olarak korku heyecanhalecen cesaret vbkarısık duygular içinde debeleniyordu . ve  tekrar basaramadım genel ortlamayı yine 1.8 in altında tuttum derken sistem değişti .bubenim  içiin bir nimet oldu.bugünkü sistem geldi 7. dönemden ders alabildim.fakat sadece alabilidiğimi yarı gercek yarı yalanımı daha uzun sürdürebilecektim.tabiiki aileme hem 3.sınıfta olduğumu bilecek üzülmeyecek hemde ben kendimi biraz daha dişimi sıkarak gecebilecekrtim ancak bu dönem ve bundan sonraki her dönem 35 kr-40kredi almanın vermiş olduğu   zihni bedeni yorgunluklar hemde ailemle karşılaşmamak ve onlara karşı utanmamak için için eve gelme sürelerini  haftada birden 2ayda bir çıktı .bu benim sırtıma hergümn ağırlaşan bir taş tı yakında bu taş yığının latında kalacaktım. zaten kaldım yük cok ağırdı.ve4.senem gekdi ailem beni mezun olcak bilecekti mam ben daha biricnisınıftan 2 ders 2.sınıftan 10ders 3sınıftan5 ders aldımfakat 4.sınıfı daha hiç alamamıstım.tabiiki durum anlaşıldı babam benim sınıfta kaldığımı şöyleyince niye bana daha önce söylemedin bana yalan söylem e bir daha .... vedaha söyleseydin hertürlü sana yardım edeerdik.diye cümleler kurdum .peki ben niye böyle bir yaln söylediğimi düşününce ben sırf onlar üzülmesin onlar rahatsız olamsın diye şöyelemiştim ancak şimdik dahafazla üzüldüklerinin farkettim m tabbiiki toparlandım .2.5 sene sonra 2.00aortlamayala mezun oldum. siz innanmassınız     mak el 7 kez imal ahmetten kez malzeme herikisi 5kez mukaveemet her ikisi 5kez   
ısı transferini tek sınavda verebildim....
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!