hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 14, 2010, 12:02:55 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Metraj Ders Notları Veya Çıkmış Sorular  (Okunma Sayısı 465 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sibellee
Bakınan Üye
**

Site puanı: 3

Fakülte: Sakarya MYO
Giriş Yılı: 2000 öncesi
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi

« : Haziran 26, 2009, 04:31:24 ÖS »

merhabalar,
metraj ders notları ya da çıkmış sorular elinde olan var mı?
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2009, 05:49:02 ÖS »

Yukarılara taşımak maksadıyla bu  mesaj yazılmıştır, inş en kısa zamanda yardımcı olacak arkadaşlar çıkar Smiley

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Apsuwa
нαzѕαş нαρѕυωαяα уιυνмıяzιη
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 165

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

•-)•––––αвнαzуα,çєçєภเรtคภ––––•(-•

« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2009, 06:01:33 ÖS »

walla not dersen elımde ıstemedıgın kadar metraj ıle alakalı not var defter mevcut sorular dersen dersınıze buyuk ıhtımal mecbure hoca mı gırıyor sen onu soyle ben sana sorucagı soruları soylıyım

Önemli Olan; Hayatta En Çok Şeye Sahip Olmak Değil, En Az Şeye İhtiyaç Duymaktır!!!!!
sibellee
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2009, 06:04:37 ÖS »

hımm evet mecbure hanım giriyor, bu 2. alışım ve artık geçmek istiyorum. nasıl yardımcı olursun?
sibellee
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2009, 06:11:14 ÖS »

walla not dersen elımde ıstemedıgın kadar metraj ıle alakalı not var defter mevcut sorular dersen dersınıze buyuk ıhtımal mecbure hoca mı gırıyor sen onu soyle ben sana sorucagı soruları soylıyım

vizede hangi temeli sordu, sömel mi bağ kiriş mi? bana bunu söylesen bile yeter kaç aks vs. vardı hatırlıyor musun?
Apsuwa
нαzѕαş нαρѕυωαяα уιυνмıяzιη
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 165

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

•-)•––––αвнαzуα,çєçєภเรtคภ––––•(-•

« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2009, 07:00:36 ÖS »

vizede hangi temeli sordu, sömel mi bağ kiriş mi? bana bunu söylesen bile yeter kaç aks vs. vardı hatırlıyor musun?
Şimdi mecbure hoca giriyorsa dersinize ne sorucagı bellı olmaz dönem içinde ne sordugunu söyler misin vize ve finaL'de

Önemli Olan; Hayatta En Çok Şeye Sahip Olmak Değil, En Az Şeye İhtiyaç Duymaktır!!!!!
sibellee
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2009, 07:03:48 ÖS »

Şimdi mecbure hoca giriyorsa dersinize ne sorucagı bellı olmaz dönem içinde ne sordugunu söyler misin vize ve finaL'de
valla 2 sınavda da boş kağıt verdim, bömböm baktım kağıtlara ne sordu haberim bile yok,
şimdi şimdi anlamaya başlıyorum, istanbulda bulsam ders bile alıcamda bakalım artık cevap gelirse,,,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!