hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 29, 2008, 08:19:22 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Eğitime Destek | 2008 Yardım 1

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ayrılık Zamanı... Kalın Safa İle.  (Okunma Sayısı 585 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wolly
Beyin Fırtınası
*

Site puanı: 185

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

Elveda Sakarya :D

« Yanıtla #10 : Ocak 04, 2008, 07:28:06 pm »

güle güle  yolun açık olsun kardeşim .

Kısa Devre Yapsın Kalbim, Ellerim İnatla Dökülsün Cıgaraya
pshashe_54
>>>...adigepşaşe...<<<
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 120

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2008, 01:57:07 am »

elit_girl

psasetuba

devrim

üçüde arka arkaya gitti :S sebep aynı mı acaba çok merak ettim :S yine toplu kayıplara başlamışız...umarım devam gelmez Sad

KanLı GözyaşLarıma Şahid oL Karadeniz,
NaLçik Maykop neye yarar Bizsiz,
KaLsakta atsız siLahsız Nefersiz,
Sen biLiyorsun Ya Rabb
KAFKASYAnın Sahibi Biziz...
humanist
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ocak 05, 2008, 02:01:05 am »

görmek ısteyenler bulur biyerlerde Cheesy
pshashe_54
>>>...adigepşaşe...<<<
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 120

Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #13 : Ocak 05, 2008, 02:28:12 am »

görmek ısteyenler bulur biyerlerde Cheesy
neden sen buldun mu Cheesy Cheesy

KanLı GözyaşLarıma Şahid oL Karadeniz,
NaLçik Maykop neye yarar Bizsiz,
KaLsakta atsız siLahsız Nefersiz,
Sen biLiyorsun Ya Rabb
KAFKASYAnın Sahibi Biziz...
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 323

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #14 : Ocak 07, 2008, 01:55:27 pm »

Devrim;
Hakkında ilk kez yorum yapıyorum bu sitede..
İki  ayrı kişilik olarak tanıdım seni,yanlış anlama sakın bu sözümü sakın ,doğal değilsin demiyorum ama seni şöyle tanımlayacağım:
1-)Gencsaude Devrim:

Yorumlarının yüzde 99una katılmadığım birisin ve fikirlerin,siyasi düşüncelerin bana oldukça ters.Atatürk adını kullanarak bir çok konuya yorum yapman sanki Atatürkü tek senin sevmen diğer üyelerin senin kadar sevmediği, benimsemedği gibi bir izlenim çıkartıyordu ortaya.Atatürkle alakası olmayan konularda bile maalesef Atatürk adını kullanman sitede bir antipati toplamanı sağladı.Bunları şahsım adına söyledğim gibi bir çok kişidende duydum bu sözleri. Bu yönün yüzünden kendi adıma seninle bir türlü iletişim kuramadım ama seninle bir tartışmamızda olmadı sitede.
Sitede best of gencsau 2007 konusundada en muhalif üye sen seçildin,yalnız seni diğer tartışma yapan insanlardan ayıran bir özelliğin vardı o da saygın.Her ne kadar katılmadığım yorumlar yazsanda üyelere hakaret etmeyen saygılı bir yapın vardı ve yorumların  güzel yorumlardı,beğeniyordum(Filozofun dediği gibi düşüncelerine saygılıyım ama katılmıyorum)Bunlar bence  site içindeki en pozitif özelliklerindi..
2-)Gencsau dışında,normal hayatta Devrim;

Şimdi seni iki kategoriye ayırdım ama açıkca söylemeliyimki normal hayatta sitede tanıdığım kadar seni tanımıyorum daha çok duyumlarımdan yola çıkarak yazacağım buradaki yorumlarımı.
Normal hayatta cana yakın,sıcak ,saygılı,muhabbeti hoş,adam gibi adam derler ya o tarzda insan olduğun söyleniyor ve açıkcası az da olsa gözlemlemiş olduğuma göre öyle bir insansın.Normal hayatta seninle tanışabilirz belki sonuçta aynı fakültedeyiz ikimizde..

Şimdi arkamdan atıp tuttu deme görebilirsem seni bunları yüzüne karşıda söylerim, zaten eğer veda konusu açıyorsan belki birazda insanlar hakkımda ne düşünüyor diye açmışsındır bu konuyu ve gelecek iyi kötü her yorumu kabullenmen lazım diye düşünüyorum.Her ne sebeple ayrıldın bilmiyorum ama sitede farklı bir renk olarak kalman lazımdı(Yorumlarına katılmasam ve birçoğuna gıcık olsamda) diye düşünüyorum ama artık veda konusu açmışsın bundan sonra dönmen etik olmaz.Hayatında başarılar diliyorum her şey gönlünce olsun…

EĞER VEDA KONUSU AÇIYORSANIZ  YADA ÜYELİĞİNİZİ SİLDİRİYORSANIZ  LÜTFEN GERİ DÖNMEYİN SİTEYE,GİDİŞİNİZ ADAM GİBİ OLSUN Kİ ADAM OLDUĞUNUZU BİLELİM!!!

Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 480

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #15 : Ocak 07, 2008, 02:07:45 pm »

Gökhanım üzüldüm açıkcası... Site içinde tartışmaların en hararetli yerlerinde hep sen vardın. En güzel akvitilerde de eksik olmazdın..

Umarım herşey gönlünce olur. Allaha emanet ol. . .
neslişş
neslişş
Katılan Üye

Site puanı: 6

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

« Yanıtla #16 : Ocak 07, 2008, 02:31:14 pm »

sanki tarkan müziği bırakıyo gidersen git arkadaşım artı bi basın açıklamasına gerek yok böle olay daha dramatik oluyor gidiyorum bütün konular yüregimde gibi tamam anladık gidiyorsunda ne bu veda senfonisi mi Huh?
NE KADAR ÖENMSİYORSUNUZ KENDİZİ YA GARİP Huh?
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2008, 02:32:56 pm Gönderen: neslişş » Logged
COMMANDOS
asd
Moderated
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 136

Mezuniyet Yılı: 2004

Tek Yol Devrim

« Yanıtla #17 : Ocak 07, 2008, 02:32:57 pm »

sanki tarkan müziği bırakıyo gidersen git arkadaşım artı bi basın açıklamasına gerek yok böle olay daha dramatik oluyor gidiyorum bütün konular yüregimde gibi tamam anladık gidiyorsunda ne bu veda senfonisi mi Huh??
Bence öyle dememek lazım onun da sonuçta bizimle alakalı hatıraları vardır.. Bizleri haberdar etmek istiyordur..

Devrim'e yardım kampanyası;

Bundan böyle Devrim abimde mübarek bir insan olsun dedim. Ve onunda hacı olması gerektiği kanısına vardım. Bu sebeple Devrim'i Küba'ya, haccını ifa etmesi için gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz?

Go Devrim Küba.

Saygılar COMMANDOS.
neslişş
neslişş
Katılan Üye

Site puanı: 6

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

« Yanıtla #18 : Ocak 07, 2008, 02:37:55 pm »

Bence öyle dememek lazım onun da sonuçta bizimle alakalı hatıraları vardır.. Bizleri haberdar etmek istiyordur..
ama atlanılan bişi var hergün bu konuları okuyan bizlerin bilinçaltımıza bu sitenin boş,artık eskisi gibi olmayan vs düşüncelerin empoze edildigini farkına varılmadıgı ben buna kızıyorum ve görmek istemiyorum comandos arkadaşım Smiley
COMMANDOS
asd
Moderated
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 136

Mezuniyet Yılı: 2004

Tek Yol Devrim

« Yanıtla #19 : Ocak 07, 2008, 02:41:23 pm »

Doğru söylüyorsun burada şuan 100 kişi varsa demek ki bu site hala kullanılıyormuş giden gitsin kalanlar bizim.Gidene bir kırgınlığım yok benim, kendi düşüncesi.

Devrim'e yardım kampanyası;

Bundan böyle Devrim abimde mübarek bir insan olsun dedim. Ve onunda hacı olması gerektiği kanısına vardım. Bu sebeple Devrim'i Küba'ya, haccını ifa etmesi için gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz?

Go Devrim Küba.

Saygılar COMMANDOS.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!