TuruL
KATI SAKARYASPOR'LU
Harbi GencSau lu

Site puanı: 2
Biz Bu sehri Tribünden Sevdik
|
 |
« : Mayıs 25, 2008, 12:13:44 ÖÖ » |
|
Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve b*ktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
Nette dolaşırken böyle bir yazı okudum ve paylaşmak istedim.. doğru yada yanlış hiç bir fikrim yok..Denemedim de... alıntıdır..
|
|
|
|
|
|
unutmak mümkün mü böyle bir aşkı bir gün gitsen bile hatıran yeter 
|
|
|
HeBeLeHuBeLe
HeBeLeHuBeLe
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 157
aramasın gözler o şimdi asker 9/2-K.D.
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2008, 02:27:15 ÖS » |
|
duymuştum bi kere bunu baktım baktım birşey göremedim herkeze görünmüyo bunlar nedense
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
TuruL
KATI SAKARYASPOR'LU
Harbi GencSau lu

Site puanı: 2
Biz Bu sehri Tribünden Sevdik
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2008, 10:18:34 ÖS » |
|
walla bakan varsa solesın 
|
|
|
|
|
|
unutmak mümkün mü böyle bir aşkı bir gün gitsen bile hatıran yeter 
|
|
|
aRmagedoR
' ...youR heRo..!!
Genel Moderatör

Site puanı: 198
Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2013
' pRagmatizm...!!
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2008, 11:07:20 ÖS » |
|
ben
|
|
|
|
|
|
' ....Bazen, daha sağLam inşaa etmek için önce yıkmak geRekiR...!!!

' ... sönüp gitmek isteyen yaşama şaRap veRin.. ve çüRüyüp gitmek isteyen bedeni şaRapLa yıkayın.. biR kefen veRin bana asma yapRakLaRından..sonRa da beni biR bahçeye sessizce gömün...
|
|
|
aRmagedoR
' ...youR heRo..!!
Genel Moderatör

' pRagmatizm...!!
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2008, 11:12:13 ÖS » |
|
ben deneDim deLi mi oLdum iLginç şekiLLer çıkıyoR ama ne oLduğuna kaRaR veRemiyoRsun
|
|
|
|
|
|

' ... sönüp gitmek isteyen yaşama şaRap veRin.. ve çüRüyüp gitmek isteyen bedeni şaRapLa yıkayın.. biR kefen veRin bana asma yapRakLaRından..sonRa da beni biR bahçeye sessizce gömün...
|
|
|
|
SummerWinter
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2008, 11:02:26 ÖS » |
|
urkunc ama gerek yok yapmaya zaten gorulmeyebilir cunku beyin uretebilir o goruntuleri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurbaa
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 25, 2008, 11:04:56 ÖS » |
|
bence de gerek yok yapmaya.. sonra bişeyler üretir beyniniz görürsünüz olmayan şeyleri bile ondan sonra da gel de o korkuyla yaşa.. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeFRaT
Seni bana anlatan o masalı her gece odama kapanıp saatlerce dinledim
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 175
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004
***PiSKaNeV*** Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır...
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2010, 10:35:43 ÖS » |
|
ben deneDim deLi mi oLdum iLginç şekiLLer çıkıyoR ama ne oLduğuna kaRaR veRemiyoRsun
Ertanım Ne Gördün Tırstım Simdi  :D
|
|
|
|
|
|
kalbimi karartma,ruhumu daraltma,beni senden başkasına yalvarttırma ALLAHIM......
|
|
|
yesillim_34
Akademik Birimler Moderatörü

Site puanı: 68
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2012
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 08, 2010, 10:38:53 ÖS » |
|
ben o korkuları çok yaşadım sanki gözümün önünde olan olaylar yaşayanlar vs. bu saatten sonrada acılmasın bence bu konu. 
|
|
|
|
|
|
 gece ve bu şehir öylesine yakışıyorlardı ki birbirlerine ne gece bu şehirden,ne şehir geceden geçiyordu yedi tepeli şehir üzgündü bir o kadar yorgun mevsim sonbahardı, sessizdi, soğuktu kimseler bilmiyordu herkes derin bir uykuya dalmıştı istanbul ağlıyordu...
|
|
|
aRmagedoR
' ...youR heRo..!!
Genel Moderatör

' pRagmatizm...!!
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 08, 2010, 10:41:28 ÖS » |
|
Ertanım Ne Gördün Tırstım Simdi  :D yaaa kaRanLık oLduğu için gözLerin yoRuLuyor ve gözLerini kapayınca nasıL şekiLLer göRüyorsun aynı öyLe işte..
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|