Merhaba sayın üyelerimiz.4. Kitap kampanyamız başlamış bulunmaktadır.Kitap kampanyasında her türlü hikaye-öykü-roman kitabı, ilk öğretim 1. ila 8. sınıflar arası tüm ders kitabı ve materyalleri, defterler ve minik öğrenci arkadaşlarımızın işine yarayabilecek her türlü okul eşyası destek sağlanacaktır.
Bu Kitap Yardımı Kampanyamız
www.gencsau.com &
www.carkcaddesi.com işbirliği çerçevesinde yapılmaktadır.
Siz de kitap yardımımızda yanımızda olun!!
Unutmayın ,yapılan yardımlarda bizler okuduk , gelecek nesil de okusun.
Destekte bulunmak isteyenlerin iletişime geçeceği kişiler;
Cihan ÇİÇEK; mail/msn: resident_guy@hotmail.com Tel: 0555 705 60 50
Onur AKTAŞ; mail/msn: oak@gencsau.com Tel: 0555 495 77 49Ayrıca Yardım Kampanyası Bilgisi edinebileceğiniz diğer isimler:
iskocyaserkan_rapKampanyamızın ayrıntılarına gelirsek;Destek verilecek okulumuz Muş/Malazgirt Beşçatak köyü ile aynı adı taşıyan Beşçatak İlköğretim Okulu
Bizlere ulaşan Halise öğretmen hocamızın belirttiği içerik şu şekildedir:
Merhaba Cihan bey ben Muş ilinin Malazgirt ilçesinin Beşçatak köyünde görev yapıyorum. Sitede bazı okulara kırtasiye malzemesi konusunda destek olduğunuzu okudum. Burada çok zor şartlarda görev yapıyoruz ve böyle desteklere çok ihtiyacımız var. Kırtasiye malzemesi, hikaye kitapları işimize en çok yarayacak malzemeler arasında bu konuda bize yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler..
Okulumuz Muş'un Malazgirt ilçesinin Beşçatak köyünde ve adını da köyden alıyor Beşçatak İlköğretim Okulu. Okulumuz fotoğraflarda da göreceğiniz gibi bir eski bir yeni olmak üzere iki binadan oluşuyor. 260 öğrencimizin bulunduğu okulda 14 öğretmen görev yapıyoruz. Okulumuz için aslında en gerekli olan şey maddi destek. Öncelikle yapmak istediğimiz şey eski binamızın camlarını değiştirmek ama nakit sıkıntımızdan ötürü bunu gerçekleştiremiyoruz ve kışın çok sıkıntı çekiyoruz. Biz öğretmenler olarak aramızda para topladık ama bu konuda yeterli olmayacağı için o parayla okulumuzu boyamayı tercih ettik. Bu konuda elinizden birşey gelir mi bilmiyorum ama diğer konu kırtasiye yardımı da bizim için çok önemli. Şartlar düzeltildikten sonra geriye bir tek malzeme eksiğimiz kalıyor çünkü. Şimdiden bütün uğraşlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocamızın da belirttiği üzere, iki farklı boyut var. Birincisi kampanyamızın aslını taşıyan kitap-kırtasiye desteği. İkincisi ise 1. okul binasının pencerelerinin bakımı için maddi destek...
Maddi destek için farklı bir yöntem aramak zorunda kaldık çünkü bu büyük bir meblağ... Maddi destek için özel bir durum arayışındayız. Tanıdığınız çevrenizde büyük firma sahibi veya maddi desteği/veya bir kısmını karşılayabilecek hayırsever bir firma varsa bu şekilde altından kalkabileceğiz.
Ayrıca Kitaplarımızı iletebilmemiz için kargo ücretini destekleyecek bir firmaya da ihtiyacımız bulunmaktadır.
Okulumuzun bazı görüntülerini sizlerle paylaşıyorum:

Bu da okulun yeni olan 2. binası...
2. Kardeş Okulumuz için...1. eğitici oyuncak (anaokulu için)
2. elektrikli süpürge(anaokulu için)
3. halı veya halıfleks(anaokulu için)
4. elektrikli soba (anaokulu için)
5. hikaye kitapları(okulöncesi,ilkokul,ortaokul)
6. ecza dolabı malzemeleri
7. haritalar,küre.
8. beden eğitimi malzemeleri
9. her türlü kırtasiye malzemesi( karton,yapıştırıcı,fon kartonları,elişi kagıtları,boya,oyun hamuru......vb)
10. en önemli şeylerden biri merdivendeki boşluğa,ve merdivene korkuluk..
11. sınıfların hiçbirinde perde yok we tahta parlıyor..8 derslik perde,masa örtüsü.
kısacası yeni bir okula gereken her sey...şimdiden tesekkür ederim..
GÜLAY GÜL/OKLAVALI KÖYÜ İ.Ö.O/ELEŞKİRT/AĞRI
Ben kitaplarımı/desteğimi hazırladım sadece verilecek yeri bilmek istiyorum diyen arkadaşlarımız için belirtiyorum. Kitaplar Mehmet arkadaşımızın evinde toplanacaktır. O aşamaya gelen arkadaşlarımız direk Mehmet'le iletişime geçerlerse daha iyi olacaktır. Mehmet AŞÇIOĞLU tel: 0555 861 04 16